نه.تغییری نکرد.ولی واقعا تعجب کردم چرا با یه سیم تک dsl مودم فعال میشه.
مودم dlink قرض کرفتم برای تست نویز خطم ولی چون طرف یوزر پسورد سرویسشو نداشت دیگه یوزر خودمو نزدم دردسرش نشه.با این حال این جزئیات سرویس هست .نویزم چه طوره؟
![]()
نه.تغییری نکرد.ولی واقعا تعجب کردم چرا با یه سیم تک dsl مودم فعال میشه.
مودم dlink قرض کرفتم برای تست نویز خطم ولی چون طرف یوزر پسورد سرویسشو نداشت دیگه یوزر خودمو نزدم دردسرش نشه.با این حال این جزئیات سرویس هست .نویزم چه طوره؟
![]()
االان 63.7 سرعتشه.
اگه 512 نامحدود باشه خوبه دیگه
نویز خطت بالاست.زیاد با مرکزتون فاصله داری؟
کیفیت خطت هم خوبه.درسته خطت رو خودشون رو 1 مگ بستن.اگه نبسته بودن این نویز باعث میش تا نوسان داشته باشه.الیته رو اینم تاثیر داره.یه نامه دیگه بزن بازرسی همین عکس رو براشون ارسال کن وبگو که نویزت رو بالا هستش هست
خطت هم تا 23 مگ توانایشو داره .
تامرکز مخابرات حدود 1 کیلومتر فاصله هست ولی کابل نوری هست .نویز باید تا چه اندازه باشه؟یعنی چقدر بالاس؟
Last edited by payamaliabadi; 15-05-2013 at 14:37.
نه زیاد نیست مرکزتون تا 5 کیلومتر برای adsl
7کیلومتر برای adsl+2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کامل توضیح داده شده
دوست عزیز شما سرعت دانلودت در روز حدودا چقدره؟؟؟
پس با توجه به لینکی که زحمت کشیدید من snr خوبی دارم(خیلی بالاتر از 30 دسی بل) ولی مقدار attenuation و output power بسیار نا مناسبی دارم که اینها بدلیل مشکل در خط تلفنه.درسته؟
اینارو جهت اطلاع خودم پرسیدم که بدونم چی به چی هست و اشتباه نکنم.
ممنون
18 البته با نوسان بین 10 تا 24
عزیزم شما وضعیت خطتت فوق العاده عالی هست. SNR Margin بالای شما یعنی خطتت بهترین کیفیت رو داره . فاصله مرکز مخابراتی شما هم خیلی کم هست Line Attenuation بیانگر این قضیه هست.
یا علی
درسته snr خوبه.لی با توجه به لینکی که دوستمون زحمت کشید اینطور که معلومه attenution مطلوب زیر 20 هست وبالای 60 فاجعه هست که برای من 160 هست!!
همچنین power output مناسب نیست
البته به استناد به مطلب شیر شده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)