حداكثر تا ٢٠٠ ميرفت واسه من ديشب
Sent from my iPhone using Tapatalk
حداكثر تا ٢٠٠ ميرفت واسه من ديشب
این همه هزینه ای که مردم میکنند برای داشتن 4G (خرید بسته-تعویض گوشی یا خرید مودم) و همینوطر شرکت داره انجام میده برای تجهیز سایتهای خودش همه بخاطر کمبود شدید پهنای باند داره اتلاف میشه...
به یه خارجی بگی سرعت 4G من 2مگه خندش میگیره...
برای من هم بعد از ۵ صبح سرعت میره رو ۱۰ مگ. تا قبلش خرابه
مگه مودمهای ایرانسل آنلاک نیست؟
شما دیدید روش سیم کارت دیگه بندازن و جواب نده؟
اساسا آیا ایرانسل یک پشتیبانی فنی قوی که جواب این سوالها رو بده داره یا نه؟ آیا قیمتهای مودم ایرانسل مثل e5373 منطقی هست یا نه؟
Last edited by ak313; 07-12-2014 at 19:09.
به نظرت چرا باید انلاک باشه؟ کجای دنیا اپراتور آنلاک میفروشه؟ فروشگاه که نیست. ولی می تونید -- کنید آنلاک بشه.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
چه اشتباهی کردم طرح ایرانسل گرفتم! ده تومن دادم ولی تا الان که حدود یک هفته میشه اندازه صدتومنم نتونستم استفاده کنم! سرعت فوق العاده پایین
Sent from my GLX G3
امروز توی الکامپ بی خاصیت اپراتورشون میگفت آنلاکه اما اینا همش حرفه تنها راه اطمینان اینه که یه نفر که داره تست کنه و خبرشو بده. ظاهرا یا تا حالا کسی نخریده یا اگر خریده تعجبه که چطور فرم باز نیست و رفت 300 تون پول مودم داده. به هر حال هر کسی اطلاعات صد در صد گیر اورد منتشر کنه. اگر آنلاک نباشه من شخصا نمی خرم. چون قیمت آزادشم به نظرم اگر بیاد همین حدودها باید باشه مدل e5373 منظورمه
امیدوارم پارس ارتباط این مدلو زودتر وارد کنه
LTE-Advanced Mobile WiFi
M7350محتوای مخفی: ادرس
Last edited by ak313; 07-12-2014 at 20:10.
همونطور که مودم های وایمکس لاک هستند اینها هم احتمال زیاد لاک خواهند بود. اگر هم لاک نباشند باز هم تا مودم های قوی مثل دی لینک و شرکت های دیگه هستند نوبت به مودم های هواوی نمیرسه
به نظر میرسه در امور رادیویی از تی پی لینک قویتر باشه. شما ببین تی پی حتی یک دانگل ۴ جی ندارد اما هواوی اقسام دانگل رو توی دنیا داره خیلی از اپراتورها هم از تجهیزات این شرکت استفاده می کنن
قیمت مودم که توسط اپراتور ارایه میشه هم بالاتر هم لاک هست... که واقعا ارزش خرید نداره... کم کم هم در بازار ایران به واسطه ورود 4G شاهد ورود مودمهای LTE خواهیم بود در مارکها و قیمتهای گوگاگون...
حتما به متجمع تجاری پایتخت طبقه 2 و 3 سربزنید همین الان هم مودمهای 4G زیادی در بازار ایران موجود هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)