به نظرم سرورهای کسپر قاط زده. واسه منم هر چند بار که آپدیت رو میزنم ، یه بارش اگه درست کار کنه
به نظرم سرورهای کسپر قاط زده. واسه منم هر چند بار که آپدیت رو میزنم ، یه بارش اگه درست کار کنه
قابل اطلاع دوستان ورژن 9.0.0.7 KasperSky AntiViruse دیگه بعد از دادن شماره سریال بلک شده از شما Key نمیخواد ...یعنی دیگه جایی برای وارد کردن Key وجود نداره....![]()
دوستان من کاسپر رو تازه نصب کردم و تریالش هنوز تا 25 روز دیگه هستش
بعد از 25 روز به نظر شما بهتره از کی ها استفاده کنم یا از نرم افزار تریال ریست ؟
یک skin فوق العاده برای کسپر 2010
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------
اینم مثل همون قبلیه ولی ورژن مشکیش
Last edited by alireza_farshid; 21-04-2010 at 17:25.
هر دو یک ویژگی هایی دارند.
1_ با تریال ریستر مطمئن هستید که تا یک ماه بی نقص اپدیت میشید.
2_ با کی مطمئن هستید که روی برنامه توسط تریال ریستر دست کاری نمیشه و ایرادی پیدا نمیکنه.(گاهی اوقات خود برنامه ایراد پیدا میکنه)
موفق باشید.
سلام
من Kaspersky Pure رو نصب کردم یه پچ هم باهاش بود همراه پچ هم یه Skin بود من هم پچ رو نصب کردم Skin هم همراهش نصب شد حالا ظاهر کسپر من عوض شده که نمیخوام اینطوری باشه
حالا چطوری میتونم به حالت قبل برش گردونم؟
ممنون
---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------
این برنامه تریال ریست رو میشه به ما هم معرفی کنید؟
لینک دانلود لطفا
ممنون
شما برو توی setting قسمت appearance یه تیک داره واسه استفاده از اسکین اون رو برداری باید درست بشه . اما من اینا رو از روی اینترنت سکوریتی گفتم. واسه pure نمیتونم اظهار نظر دقیقی بکنم
واسه تریال ریست هم توی امضای یکی از دوستان هستش . اما تا وقتی keyهست به شخصه ترجیح میدم دستی توی کد نره
شما تستی که میگم رو انجام بدین.
این برنامه چند نرم ازفرار رو باهم داره. وشما به احتمال زیاد میتونید اپدیت افلاین به طور مثال آنتی ویروس و فایروالش رو انجام بدین.
از لینک زیر این اپدیت رو دانلود کنید و با توجه به خود توضیحات سایت از محیط برنامه اپدیت رو انجام بدین.
برای دیگر نرم ازفزار هاش آپدیت افلاین سایت ها ساپورت نمی کنند متاسفانه هنوز.
http://www.4shared.com/file/137008795/e9e5fc92/Kasper_2010_Resetter_23.html
Follow the next steps to correctly reset the license key for your Kaspersky product.
1. Disable the Self-Defense. ^1
2. Close your Kaspersky product.
3. Click on 'Start Reset' to begin. ^2
4. Wait for Kaspersky to prompt you to activate.
5. Activate your product using the online method
پسورد:
p30
تشکر از دوست عزیز dreamland
روی pure تست نشده این برای آنتی ویروس و سکیورتی هست.
موفق باشید.
Last edited by Dr Hannibal; 22-04-2010 at 13:56.
ممنون فایل پسورد میخواد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)