تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 701 از 848 اولاول ... 201601651691697698699700701702703704705711751801 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,001 به 7,010 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بله حرفتون کاملا درسته ، خط منم طبق اون عکس بعضی وقتا تا 7 مگ میکشه بعضی وقتا هم تا 6 ولی من گفتم رو 4 مگ بزارن

پس اینم شانس منه که 5 روز اومدم اینجوری شد !
    دیروز افت سرعت و قطعی های چند ثانیه ای داشتم امروزم از الان افت سرعت شروع شده برام ( باور کنین خواستم speedtest رو باز کنم باز نشد ! )
    --------------------------
    بعد حدودا 5 دقیقه تقریبا خوب شد !

منم همین مشکلات رو 3-4 روزه که پیدا کردم قبلا این طوری میشد ولی خیلی کم (مثلا ماهی 1-2 بار اونم بیشتر از نیم ساعت نمیشد) ولی الان 4-5 روزه در ساعات اوج مصرف این مشکل پیش میاد که مشخصه مربوط به پهنای باند و زیر سر های وب و خسیس بازیهاش تو تقسیم پهنای بانده

2. 2 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahman0158's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

youtube 2k. پارس آنلاین

4. 2 کاربر از rahman0158 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ™ Hadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    کالبد بدن

پيش فرض

این دو شرکت با هم وارد مرحله ادغام شدن (پشتیبانی تو پیج رسمی پارس آنلاین تو اینستاگرام اعلام کرد) علت افت کیفیت تو این چهار پنج روز اخیر هم همینه و باید از این بعد منتظر افت کیفیت (بالا رفتن پینگ، افزایش تایم اوت و کاهش سرعت تک کانکشن و استریمینگ) و قطعی ها بیشتر از این (به خصوص در ساعات اوج مصرف) بود
    با اين حساب به نظر شما نياييم به سمت پارس آنلاين؟!
    چون من از هاي وب اشتراک دارم ميخواستم جمع آوري کنم بيام پارس آنلاين

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با اين حساب به نظر شما نياييم به سمت پارس آنلاين؟!
    چون من از هاي وب اشتراک دارم ميخواستم جمع آوري کنم بيام پارس آنلاين
    به نظر من اگه شرکت بهتری در محدوده مخابراتی شما پورت خالی داره (مثل شاتل یا هرشرکتی که به نظرتون کیفیت مناسبی داره) سمت پارس نیاید
    من قبلا از اینکه بیام پارس آنلاین، های وب داشتم افتضاح بود (تو ساعات اوج مصرف یا کلا قطع می شد و یا انقد تایم اوت بالا و یا تک کانکشن ضعیف بود که عملا غیر از دانلود با 32 کانکشن (اونم فقط از سرورهای داخلیی) هیچ استفاده یی نمی شد از اینترنت کرد) بعد اومدم پارس و تا یک سال عالی بود طوری که من قراردادمو دوباره یک ساله تمدید کردم تا حدود 6 ماه پیش که های وب پارس رو خرید (البته اوایل خوب بود ولی از حدود دو هفته به عیدکیفیت رو به نزول رفته)پارس تا 6 ماه پیش جز بهترین شرکتها از نظر کیفیت بود ولی مدتیه که داره یواش یواش کیفیتش افت می کنه ولی خب فعلا هنوزم از های وب خیلی بهتره ولی احتمالا تا جایی که کیفیتش تا حد های وب افت کنه پیش میره
    (لازم به تاکید می دونم مطالبی که در بالا گفتم مربوط به تجربیات خودم و همچنین کلیت کیفیت این شرکت ها تو نظرات کاربران این فرومه حالا ممکنه در مورد عده ای از کاربران مصداق نداشته باشه ولی خب به صورت عمومی میشه گفت کیفیت پارس فعلا از های وب بهتره ولی پارس نسبت به کیفیت خودش تنزل قابل ملاحظه ای داشته همچنین منظور از کیفیت داشتن پینگ تایم زیر 120، تک کانکشن نزدیک به سرعت سرویس و سرعت دانلود مولتی کانکشن، استریمنگ قوی، تایم اوت کمتر از 2 درصد و مهمتر از همه اینها پایداری و یکسان بودن کیفیت در کل ساعات شبانه روز هست وگرنه های وب هم در ساعات خلوتی اگر شرایط خاصی نباشه کیفیتش خوبه ولی مشکل بی کیفیتی در ساعات شلوغی هست که الان گریبان گیر پارس هم شده)
    Last edited by broosli; 22-04-2018 at 18:07.

7. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ماجرای ادغام دو شرکت همون خرید حقوقی و مالکیت مالی و مدیریتی های وب بر پارس انلاینه و تا امروز های وب استفاده و ادغامی در شبکه اینترنت یا زیرساخت سرورهای پارس نداشته و پارس از لحاظ فنی همچنان مستقل عمل میکنه.

کیفیت نت هم به نظر من نسبت به چند ماه پیش خیلی بهتر شده. به عنوان یک سرویس 3 مگ خیلی خوب جواب داده تا این لحظه پارس و برای ماهی 17 هزار خیلی خوب بوده.

برای تجزیه و تحلیل و رای صادر کردن نسبت به بد یا خوب بودن شرکتی به بزرگی پارس آنلاین که قریب به نیم میلیون مشترک داره اطلاعات جامعتر از اینی که اینجا رخ میده نیازه.

9. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

جالبه امروز از دوستم هم که پارس انلاین داره و تو محله خودمون هست پرسیدم اونم گفت این 2 روز هم قطعی داشته هم افت سرعت !
    برای بعضی از دوستان مثل اینکه واقعا خوبه همه تایم ها
    نمیدونم شاید واقعا مشکل از مرکز مخابراتی هست !
    تست الان :

Last edited by MOHAMMAD2010; 22-04-2018 at 19:26.

11. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

جالبه امروز از دوستم هم که پارس انلاین داره و تو محله خودمون هست پرسیدم اونم گفت این 2 روز هم قطعی داشته هم افت سرعت !
    برای بعضی از دوستان مثل اینکه واقعا خوبه همه تایم ها
    نمیدونم شاید واقعا مشکل از مرکز مخابراتی هست !
    تست الان :
    من قبلا های وب داشتم مشکل لود شدن سایت داشتم یعنی اینترنت وصل بود ولی انگار دیتا رد و بدل نمیشد و همینطور هم ویدیو های اینستاگرام قطع میشد و با مکث همراه بود و تلگرام هم مثلا میخواستی ویدیو دانلود کنی باید چند بار هی رو ویدیو تاچ میکردی و قطع میکردی تا یهو بعد از دو سه بار شروع کنه به دانلود...با پارس انلاین مشکلی نداشتم ولی الان دو سه روزی میشه که همون مشکل اینستاگرام برام به وجود اومده و ویدیو ها هی قطع میشه ولی مشکل افت سرعت و قطعی و لود شدن سایت ندارم
    Last edited by m123f; 22-04-2018 at 20:28.

13. 3 کاربر از m123f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من قبلا های وب داشتم مشکل لود شدن سایت داشتم یعنی اینترنت وصل بود ولی انگار دیتا رد و بدل نمیشد و همینطور هم ویدیو های اینستاگرام قطع میشد و با مکث همراه بود و تلگرام هم مثلا میخواستی ویدیو دانلود کنی باید چند بار هی رو ویدیو تاچ میکردی و قطع میکردی تا یهو بعد از دو سه بار شروع کنه به دانلود...با پارس انلاین مشکلی نداشتم ولی الان دو سه روزی میشه که همون مشکل اینستاگرام برام به وجود اومده و ویدیو ها هی قطع میشه ولی مشکل افت سرعت و قطعی و لود شدن سایت ندارم
    علت این مشکل تایم اوت و نوسانات پینگ هست که بر اثر کمبود پهنای باند بین الملل مخصوصا در ساعات اوج مصرف (10 شب تا 1 نیمه شب) مخصوصا در مورد سایت های خارجی به وجود آمده
    ولی در مورد سایت های داخلی تایم اوت وجود نداره چون مشکلی در زمینه پهنای باند داخلی نیست
    همین الان یه پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 و همچنین یه پینگ داخلی بگیرید و نوسانات و تایم اوت پینگ خارجی با داخلی رو مقایسه کنید مشخص میشه علت خوب لود نشدن ویدیو چیه
    (قبلا همین پایداری پینگ داخلی برای پینگ های خارجی هم وجود داشت (نوسانات کم و تایم اوت خیلی کم (کمتر از 2 درصد)) ولی متاسفانه چند روزه این مشکل برای تعداد قابل توجهی از کاربرا به وجود امده (در های وب کمبود پهنای باند و همچنین تجهیزات فنی نامناسب باعث تایم اوت ها و نوسانات بیشتر نسبت به وضعیت فعلی پارس آنلاین میشده و به همین دلیل افت کیفیت محسوس تر بوده ولی فعلا پارس آنلاین چون بستر فنی مناسبی داره مشکل ظاهرا فقط از کمبود پهنای باند به علت افزایش مشترکین بعد از عیده)
    Last edited by broosli; 22-04-2018 at 21:07.

15. 2 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahman0158's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ساعت 10 شب پارس آنلاین. دوستان بارها در این تاپیک اشاره شده همه چی بر میگرده به مرکز مخابراتی و پهنای باند منطقه !!!

17. 3 کاربر از rahman0158 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ساعت 10 شب پارس آنلاین. دوستان بارها در این تاپیک اشاره شده همه چی بر میگرده به مرکز مخابراتی و پهنای باند منطقه !!!
    بنده ساکن غرب کشور هستم یکی از دوستان از بچه های کرمان (شرق کشور) و ... و همه مون هم مشکل مشابهی داریم. بعضی از مشکلات فراتر از یک منظقه مخابراتی و شهر خاص هستن (برای بررسی وضعیت پینگ بهتره حداقل 100 عدد پینگ از یه آدرس گرفته بشه (مثلا ping 8.8.8.8 -n 100) تا نوسانات و تایم اوت ها بهتر مشخص بشن)
    البته پهنای باند بین الملل از گیت وی های مختلف تامین میشه و همین که دوستان میگن پینگ بستگی به مسیر داره و ممکنه برای بعضی از مناطق کشور مشکل کمتر باشه ولی خب حداقل مشخصه که این مشکل 4-5 روزه ایجاد شده و محدود به یک مرکز مخابراتی و شهر خاص نیست
    Last edited by broosli; 22-04-2018 at 21:20.

19. 3 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •