اگر گوشیت s60v3 هست :
------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم دو روزه قطعی دارم دیشب هم کلا 100 مگ دانلود داشتم !!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اگر گوشیت s60v3 هست :
------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم دو روزه قطعی دارم دیشب هم کلا 100 مگ دانلود داشتم !!!
دوستان می شه یکم بهتر راهنمایی کنید. من می خوام مودم عالی برای شاتل بگیرم. بهترین مدل + مارکش چیه؟ از نظر قیمت هم حدودا چنده ؟
اکثر دوستان نظرشون روی asus am602 هست که علاوه بر شاتل با اکثر isp ها سازگاره! قیمتشم مناسبه 45-55 تومن میفروشن.ظاهر قشنگی هم داره
اگر هم بیسیم میخوای asus am604 خوبه
من خودم مودم وایرلس ، چهار پورته می خواستم. حالا این asus am604 بهترین مدل وایرلس هست؟![]()
سلام بر دوستان شاتلی
بعد از 2 هفته قطع به علت بدهی دیروز بهم زنگیدند و گفتند اگه ادامه نمیدید قطع کنیم
منم دلم نیومد 2باره شارژ کردم
ولی امتحانات نمیذاره ! خیلی خیلی کم سر میزنم
آقا براي شما هم بعضي از سايت ها نصفيش باز ميشه ، دقيقاً 30 ثانيه سند و ريسيو قطع ميشه بعد بقيش لود ميشه؟
مثلاً اين سايت:
جالبه با پر___وك_سي تست ميكنم سريع باز ميشه پس 100000% مشكل شاتل هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يكي تست كنه ممنون ميشم سريع بگه ميخوام زنگ بزنم پشتيباني.
زنگ زدم پشتيباني گفت آي پي ست كردم مشكل حل شد. اگر شما هم اين مشكل رو دارين زنگ بزنين 23089
Last edited by siamak_mu; 18-05-2009 at 15:31.
برا من بدون ----- شکن سایت بالایی به راحت ترین حالت ممکن کامل لود میشد
Last edited by rasoul2005; 18-05-2009 at 20:32.
سلام
هنوزم در پی جواب
کلیپهای یوتیوب که با اینترنت اکسپلور و اپرا کامل لود میشند کجا ذخیره میشند
اینی که بهترین هست یا نه را نمیدونم
4 تا هم پرت داره
اینم مشحصات کاملش از سایت اسوس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
از دست صبا نت راهت شدم !
من رفتم به يكي از نماينگي ها گفتم شاتل 512 اكو يك ماهه مي خوام گفت 19 تومن + 15 هزينه رانژه و برات يك كارت طلايي ميدم اون 15 ميشه 5 تومن و 1 ماه اينترنت رايگان هم روش چون طرح بهاره است به هر كس كه بياد از شاتل اكانت بگيره از 20 ارديبهشت تا 20 خرداد بهش يك ماه اكانت ميديم از همون نوعي كه خريد كرده!
گفتم بابا ايولا به اين شاتل .كافيه ديگه دستتون درد نكنه اگه يكم ديگه بمونم ميگي بيا دستي يه مقدار پول هم بديم.
كلا شد 1 ماه اكو 512 + رانژه + 1 ماه اكو 512 مجاني + كارت طلايي = 24 تومن!
تقريبا ميشه گفت 5 تومن گرفت براي 1 ماه با رانژه
فقط گفت شاتل با dlink , alfex سازگار نيست و بايد مودمم رو عوض كنم. گفت ما ميتونيم خط رو رانژه كنيم اگه مودمت درست كار نكرد برو يه مودم غير از دلينك و Alfex بگير
البته فكر نكنيد مي خواست مودم به من بفروشه چون مودم نمي فروشه اصلا گفت بايد از بيرون بخري
حالا من موندم واقعا اين شاتل همه جا با dlink و alfex ناسازگاره يا فقط تو تبريز اين جوره؟
از دوستان تبريزي كسي از اين دو نوع مودم داره؟
Last edited by Hossein Adeli; 19-05-2009 at 01:38.
هم اکنون 42 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 42 مهمان)