تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 702 از 2403 اولاول ... 20260265269269869970070170270370470570671275280212021702 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,011 به 7,020 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من تا 16 مهر از شاتل سرويس دارم
    99% ماه آخريه كه از شاتل سرويس دارم

اميدم به پينگ و latency بود كه پينگم رو 4.2.2.4 دوروبر 700 هست و latency هم تو بازي 18000 به بالا
    تمام كارت طلايي هايي كه به فك و فاميلو اينا هم داده بودم به لطف شركت به خاطر تغيير سرويس از سيستم حذف شد
    به انديشه هم زنگ زدم مثل اينكه مشكل پينگ هاشون برطرف شده
    دوست عزیز، مقدار Latency زمانی استاندارد می مونه که شما Bw تون پر نشده باشه. وقتی شما رو 700 می بینین، این به این معناست که Bw شما پر شده و شما اول باید این مشکل رو برطرف کنین.
    حالا می تونه Band Width شما از روتر شما که در واقع مصرف خود شماست پر شده باشه یا اینکه از Provider تون باشه كه با دستور Tracert مي تونين ببينين از كدوم مسیر این مقدار به 700 می رسه و اون Ip رو Whois بگیرین و ببینین از کجا می ره بالا.

داره خودمونی میشه majidpromix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Rasht City

پيش فرض

سلام دوستان من خودم یک ساله که از تخفیف 50% اساتید دانشگاه استفاده می کنم ، قرار دادشون یک ساله بوده و تموم شده! الان شده 25%

البته طرف دانشگاهی (آقای مسئول) خودش خبر نداشته که تخفیف ها کم شده و من و... بهش گفتیم و جواب داد که میره صحبت میکنه!

در مورد اطلاعیه های دانشگاه که زده بودن 50% تخفیف و ... هم درسته من خودم اونا رو تو دانشکده کشاورزی دیدم چند روز پیش

از 256 8 گیگ استفاده می کنم، الان از صبح تا الان که ساعت 1 و 40 دقیق ظهر هست سرعت از 45 بالاتر نرفته! اینا اون دنیا چطور میخان جواب بدن!
    ای بابا، داشتیم حال میکردیم با این تخفیفا، عجب ضدحالی خوردیم! خدا کنه دوباره همون 50% بشه، من که 3-4 روز دیگه باید تمدید کنم!

داره خودمونی میشه majidpromix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Rasht City

پيش فرض

امروز:
    سرعت نامحدود 256 خیلی نوسان داره.
    میره 20 میاد 45.
    فکر کنم روال تغییر کرده همیشه از مهر ماه مثل سال پیش سرعت ها بالا میرفت اما سال 89 سرعت ها کم شد.
    با تشکر.
    هادی
    خوب مگه قراره 256 نامحدود سرعتش چقدر باشه؟ مگه قبلش چقدر بود؟
    من اوایل شهریور 128 نامحدود داشتم اونم با قیمت 40 هزارتومن سرعتش رو 20-45 نوسان میکرد مجبور شدم محدود بگیرم سرعت دوباره شد 125!

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

نوسان در چه حد؟

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوست عزیز، مقدار Latency زمانی استاندارد می مونه که شما Bw تون پر نشده باشه. وقتی شما رو 700 می بینین، این به این معناست که Bw شما پر شده و شما اول باید این مشکل رو برطرف کنین.
    حالا می تونه Band Width شما از روتر شما که در واقع مصرف خود شماست پر شده باشه یا اینکه از Provider تون باشه كه با دستور Tracert مي تونين ببينين از كدوم مسیر این مقدار به 700 می رسه و اون Ip رو Whois بگیرین و ببینین از کجا می ره بالا.
    whois چیه؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نگران نباشید
    امروز تو گیتوی های خروجی کشور نوساناتی دیده میشد
    trace می کردیدخودتون متوجه میشدید

برای اینکه مطمئن بشم با بچه های اندیشه صحبت کردم
    تایید کردن نوسانات خط بخاطر اختلالات زیرساخته و سیاست جدیدی اعمال نشده و سرعتها بعد از رفع اختلالات مثل قبل میشه

در مورد دانشگاه گفتن اندیشه هیچ قراردادی با دانشگاه برای تخفیف 50 درصدی نداشته. اندیشه این تخفیف رو یکجانبه پیشنهاد و اجرا کرده بود. حالا هم با توجه به عادلانه شدن نسبی قیمتها درصد رو کم کردن که بازم قابل توجه هست
    یعنی 15500 رو با تخفیف 25 درصد حساب کنید میشه 11600 تومن که فکر نکنم غیر عادلانه باشه
    نظر شخصیم اینه که اگه واقعا قراردادی نبوده نباید ازشون گله کرد که چرا یه تخفیفو دائمی نمیدن. این دقیقا مثل اینه که یه فروشگاهی مثلا حراچ بزنه و محصولاتشو با تخفیف بده . حالا اگه این کار رو کرد و حراج تموم شد بعد حراج میشه رفت یقشونو گرفت گفت هفته پیش اونقدر تخفیف دادین الانم باید بدین و گرنه کلاه بردارید؟!!!!
    نمیدونم شاید اگه منم جای این دوستان بودم و تخفیفم کم شده بود مثل این دوستان قضاوت میکردم! بهر حال هر کی یجور قضاوت میکنه ولی در هر صورت نظرات چه مخالف و چه موافق محترمن.

در مورد سرعت اطمینان دادن هیچ تغییری تو سیاست هاشون اعمال نشده و مشکل یک مشکل فنی اونم خارج از شرکت بوده.

7. 3 کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اینه فکر کنم یه زمانی ازش استفاده میکردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از mehdihamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نگران نباشید
    امروز تو گیتوی های خروجی کشور نوساناتی دیده میشد
    trace می کردیدخودتون متوجه میشدید

برای اینکه مطمئن بشم با بچه های اندیشه صحبت کردم
    تایید کردن نوسانات خط بخاطر اختلالات زیرساخته و سیاست جدیدی اعمال نشده و سرعتها بعد از رفع اختلالات مثل قبل میشه

در مورد دانشگاه گفتن اندیشه هیچ قراردادی با دانشگاه برای تخفیف 50 درصدی نداشته. اندیشه این تخفیف رو یکجانبه پیشنهاد و اجرا کرده بود. حالا هم با توجه به عادلانه شدن نسبی قیمتها درصد رو کم کردن که بازم قابل توجه هست
    یعنی 15500 رو با تخفیف 25 درصد حساب کنید میشه 11600 تومن که فکر نکنم غیر عادلانه باشه
    نظر شخصیم اینه که اگه واقعا قراردادی نبوده نباید ازشون گله کرد که چرا یه تخفیفو دائمی نمیدن. این دقیقا مثل اینه که یه فروشگاهی مثلا حراچ بزنه و محصولاتشو با تخفیف بده . حالا اگه این کار رو کرد و حراج تموم شد بعد حراج میشه رفت یقشونو گرفت گفت هفته پیش اونقدر تخفیف دادین الانم باید بدین و گرنه کلاه بردارید؟!!!!
    نمیدونم شاید اگه منم جای این دوستان بودم و تخفیفم کم شده بود مثل این دوستان قضاوت میکردم! بهر حال هر کی یجور قضاوت میکنه ولی در هر صورت نظرات چه مخالف و چه موافق محترمن.

در مورد سرعت اطمینان دادن هیچ تغییری تو سیاست هاشون اعمال نشده و مشکل یک مشکل فنی اونم خارج از شرکت بوده.
    می گما ولی قبلنا واقعا خوش به حال هیات علمی ها می شد فرض کن 128 با 1 گیگ ماهانه می شده 5 هزار تومان با این پول 2 بسته آدامس trident رو از سوپر بخری پولت تموم می شه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوب مگه قراره 256 نامحدود سرعتش چقدر باشه؟ مگه قبلش چقدر بود؟
    من اوایل شهریور 128 نامحدود داشتم اونم با قیمت 40 هزارتومن سرعتش رو 20-45 نوسان میکرد مجبور شدم محدود بگیرم سرعت دوباره شد 125!
    سرعت دانلود با 256 نامحدود:
    از 50تا55 نوسان داره که درست شده.
    تازه این که سرعتی نیست
    2تا از دوستان من با 128 نامحدود با سرعت 130تا 150 دانلود میکنند.
    با تشکر.
    هادی

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان اونطوری هام که آقای Mailer می گه که مثلا اندیشه تخفیف خیلی خوبی به دانشگاه می ده و خیلی به اصطلاح داره اینطوری پوئن می ده نیست ، آقای Mailer عزیز شما که اینقدر اطلاعات دقیق داری خب اینم می گفتی که اندیشه با دانشگاه یه قرارداد خفن داره و یه پول هنگفت داره از دانشگاه می گیره ، احتمالا مبلغش رو هم می دونی ولی اونجایی که به نفع اندیشه هست اطلاع رسانی می کنی ولی وقتی به نفعش نیست چیزی نمی گی
    به همین خاطره که داشت اون تخفیف رو می داد و الان هم کمش کرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •