ممنوع![]()
خیلی عجیبه من تا حالا هر جا تو شیراز رفتم همچین چیزی در مورد این بازی بهم نگفتن
تازه همه گذاشته بودن پشت ویترین
ممنوع![]()
خیلی عجیبه من تا حالا هر جا تو شیراز رفتم همچین چیزی در مورد این بازی بهم نگفتن
تازه همه گذاشته بودن پشت ویترین
اره...بعضی هاشون خیلی ترسو هستن و سریع هر کاری بگن می کنن
من هم توی چند تا فروشگاه این بازی رو دیدم
من امروز ولیعصر و دیروز هم سیدخندان بودم ... هر جا پرسیدم بهم گفتن ممنوعه ... بعد هم آدرس پشت شهرداری رو دادن ...
......
بازیای شما ماله کدوم شرکته ؟
مال من 1 شرکت جالب بود که همینطوری بازی رو گذاشته بود توی یک پاکت و هیچ اسمی از شرکت روش نبود داخل dvd ها هم اسمی از هیچ شرکتی نبود
ایرانه دیگه عشق است و صفا
من نسخه xbox رو تموم کردم .حالا هرچی دنبال نسخه pc میگردم گیرم نمیاد.کسی تو اهواز میدونه کجا میفروشن؟
سلام و با تشکر از مدیران . می خواستم اگه میشه کمی در مورد وارد کردن آهنگ در بازی توضیح بدید.من آهنگما تو muzic ریختم و تو بازی تو موج independence رفتم اما باز نشد n و b رو هم زدم اما تغییری نکرد.اگه میشه کمی توضیح بدبد با تشکر.
خوب اینکه تابلو کپی شده بوده .....مال من 1 شرکت جالب بود که همینطوری بازی رو گذاشته بود توی یک پاکت و هیچ اسمی از شرکت روش نبود داخل dvd ها هم اسمی از هیچ شرکتی نبود
ایرانه دیگه عشق است و صفا
تهران من گیر نیوردم ... اهواز هم شاید اصلا نباشهمن نسخه xbox رو تموم کردم .حالا هرچی دنبال نسخه pc میگردم گیرم نمیاد.کسی تو اهواز میدونه کجا میفروشن؟
سلام.
اقا من دارم نزدیک میشم به مرحله ای که نیکو دنبال دیمیتری هست و میخواد بکشتش. دیمیتری رو بکشم یا نه ؟
در نهایت که باید بکشییش
ولی من توصیه میکنم مستقیم برو بکشش....
معامله نکن چون بد میبینی بهدش![]()
من یه جا گیرم که باید ramon رو نجات بدم.بهم زنگ میزنه باهاش حرف میزنم بعد اون پایین مینویسه you most resque ramon(اشتباه املایی هاش تقصیر من نیستش!!!)بعدش من دنبال اون خطی که روی نقشه معلومه میرم ولی به جایی نمیرسم.هیچ کس نیستش.نمیدونم چیکار کنم؟؟؟(من اولای کارم تازه از gta خوشم اومده)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)