اين پست همه اون چيزي هست كه براي دانلود نياز داري تا بازيت بشه هموني كه مي خواي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين پست همه اون چيزي هست كه براي دانلود نياز داري تا بازيت بشه هموني كه مي خواي
ممنون.
من نصبش كردم.
چجوري بايد تو بازي بريزمش؟!
Last edited by XMAN9; 24-03-2009 at 00:32.
احتمالا بايد كيت سرور رو بعد نصب فعال كني ديگه شما اين پست رو بخوني كل جريان رو مي فهمي از چه قراره
با سلام به همه ی دوستان عزیز
krauser جان ممنون خیلی زحمت کشیدید
از دوستان یه سوال داشتم من الان بال رو تا سال 2011- 2012 بازی کردم اما اون اوایل که به من رنک میداد اکثر بازی ها هم رنک من توی بازی 8 بود وتوی معدل گیری بین پنج بازیکن هم اول بودم واون رنک بازی خیلی تاثیر میذاشت البته تا اخر سال
2010این طوری بود اما از سال 2011 تا وسط های 2012 رنک من بین پنج بازیکن 7.93 بود و هرچه قدر هم تلاش می کردم و رنک 8 رو تو بازی می گرفتم بازم تاثیری نداشت اما بعده نیم قصل 2012 به من رنک 7.93 رو داد ایا این چیزی عادی هستش یا نه ؟
با تشکر از شما دوستان عزیز
قربانتان![]()
بله شما توي يك بازي دير اومديد و و نتونستيد كاري بكنيد بنابراي نمره (-) كه ارزش صفر داره گرفتيد و اين صفر با معدل شما جمع شده و نمره 8 شما رو كاهش داده شما به 8 نخواهي رسيد مگه اينكه يكي دو بار نمره 8.5 بگيريد. اون موقع به شرط اينكه از 8 كمتر نگيري نمره ات شايد به 8 برسه روي نمره حساسيت نداشته باش همين كه برترين بازيكن باشي كافيه اون نمره واسه دلخوشي هست و بعد يه مدت كاملا عادي ميشه برات
چجوري رنك جهاني رو نشون ميده...
فكر كنم توي مستر ليگ رنكينگ رو نشون نميده توي bal نشون ميده فقط الته من تركيب ديفالت رو استفاده كردم شايد اگه تيم واقعي انتخاب كنيم نشون بده كه من اونجوري تجربه نكردم مستر ليگ رو
با سلام و خسته نباشید خدمت krauser عزیز یه سوال خیلی مهم داشتم ، من برنامه ای که فیس یا لباس یا اسکوربرد یا هر چیز دیگر که خودم ساختم را به فرمت bin تبدیل کنه رو میخواهم، مثلا دو تا لباس تیم دارم با فرمت png برنامه ای که بتونه اینو به فایل bin قابل استفاده تو pes 09 تبدیل کنه می خواهم. خیلی خیلی ممنون
Last edited by khalil50000; 24-03-2009 at 11:15. دليل: اشتباه تایپی
شما به نرم افزار GGS يا همون (Game Graphic Studio) نياز داريد شما اول img هاي خود بازي رو باز ميكنيد با اين نرم افزار مثلا براي وارد كردن لباس بدون استفاده از كيت سرور img فايلي كه حاوي لباس ها هست رو باز ميكني داخلش كلي bin فايل مياد هر كدوم از اين bin فايلها شامل لباس هاي مختلفي هستند شما لباس با فرمت PNG رو لود ميكني دراگ مي كني روي لباس قبلي لباس وارد ميشه تمام اينم لينك دانلود برنامه
لينك دانلود با حجم 2.03 مگابايت
اين هم يك اسكرين شات از اين برنامهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون از زحماتی که میکشی خیلی حال دادی ولی اخرین پچ این بازی 1.30 هست چرا شما 1.20 گذاشتید؟
در ضمن یه سوال داشتم خدمتتون اینکه من اگه این پچ 1.30 رو نصب کنم چطور میتونم تیمهای استقلال و پرسپولیس هم توش بزارم
اگه میشد سپاهان رو هم توش بریزی که محشر میشد
با تشکر از شما دوست خوب
pass:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)