مگه تو از کجا بازی میخری ؟ چند تا عنوان اریج داره ؟ چندتاش انحصاریه ؟ قیمتاش تو چه مایه هاست ؟ اگه تهرانه آدرس بده
مگه تو از کجا بازی میخری ؟ چند تا عنوان اریج داره ؟ چندتاش انحصاریه ؟ قیمتاش تو چه مایه هاست ؟ اگه تهرانه آدرس بده
سلام به همگی
من یک سوال دارم
خواهرم می خواد از کانادا برام پلی استیشن 3 بیاره
می خوایتم بدونم مشکلی در کار باهاش و کپی خور کردنش برام ایجاد میشه؟
من شنیده بودم باید بدم یه قطعشو عوض کنم و این چیزها؟
نه بابا هیچ مشکلی نیست
ی نرم افزاره نصب میکنی هــک میشه.همـــین![]()
یعنی بازی های اینجا بهش می خوره دیگه؟
بعد اینکه سیستم pal یا NTSC باشه چی؟
بازی اینجا و آنجا نداره کپیه تو اینترنتم هست میتونی دانلو د کنی
دستگاه هم فرقی نداره چی بگیری چون بازیهاش ریچن فری است فقط برای فیلم بلوری اوریجینال دیدن ریجن مهمه
من کرجم
من بازی نمیخرم بیشتر کرایه میکنم ولی قیمت دارم که از این چیزی که شما میگی کمتره!
شاید شما یه جا اتفاقی یه قیمت مناسبی گرفته باشی . ولی این بازیرو تعداد نمیارن . مخصوصا از وقتی این -- اومده دیگه بلوری نمیارن . تقریبا غیر ممکنه جایی رو پیدا کنی از رو هر بازی تعداد داشته باشه . حتی خیلیاشون کلا تو مغازشون 3تا دونه بلوری هم پیدا نمیشه چه برسه دنبال انحصاری باشی . مثلا شاید شانسی یکی وارد کنه ولی همیشه اذیت میشی تو بازار تا یه بازی بخری . تو پشت شهرداری که از قدیمی ترین بازارای بازیه اکثرا بلوری PS3 فروش ندارن یعنی نمیارن که بخوان بفروشن . اگر هم داشته باشن مطمئن باش از امثال بچه های همینجا بز میخرن بعد میفروشن به یه بدبخت دیگه . متاسفانه بازار بازیهای اریجینال PS3 خیلی خراب شده و هر روز هم بدتر میشه .
نه داداش اینجایی که من میگم هنوز هم تمام بازی ها رو اریج میاره. از هر بازی هم بسته به محبوبیتش باکسی میاره!
بازی هم وحشتناک داره! تمام لوازم جانبی همه ی کنسولارو داره! همه چی کلا داره!!!جدیدا اندازه ی یه کمد فقط Action Figure از همه ی بازی ها آورده! مثلا شما کل تهران رو بگزدی پک Modern Warfare Collection رو پیدا نمیکنی! ولی من پک پلم ریجن 1 رو ازش گرفتم! بازی هم با 5 تومن تعویض میکنه! کرایه هم هفته ای 5 تومن! اگه بازی خیلی معروف باشه اولاش هفته ای 10 میده ولی من چون مشتریشم بازم ازش 5 میگیرم!!
چون تو کرج فقط 2 تا مغازه داریم که تخصصی PS3 و بازی هاشو میارن این خیلی کارش رونق داره! راستی -- هم میکنه و بازی هم میریزه!!
آرش رو میگی فربد
موافقم.حرفه ای کار میکنه
سلام بچه ها . یه خبر داغ دارم باسه اورجینال بازها .
ولی قبلش یه چیزی رو بگم کسی این بازی جدیدا رو بازی کرده من هفته پیش گرفتم خیلی ردیفه سبکشم جنگیه
Homefront و Socom Special Force آقا ته بازی اگه نگرفتید همین امروز برید بگیرید . برا 2011 هم هست
ولی خیلی با حاله ....
خبر داغه داغ برای اورجینال بازها . البته من خودم کپی بازی می کنم یه اورجینالم بیشتر ندارم اونم واسه بوته ...
آقا من شنیدم به تازگی شرکت سونی اعلام کرده می خواد برای بازی هاش user و pass بزاره به این صورت که شما
وقتی یه بازی اورجینال می گیری 3 تا سریال نامبر بیشتر نداره که فقط سه بار یا رو سه تا دستگاه می تونی نصبش
کنی . البته از شرکت سونی هم بعید نیست. حالا ایشالا هکر ها یه فکری هم به حال اون می کنن فعلا که کل و کل
بازیه بین هکرها با سونی . البته می گم شاید شایعه باشه چون من از یکی شنیدم.......
اگه این جوری بشه که ما باید 10 سال یه بار بازی کنیم .![]()
Last edited by hamed-akbarie; 14-05-2011 at 11:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)