تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 702 از 2014 اولاول ... 20260265269269869970070170270370470570671275280212021702 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,011 به 7,020 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال f.kh0511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مصطفوى: استقلال را راحت تر از بقيه تيم ها مى بريم
    اخبار داخلی باشگاه

کانون هواداران پرسپولیس : داريوش مصطفوى كه براى روحيه دادن به پرسپوليسى ها ديروز همراه با اعضاى هيات مديره به محل تمرين تيمش رفته بود با اشاره به دربى روز جمعه اينگونه مى گويد: بازى با استقلال را يك بازى معمولى مثل ساير بازى هاى پرسپوليس مى بينم و حتى آسان تر از بقيه؛ چرا كه هم تيم ما يك تيم واقعى است و هم مربيان ما مربى هستند. امسال تيمى را بسته ايم كه در تاريخ پرسپوليس كم نظير است و آن قدر منسجم و با نظم كار مى كنند كه براى هر حريفى خطرناك ترين خواهند بود.

هيچ گاه چنين نظمى در پرسپوليس نبوده و ما اكنون با قطبى هم صحبت كرده ايم تا پيش از بازى دربى حاشيه ها كم شود و حتى به بازيكنان قول داده ايم كه پاداش هاى شان در صورت موفقيت در دربى محفوظ خواهد بود. همچنين به جد از هواداران پرسپوليس مى خواهيم كه به تيم حريف و تماشاچيانش احترام بگذارند و حتى در صورت مشاهده ناداورى عليه داوران بازى شعارى ندهند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قطبى: براى نباختن بازى نمى كنيم

کانون هواداران پرسپولیس : مى گويند هرگز مرد دربى نبوده. ترسو است و جرات ريسك كردن ندارد. جورى كه پرسپوليس و بازيكنانش هر چقدر هم بزرگ باشند، او مربى نيست كه بتوان به پيروزى اش در دربى اميد بست. جالب است كه خودش هم روى اين مساله تاكيد زيادى دارد. مثل همه آنهايى كه تفكراتش را رد مى كنند و او را ترسو مى دانند، معتقد است كه پيروزى در دربى را تنها يك مربى شجاع تجربه خواهد كرد و البته امروز خودش را در قامت يك مربى شجاع مى بيند: «مربى اگر مى خواهد دربى را ببرد بايد شجاع باشد و ريسك كند. من هرگز تيمم را براى نباختن به زمين نفرستاده ام چون مى دانم مساوى نتيجه خوبى برايم نيست» …

پرسپوليس با چه هدفى دربى را شروع مى كند

هدف ما گل زدن و گل نخوردن است. مى خواهيم شروع خوبى داشته باشيم. يك فوتبال زيبا و بين المللى انجام بدهيم و ببريم. بايد تمام بازى را در كنترل داشته باشيم. بايد انرژى زيادى بگذاريم و حملاتمان با برنامه باشد. كافى است از موقعيت هايمان هم خوب استفاده كنيم تا سه امتياز دربى را بگيريم.

فكر مى كنيد براى شكست دادن استقلال، به اندازه كافى اين تيم و قلعه نويى و تفكراتش را مى شناسيد

كاملا با تفكرات قلعه نويى آشنا هستم و مى دانم آنها از دربى چه مى خواهند. به همين خاطر هم هست كه مى گويم مى بريم.

ولى قلعه نويى هم تجربه بيشترى از حضور دردربى دارد و هم اينكه تيم شما را خوب مى شناسد …

مهم نيست. فوتبال مدرن هيچ چيز پنهانى ندارد كه مرا بترساند. همه تيم ها فيلم ويديويى دارند كه اين فيلم ها مى تواند در اختيار حريفانشان قرار بگيرد. داشتن تمركز و توان بردن مهم است و فكر يك مربى مى تواند در يك ثانيه نتيجه را عوض كند. حتى اگر قلعه نويى شخصا بيايد تمرينات مان را تماشا كند من نگران نمى شوم چون ديدن تمرين اصلا مهم نيست.

خب تمرين يك تيم مى تواند ماكتى از برنامه ها و نوع بازى يك تيم باشد!

ما تمرين مى كنيم تا سازماندهى بهترى داشته باشيم و كيفيت مان را بالا ببريم. مهم نيست در تمرين چه اتفاقى مى افتد. مهم بازى است كه بايد سرعت و سازماندهى داشته باشد و ما هم از موقعيت هايمان خوب استفاده كنيم وگرنه همه مى دانند كه ميلان و آژاكس و بارسا چطور تمرين مى كنند.

براى دربى تغيير سيستم مى دهيد

شايد اين كار را نكنيم. ما برنامه هايمان را به بازيكنان گفته ايم و فكر نمى كنيم سيستم تيم را تغيير بدهيم.

نتيجه دربى را به نفع چه تيمى پيش بينى مى كنيد

دربى بازى سخت و پرهيجانى است. هر تيمى از موقعيت هايش استفاده كند و تمركز داشته باشد نتيجه مى گيرد.

مى گويند افشين قطبى مربى ترسويى است و از دربى فقط يك امتياز مى خواهد.

چطور مى توانم ترسو باشم من هميشه برد خواسته ام و هرگز براى نباختن، تيمم را به زمين نمى فرستم. يك امتياز دربى فايده اى ندارد و نتيجه خوبى نيست. يك مربى خوب اگر مى خواهد دربى را ببرد بايد شجاع باشد. در دربى يك بار ديگر ثابت مى كنم كه ترسو نيستم.

خيلى ها معتقدند على كريمى ستاره دربى خواهد بود. آن هم درحالى كه همان ها، بعد از بازى با پگاه از عملكرد او انتقاد كردند.

فوتبال على كريمى كيفيت بالايى دارد و من از بازى اش لذت مى برم. كار با توپ او عالى است. در حركت هاى بدون توپ و فضاسازى هم آنقدر حرفه اى است كه ناخواسته به مربى و تاكتيك تيمى كمك مى كند. او براى تيمش خيلى تلاش مى كند. او در بازى با پگاه و روى گل بازى حركت بدون توپ زيبايى داشت. مى دانم كريمى چه هنرى دارد و مى خواهم در دربى از همين هنرش به سود پرسپوليس استفاده كنم.

با اين حساب، كريمى در دربى فيكس خواهد بود و نيكبخت نيمكت نشين. به ويژه كه نيكبخت در تمرينات در گروه ذخيره ها كار مى كند.

اينها از شگردهاى يك مربى است. دليلى ندارد كسى كه در تمرين ذخيره است در بازى هم روى نيمكت بنشيند.

دى كارمو هنوز تجربه بازى در پرسپوليس را ندارد. ممكن است در دربى از او استفاده كنيد

ITC اش بايد برسد. دى كارمو اگر خوب تمرين كند و مورد تاييد باشد، شايد در دربى بازى كند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عابدزاده : با كريمى يك سر و گردن بالاتريم

کانون هواداران پرسپولیس : حالا همه نگاه ها متوجه بازى استقلال و پرسپوليس است، ديدارى كه از هر نظر حائز اهميت است. از بعد مديريتى گرفته تا بازيكنان داخل زمين، همواره در اين بازى بحث روحى و روانى بر بحث فنى و تاكتيكى غالب است و تيمى كه بتواند نيمكت و بازيكنان خود را خوب كنترل كند مى تواند برنده حساس ترين بازى سال باشد پرسپوليس به اعتراف اكثر كارشناسان از نيمكت سنگين ترى برخوردار است در كنار قطبى و پيروانى نقش احمدرضا عابدزاده پر رنگ نشان مى دهد. او با كاراكتر خاص خود مى تواند بر بازيكنان خودى تاثير مثبت و براى حريف بار منفى را به همراه داشته باشد، پرسپوليسى ها هفته گذشته تلاش گسترده اى را براى رفع محروميت او به كار گرفتند مصاحبه با او را با يك سؤال كليشه اى آغاز كرديم.

احمدرضا در شكل بازيكن نه با پرسپوليس باخته نه با استقلال .

بله درست است اين هم يكى از خوش شانسى هاى من است.

اما حالا در نقش مربى دروازه بان هاى پرسپوليس چه احساسى دارى

احساس خوبى دارم اميدوارم كه روند خوش شانسى هاى من روى نيمكت هم ادامه داشته باشد و بتوانيم با يك بازى خوب و تماشاگرپسند برنده شويم.

موضوع محروميت و حضور در كميته انضباطى به كجا كشيد

رفتم كميته با آقاى شريف صحبت كردم از داورى ها و فشارى كه روى تيم و مربيان بود. آنها قبول كردند و يك سرى مسائل را به من توضيح دادند «از شما بيشتر از اينها انتظار داريم و بايد مراقب حاشيه ها باشيد» در هر حال اميدوارم كه ديگر به اين كميته نروم.

قبول دارى كه خيلى شلوغ كردى

نه! شما انتظار دارى كه من بروم لب خط با ايما و اشاره حرف بزنم فوتبال كه مثل تنيس يا بدمينتون نيست، مربى بايد مدام با شاگردانش حرف بزند.

واعظى بهتر است يا طالب لو

هر كدام كه تجربه بيشترى داشته باشد در اين ديدار موفق خواهد بود. بازى كردن مقابل ۱۰۰ هزار نفر كار سختى است من درباره گلرهاى خودمان حرف بزنم بهتر است.

حقيقى بازى مى كند يا واعظى

هر دو اينها خوب هستند منتهى اين قطبى است كه بايد تشخيص بدهد كه كداميك بازى كنند اما روند كار افراد هم نشان مى دهد من براى اينكه يك گلر ششدانگ بسازم حداقل يكسالى زمان مى خواهم شما بعد از يكسال خواهيد ديد كه واعظى و حقيقى چقدر پيشرفت كرده اند اما براى دربى اين تمرينات اخير مدنظر است و نظر سرمربى تيم.

قطبى دربى را نبرده و قلعه نويى هم مثل شما دربى را نباخته حتى با مس كرمان هم به پرسپوليس نباخته اين را چگونه ارزيابى مى كنيد

قطبى مربى بزرگ و حرفه اى است او از علم و توانايى بالايى برخوردار است و من مطمئنم كه او حالا به درجه اى از پختگى و شناخت رسيده كه دربى را ببرد در مورد مربى حريف هم من حرفى ندارم هر كس باهوش تر باشد برنده خواهد بود.

فكر مى كنيد بازى خوبى باشد با توجه به حضور على كريمى و بقيه ستاره هاى فوتبال ايران

كريمى از نظر روحى و فنى تيم ما را يك سر و گردن بالا مى برد و من اميدوارم كه بازيكنان با يك بازى خوب دل مردم را شاد كنند. نبايد آنها دنبال حاشيه بروند چرا كه در سرتاسر دنيا اين بازى را تماشا مى كنند.

روى كاغذ پرسپوليس كمى بهتر است آيا برنده مى شويد

اينها ملاك نيست گذشته از اين، فوتبال و به ويژه دربى استقلال و پرسپوليس هم قابل پيش بينى نيست سال گذشته هم اين مسائل مطرح بود اما مساوى تمام شد به نظر من تيمى كه بدون استرس وارد زمين شده و به حرف مربى خود گوش كرده مى تواند برنده شود، البته نقش مربيان هم خيلى مهم است هر كس كه غرق بازى نشده و بتواند از نيمه دوم و به ويژه از سلاح خود (تعويض ها) خوب استفاده كند برنده خواهد شد.

از دربى خاطره اى دارى

همه دربى ها براى من خاطره است چون هيچ وقت نباخته ام چه با لباس آبى و چه با لباس قرمز، خاطره از اين بهتر

حرف آخر، هر چه دوست دارى بگو

همه مردم منتظر اين بازى هستند، كامشان را تلخ نكنيم. استقلال و پرسپوليس در تك تك خانه ها جا دارند و بوى اين آب و خاك را مى دهند، از طريق روزنامه شما خواهش مى كنم كه جوانمردانه بازى كنند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کریمی:دلیلی ندارد از باقری ناراحت باشم

علي كريمي در گفت و گویی اظهار داشت: هيچكدام از بازي‌ها در ليگ برتر آسان نيست؛ ولي پرسپوليس هر روز بهتر از روز گذشته خواهد شد.
    وي افزود: بايد به دستور كادر فني احترام گذاشت. فعلا قصد مصاحبه ندارم؛ اما عنوان شده است كه من از كاپيتان تيم ناراحتم در حالي كه دليلي ندارد از وي كه جزو بهترين دوستان من است ناراحت باشم. نمي دانم هدف برخي از نشر اين اخبار كذب چيست.
    كريمي ادامه داد: پس از سال ها به پرسپوليس بازگشتم تا با اين تيم به موفقيت برسم و فقط به تمرين و بازي فكر مي كنم نه ناراحتي از ديگران.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

علی کریمی: با پرسپولیس هت‎تریک می‎کنم

علی کریمی به عنوان یکی از بهترین‎های فوتبال قاره کهن و بازیکنی که افتخارات پرشماری برای فوتبال باشگاهی و ملی کشورمان به ارمغان آورده پس از سالها دوری و کسب تجارت گرانبها در فوتبال اروپا و کشورهای عربی بار دیگر به خانه اصلی‎اش بازگشت تا میلیونها هوادار پرسپولیس حضور مجدد این چهره محبوب را در تیم پرسپولیس به فال نیک بگیرند.

بدون شک در شصت و پنجمین دربی پایتخت اکثر نگاههای فوتبالدوستان و کارشناسان به ساقهای جادوگر فوتبال آسیا دوخته خواهد شد و پیش بینی می‎شود کریمی نقش ارزشمندی در درخشش سرخپوشان در این دیدار حساس ایفا نماید.

در ارتباط با این مسابقه گفتگوی اختصاصی سایت رسمی باشگاه پرسپولیس با کریمی را ملاحظه فرمائید.

این چندمین دربی کریمی به شمار می‎رود؟

تاکنون چهار مرتبه در دربی‎ها شرکت داشته‎ام که دو پیروزی، یک شکست و یک تساوی حاصل این مسابقات بوده و امیدوار در پنجمین دربی نیز امیدوارم با پرسپولیس هت تریک کنم زیرا نسبت به برتری پرسپولیس بسیار خوشبین هستم.

بازیهای اخیر استقلال را دیده‎اید؟

فقط گلهای استقلال را مقابل استقلال اهواز تماشا کردم و فقط یک نیمه از بازی قبلی این تیم مقابل راه آهن را دیدم. به نظر من استقلال با وجودیکه شروع خوبی در مسابقات فصل جاری نداشت طی چند بازی اخیر علاوه بر کسب امتیازات لازم، به هماهنگی نسبی دست یافته است. به هر جهت امیدوارم هر تیمی که شایسته پیروزی و کسب هر سه امتیاز این دربی است به این مهم دست یابد.

حتماً خبر داری که دربی مهم ایتالیا را قرمزپوشان میلان پیروز شدند؟

بله، اما کلاً علاقه چندانی به مسابقات باشگاههای اروپا ندارم و اکثراً گلهای به ثمر رسیده و نتایج کلی در این بازیها را دنبال می‎کنم.

دیدگاه حرفه‎ای بازیکنی مثل کریمی را نسبت به این مسابقه بفرمائید...

به نظر من این بازی هم مثل سایر مسابقات فقط سه امتیاز دارد ولی از آنجا که همیشه هواداران دو تیم نسبت به نتیجه تیم محبوبشان در این مسابقه حساس هستند طبیعی است که این موضوع در بین بازیکنان دو تیم نیز استرس ایجاد می‎کند منتها برخی بازیکنان استرس کمتری خواهند داشت و عده‎ای با استرس فراوان قدم به این بازی می‎گذارند.

از طرفی طبیعی است که بیست و چند بازیکن این دیدار دوست دارند در این میدان عرض اندام کنند زیرا حساسیت‎های مربوط به این مسابقه این ذهنیت را برای بازیکنان ایجاد خواهد کرد ولی مهم این است تیم با هماهنگی لازم و استرس کمتر وارد این مسابقه شود نکته بعدی نیز به نمایش این مسابقه در شبکه‎های مختلف تلویزیونی آسیا بخصوص کشورهای عربی مربوط می‎شود که به نظر من هر دو تیم باید نسبت به این قضیه واقف باشند که بسیاری از کشورهای آسیایی و حتی اروپایی با تماشای این مسابقه به خیلی از مسائل به جز مسائل فنی دقت می‎کنند پس بر همه ما واجب است که در طول بازی علاوه بر ارائه فوتبالی سرعتی و تکضرب‎، مراقب مسائل حاشیه‎ای باشیم چون همه بازیکنان و هواداران دوست دارند تیم خودشان برنده این میدان باشد که این موضوع می‎تواند حاشیه ساز شود.

با این حساب علی کریمی هم با استرس وارد این میدان می‎شود؟!

فرق نمی‎کند. گفتم همه استرس دارند منتها بنده سعی می‎کنم استرس زیادی نداشته باشم ضمن اینکه می‎توان این استرس را مثبت دید و اگر اینچنین باشد این استرس می‎تواند کمک خوبی به بهتر ظاهر شدن بازیکن بکند.

نسبت به پست تخصصی خودت تا چه اندازه حساس هستی؟

اگر بگویم مهم نیست منطقی نگفته‎ام اما خوشبختانه سرمربی پرسپولیس نسبت به نوع بازی من اطلاعات لازم را دارد و نیک واقف است که در کدام پست بهتر ظاهر می‎شوم. البته فراموش نکنید که بنده چند ماهی از شرایط مسابقه دور بوده‎ام و برای اینکه به طور کامل با تیم هماهنگ شوم چند هفته‎ای زمان می‎برد اما کلاً اگر بازیکن آماده باشد باید در چند پست به راحتی انجام وظیفه نماید.

می‎رسیم به مسئله داوری و سعد کمیل...

کمیل از داوران سرشناس آسیا و جهان است که اطلاعات خوبی در مورد تمام تیم‎های آسیایی دارد. وی تاکنون در چندین مسابقه که من حضور داشته‎ام قضاوت کرده است که یکی از بازیهای مهم آن در مسابقات تیم ملی در جام ملتهای آسیا بود ضمن اینکه دو مرتبه نیز در لیگ قطر بازیهای ما را سوت زده است.

آیا تاکنون با او همکلام شده‎ای؟

خوب با توجه به احترام متقابلی که بین ما وجود دارد چند نوبت به زبان انگلیسی با هم گفتگو کرده‎ایم.

نظرت راجع به پنالتی زدن چیست؟ اگر در بازی پگاه به شما می‎گفتند پشت توپ می‎رفتی؟

پنالتی زدن بسیار مهم و حساس است و به نظر من بازیکن باید در شرایطی قرار داشته باشد که مطمئن به گل کردن پنالتی باشد. مثلاً در مسابقات جام ملتهای آسیا وقتی از من خواستند نامم در لیست پنالتی زنان قرار بگیرد گفتم آمادگی ندارم اما خیلی وقت‎ها هم خودم پیشنهاد داده‎ام که پنالتی بزنم باید دید در چه شرایطی قرار داری اما در بازی پگاه شرایط مساعدی داشتم اما کلاً مربیان هستند که قبل از بازی پنالتی‎زنها را تعیین می‎کنند.

به عنوان سوال آخر سطح لیگ کشورمان نسبت به سالهای اخیر که بازی می‎کردی چه تفاوتهایی کرده است؟

اصلاً قابل قیاس نیست. به نظر من لیگ کشورمان با وجودیکه هنوز به لحاظ امکانات حتی به بسیاری از کشورهای آسیایی هم نرسیده اما بسیار نسبت به گذشته پیشرفت کرده و به نظر من همینکه تیم‎های شهرستانی صدرنشین لیگ برتر هستند تائید این ادعا محسوب می‎گردد. ضمن اینکه به نظر من هیچ تیمی نمی‎تواند ادعا کند در لیگ هشتم قهرمان می‎شود چون سطح کیفی مسابقات بسیار بالاست.

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اگه بازی ساعت 3 باشه میشه >>>
    75 ساعت 15 دقیقه دیگه تا شرع بازی پرسپولیس(شیره)و استقلال
    وای خدای من

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه بازی ساعت 3 باشه میشه >>>
    75 ساعت 15 دقیقه دیگه تا شرع بازی پرسپولیس(شیره)و استقلال
    وای خدای من
    آخجون منکه دارم لحظه شماری میکنم

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها کیا دیشب نود و دیدن؟؟؟؟
    من نتونستم ببینم میشه بگین چه خبر بود؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هیچ کس اینجا نیست؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها یه نظر سنجی
    بگین
    به نظرتون بازی چند چند میشه ؟؟
    کیا گل میزنن؟؟
    نظرتون در مورد مهمونی شب قبله بازی چیه؟؟؟؟
    Last edited by f.kh0511; 30-09-2008 at 13:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •