وای گرفتم دیگه تحلیلی رو گاج دارم واسه 86 تحلیلی فار خوب توضیح نداده من هیچی از هندسه بلد نیستما؟!
وای گرفتم دیگه تحلیلی رو گاج دارم واسه 86 تحلیلی فار خوب توضیح نداده من هیچی از هندسه بلد نیستما؟!
دوستان یه سری حل المسائل می خوام نمیدونستم کجا درخواست بدم گفتم اینجا شاید جاش باشه:
استاتیک مریام ویرایش 5 و 6
معادلات کرایه چیان
فیزیک 2 هالیدی ویرایش 8
اگه انگلیسی باشه خیلی بهتره ( من دنبال انگلیسی هستم ولی اگه فارسی هم بود خوبه)
سلام دوستان کتاب برای حسابداری پیشرفته 2 کمک آموزشی چه کتابی رو معرفی میکنید ؟
حسابداری صنعتی 2 چی ؟
سلام ... مطمئنا کسایی هستن که فیزیک پایه گاج ( سفید ) رو گرفتن و خوندن
میخواستم ببینم یه همچین کتابی واسه درسای شیمی و ریاضی ( رشته ریاضی فیزیک ) پیدا میشه ؟
منظورم اینه که میخوام فقط سوال های کنکور سراسری و آزاد رو داشته باشه نه سوال های بیخود تالیفی ...
-------------
فیزیک پایه نشر الگو رو واسه تسلط بیشتر توصیه میکنین ؟
100% ... من سه تا کتابشو تک تک داشتم و به نظرم فیزیک 1 و فیزیک 3 عالیه فیزیک 2 هم خوبه
البته تو این بازه زمانی بهتره فیزیک پایه ( 1و2و3 در یک کتاب) بگیرید که وقت کم نیارید
سلام .
کسی تا حالا از شیمی پیش خوشخوان استفاده کرده ؟
من الان واسه پیش 2 مبتکران رو دارم ولی خیلی وقت گیره و منم تا حالا واسش وقت نذاشتم!![]()
به نظرمن تنها کتاب ریاضی تجربی واقعا عالیه از انتشارات سبز باشه.
بقیه همه از ریاضی و حسابان رشته ی ریاضی کپی کردن.
![]()
به دلیل تغییر ظرفیت ها دقیقا نمیشه گفت ولی شاید انتخاب رشته مجازی گزینه 2 کارت رو راه بندازه. یا حداقل بخش کارنامه هاشو چک کن که مشخصه مثلا یکی با رتبه 1125 دانشگاه تهران قبول شده !دوستان اگه میشه کمکم کنید: من از کجا میتونم بفهمم که برای فلان رشته در فلان دانشگاه باید چه رتبه ای بیارم؟ کسی سایتی در این باره میدونه؟شیمی های مبتکران همه عالین ولی من قبل ترها ! به بچه ها گفتم که شیمی پیش خیلی سبز حجمش کمتره و مطالب رو هم به طور کامل پوشش داده.
سلام .
کسی تا حالا از شیمی پیش خوشخوان استفاده کرده ؟
من الان واسه پیش 2 مبتکران رو دارم ولی خیلی وقت گیره و منم تا حالا واسش وقت نذاشتم!![]()
کتاب های آموزشی حسابان واسه تجربی ها عالیه + سوال های کنکور داخلی و خارج کشور ریاضی فیزیک.
به نظرمن تنها کتاب ریاضی تجربی واقعا عالیه از انتشارات سبز باشه.
بقیه همه از ریاضی و حسابان رشته ی ریاضی کپی کردن.
![]()
مثلا سوال تصاعدی که واسه ریاضی ها میاد خیلی مفهومی تر از تجربی هاست و بعید نیست واسه تجربی ها هم بیاد !
من خودم واسه حدود 50-60% میخوام ریاضی بزنم و به نظرم می تونم چون بالاتر از سطح کتاب میخونم.
سلام ... آقا از بین این دفتر های برنامه ریزی کدوم رو استفاده کردید و نتیجه گرفتید و راضیم هستید ؟
خودم می توانم خیلی سبز چطوریه ؟
دوستان خیلی سبز منتشر کرد:
دیفرانسیل، انتگرال + ریاضیات پایه (جلد 2) در 304 صفحه با قیمت 7000 تومن!
مولف: مهندس سروش موئینی
Last edited by lmohsen; 17-02-2011 at 09:08.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)