تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 701 از 755 اولاول ... 201601651691697698699700701702703704705711751 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,001 به 7,010 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

یه مشکلی تمام وقتمو گرفته وبی جواب مونده.

من چند تا پرینتر در سیستمم نصب هست که وقتی از طریق devices and printers اونارو تست میکنم مشکلی ندارن وکار میکنن اما وقتی از طریق میخوام ازشون استفاده کنم ارور میده، با برنامه های مختلفی مثل word ، in design ، photoshop ... امتحان کردم اما نتیجه نداد. پرینترها رو حذف ومجددا نصب کردم بازم نشد، یعنی خود پرینتر مشکلی نداره اما از طریق برنامه ها فراخوانی نمیشه، مثلا برنامه in design اصلا نمیزاره پرینتری انتخاب کنم و عبارت postscript® fileدر قسمت انتخاب پرینتر هست،

ممنون میشم کمک کنین
    تو قسمت devices and printers چطوری تست می کنی که می دونی سالمن؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    مشکلی که من با پرینتر HP1132 سه کاره دارم، اینه که هر برگی که پرینت میکنم، گایین صفحه زیاد فاصله میمونه، مثلا در ورد حاشیه ها در تمام جهات یکسانه ولی موقع پرینت، حاشیه پایین صفحه زیاده، منظورم سفیدی هست
    در بالای صفحه 1 انگشت و در پایین دو انگشت حاشیه میندازه.
    تنظیمات هم بر روی Letter هست. هم پرینتر و هم ورد
    خوب حتما مدل کاغذت a4 هست دیگه یعنی کاغذی که می گذاری تو دستگاه a4 هست. باید اون هم برش letter باشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

درود و خسته نباشید بر تمام فعالان الخصوص مهندس خضوعی عزیز

دوستان گلم سوالی داشتم

مشکل من با سامسونگ 4300 از تغذیه کاغذ دستیه
    بعد از فرمور ( شاید هم ربطی نداشته باشه ) از نصف دوم کاغذ کپی میکیره

علتش چیه و درمانش کدومه

با تشکر و خدا قوتی به همه شما
    سلام عزیزم
    شما هم خسته نباشید. مشکل عجیبیه و من هم آشنا به سامسونگ نیستم. شرمنده
    ایا نصفه دوم کاغذ رو که می گیره در جایی درست کپی می کنه یا نا ؟ نصفه دوم رو شیفت می ده و در ابتدای کاغذ چاپ می کنه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    من پرینتر 1006 دارم . خودم شارژش کردم مثل همیشه ولی این دفعه پرنترش خیلی کم رنگ می گیره .(آیا ممکنه پودرش خراب شده باشه چون 2 و سه سالی هست گرفتم )
    راهنمایی بفرمایید .
    البته در ادامه صحبت همکارمون می تونم اضافه کنم اگر درب بطری باز بمونه مثلا یک ماه کیفیت تونر حتما پایین می اد و کمرنگ می شه. ولی می تونی حالا با یه تونر نو هم امتحان کنی و یا مثلا مگنت یا درام دستگاه رو عوض کنی ببینی مشکل از کجاست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    آذربايجان

پيش فرض

سلام در مورد پرینتر HPlaserjet 2055 به یه مشکل خوردم ممنون میشم راهنماییم کنین

وقتی یه صفحه رو (یه سند رو) پرینت میگیرم اونو پرینت میکنه حالا بعدش صفحه دوم رو که میخوام پرینت بگیرم یه صفحه خالی که بالاش متن زیر رو نوشته میاره بعدش صفحه دوم رو میگیره (یعنی یه صفحه کاغذ هر دفعه هدر میره)
    فکر کنم ایراد شبکه ای هست اما این پرینتر رو یه سیستم ویندوز ایکس پی نصبه شئیر هم نیست . کارت شبکه ها رو که غیرفعال میکنم بازم درست نمیشه . خطا به شکل زیر بالای صفحه میاد:
    GET /DevMgmt/DiscovertTree.xml HTTP/1.1
    Host: 127.0.0.1:8080

ممنون میشم کمکم کنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    آذربايجان

پيش فرض

وقتی یه صفحه رو (یه سند رو) پرینت میگیرم اونو پرینت میکنه حالا بعدش صفحه دوم رو که میخوام پرینت بگیرم یه صفحه خالی که بالاش متن زیر رو نوشته میاره بعدش صفحه دوم رو میگیره (یعنی یه صفحه کاغذ هر دفعه هدر میره)
    فکر کنم ایراد شبکه ای هست اما این پرینتر رو یه سیستم ویندوز ایکس پی نصبه شئیر هم نیست . کارت شبکه ها رو که غیرفعال میکنم بازم درست نمیشه . خطا به شکل زیر بالای صفحه میاد:

ممنون میشم کمکم کنین

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون میشم کمکم کنین
    اينو غير فعال كن ببين درست ميشه:

8. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اصل می خوای یا فرعی می خوای کدام شهر هستی؟
    میخوام کیفیت خوب کپی کنه؟؟ تو بازی نره

از کجا میتونم تهیه کنم؟؟ یه جای معتبر معرفی کنید

داره خودمونی میشه Alfredo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

13

سلام دوستان

من يك كنون mg5540 گرفتم كه جوهر افشان هست. براش كارتريج قابل شار‍ژ هم گرفتم.

مقدار پرينتم هم خيلي زياده ، در روز شايد 100 صفحه رنگي باهاش پرينت بگيرم. يا بعنوان شماره زن ازش استفاده مي كنم و ميذارم هزارتا هزارتا شماره بزنه برام و...

مشكل اينجاست كه اين پرينتر خيلي هدكلين انجام ميده ! يعني بعد از چند دقيقه كه ميخوام يه پرينت باهاش بگيرم هد كلين ميكنه. دوباره براي پرينت چند دقيقه بعد هم هدكلين ميكنه و در روز شايد 40 بار هدكلين كنه !

الآن سوالم اينه كه اين پرينتر مثل پرينتر هاي اپسون نياز نداره كه شلنگ مخزن برگشتيش رو خارج كنيم از خود دستگاه ؟

با پر شدن مخزن برگشتيش نميسوزه كه ؟

خيلي نگرانم !
    Last edited by Alfredo; 03-12-2014 at 13:57.

داره خودمونی میشه Alfredo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

13

............................
    Last edited by Alfredo; 03-12-2014 at 13:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •