سلام دوست خوب
بعضی وقتها پینگ به علت آپدیت سرورها زیاد بالا میره چند ساعت دیگه امتحان کنید درست میشه
موفق باشید
سلام دوست خوب
بعضی وقتها پینگ به علت آپدیت سرورها زیاد بالا میره چند ساعت دیگه امتحان کنید درست میشه
موفق باشید
یکی هست منو کمک کنه؟!
چند صفحه آخرو تاپیک رو خوندم بدتر گیج شدم..
مرکز مالک اشتر هستیم..
بهترین شرکتی که سرویس میده چیه تو مرکز ما...
من شاید مجبور بشم تهرانو ترک کنم... واقعاً سخته از تهران و صبانت دل کندن.....
کسی از قائم شهر (مازندران) اینجا هست...؟ چه شرکتایی اونجا سرویس میدن...؟
صبانت که کل یوم شمال نداره... شاتل داره با آسیاتک
پارس آنلاین و فن آوائم طبق سایتشون ساری و بابل رو ساپورت میکنن ولی وسطشون که اینه رو ساپورت نمیکنن...!!!
اینترنت مزخرف پیشگامانم هست که برو بابا...
ای بابام هی...... یکی یه چی بگه.... شمالی حرفه ای اینجا نداریم که از گوشه کنار مازندران خبر داشته باشه...؟
سلام
نه از شنبه اینطوری ولی الان باز بهتر شده من همیشه از باکو تست میگرفتم 100 و خورده ای بود ولی الان شده 200-300 نسبت به چند روز پیش بهتر شده . راستش نمیدونم چرا پنج شنبه و جمعه که سرعت ها اومده بود پایین سرعت من خوب بود ولی الان که سرعت ها درست شده ماله من خراب شده !!!![]()
![]()
با سلام
من همين و فهميدم كه نبايد به اين آمار و ارقام زياد تكيه كرد
بايد دانلود فقط كرد تا بدونيم سرعت چند داريم واقعا در حال حاضر
چون واقعا نتايج خيلي متغير هستن
موفق باشيد.
من 1-2 روز هست كه سرعت اينترنتم بدجور اومده پايين.ميخواستم ببينم براي شما هم همينطوره يا نه؟
بعضي سايت ها رو بازم نسبتا خوب بازي ميكنه ولي بعضي سايت ها رو دق ميده تا بتونه باز كنه
من از اسپید تست تست میگیرم سرعت اومده پایین ولی خودم تست میکنم سرعت خیلی خوبه پایین نیمده . ولی پینگ فکر کنم یک کم خیلی کم تغییر کرده اسپید تست که اینطور میگه ولی دیگه نمیدونم .
اره چند روزی میشه اسپید تست دیگه درست نشون نمیده!
سلام دوستان
راهنمایی میخواستم از دوستان عزیز من بین لایزر و شاتل 2 به شک هستم
راستش من به دانلود ماهانه حدودا20 گیگ احتیاج دارم بین این دو شرک موندم در حال حاظر هم از سبنتا استفاده میکنم که با 33 دانلود میکنه متاسفانه !(سرویس 384) مثلا ! ماهانه 69 هزار تومن !!!!
میخواستم از سرویس ART شاتل سرعت 320 که جدیدا نامحدود شده استفاده کنم آیا بیشنهاد میدید ؟ آیا بالای 40 دانلود میکنه ؟ سرعت شبانش در تهران خوبه ؟
در مورد لایزر هم ممنون میشم بفرمایید میخواست سرویس 512 با حجم 15 گیگ رو هم بگیرم که متاسفانه شک دارم که کدام رو سفارش بدم
در ضمن بنده تهران منطقه 4 هستم
با تشکر.
دوست عزیز من art ۳ شاتل دارم، سرعت دانلود نهیاتا ۵۹kb/s
معمولاً stable میمونه رو این سرعت ولی بعضی وقتا تو ترافیک مجانیه شبش سرعت کم میشه
کلا راضیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)