خواهش میکنم مهدی جون ... گلی و درس خونی از خودته
پیام نوری ها واسه خودشون غولی هستن که نگو
خواهش میکنم مهدی جون ... گلی و درس خونی از خودته
پیام نوری ها واسه خودشون غولی هستن که نگو
حالا خوبه ما فدایی داریم..
مرگ بر استکبار![]()
پاشید برید درستون رو بخونیدصبح تا شب اینجا چیکار میکنید
![]()
فردا دو تا امتحان سخت دارمبه غلط کردن افتادم
![]()
دوستان كسي از عمران (تهران شمال) اطلاعي دارد؟
یه سوال فنی از امور دانشجویی (مهدی عزیز ) دارم
شما که همش یا اینجایی یا تو تاپیک های دیگه به مشکلات مردم میرسی پس کی درس میخونی؟
نکنه بهت مدیریتی چیزی پیشنهاد شده............؟![]()
والا من تو طول ترم درس هامو میخونم .... زمان امتحانات چیز جدیدی نیست که بخونم .... فقط مرور میکنم .... کلا سریع درس میخونم .... روزی فوقش 2 ساعت ......
نه والا ... اگه مدیریت هم پیشنهاد شه قبول نمیکنم![]()
دیدید گفتم بچه ها ؟؟؟ بیخود نیست این مهدی اسمش رو گذاشته ابلیس... حالا مهدی جان شما که در طول خوب مثل بچه آدم درس میخونی پس نگرانی های قبل از امتحاناتت چیه ؟
هر جورم حساب کنی بازم درسامون سنگینه ..... ناسلامتی ترم 5 هستیم و داریم به تهش نزدیک میشیم .....بعضی استاد ها سطح علمی پایینی دارن و نمیتونن درست درس بدن ... درس هایی مثل میانه 1 که پراکنده خودخوان نمیشه پاسش کرد .... اگرم میان ترم 5 به بالا هم داشته باشی بازم استرس میگیری .....
اینم اضافه کنم که واسه هرکاری یکم استرس و نگرانی خوبه .... اگه نباشه که آدم بیخیال میشه .... همین استرس که آدمو به طرف درس میکشه
راستش ابلیس نیستمبه غلط کردن افتادم با این یوزرم
همه جا هی میگن ابلیس
![]()
چت روم پیام نور عایا؟؟؟![]()
والا ما هر چی هرچا پست میدیم پاک میشه .... همش برخلاف قوانین انجمن .... بیان به ما بگن درمورد چی حرف بزنیم ....
من که دیگه سعی میکنم جایی پست ندم تا جایی که مقدوره ... اینجا هم مشکلی ندارم .... در مورد پیام نور میحرفیم ..... اگه مشکلی هست پاک کنن .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)