همونطور هم که دوستمون گفتن هوانیروز وابسته به نیروی زمینی هستش . بهترین نیرو نیرو هوایی هستش ولی هوانیروز هم خوبه.
اگه کسری و عجله نداری برو سرباز معلم بشو ولی اگه عجله داری یا کسری وقتت الکی تلف میشه . باز هم هرجور میلته که علاقه داری یا نه .
همونطور هم که دوستمون گفتن هوانیروز وابسته به نیروی زمینی هستش . بهترین نیرو نیرو هوایی هستش ولی هوانیروز هم خوبه.
اگه کسری و عجله نداری برو سرباز معلم بشو ولی اگه عجله داری یا کسری وقتت الکی تلف میشه . باز هم هرجور میلته که علاقه داری یا نه .
ممنون بابت اینکه توضیح دادین .
---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
من 21 دی مدارکم رو دادم . با یکی از دوستانم با هم مدارک دادیم برای اون هم دیروز برگ سبز اومد
کسری ندارم . به نظر شما سرباز معلمی ارزش داره برم با توجه به اینکه می گن 2 سال تحصیلی هستش و از مهر سال بعد شروع می شه و تو روستاها باید برم .
شما می دونید آموزش پرورش برای کادر اداری هم سرباز می گیره یا نه ؟
اگه 180 روز حساب کردی و 20 بهمن میشه مدارک رو کامل کن بعد وایستا 18-19 ام بفرست.
سربازان در محل زندگی خدمت میکنند
معاون نیروی انسانی نیروی انتظامی گفت: طرح آمایش سرزمینی سربازان به منظور خدمت سربازان در محل زندگی اجرایی شد.
سردار محمد جواد زاده کمند در گفتگو با مهر گفت: این طرح همزمان با ابلاغ اجرایی شد و سعی کردیم در حد امکان متناسب با محل سکونت افراد از نیروها استفاده کنیم. هم اکنون بخش زیادی از سربازان در محل زندگی مشغول انجام وظیفه هستند.
وی ادامه داد: با توجه به ماموریت های پلیس و میزان سهمیه هر استان در بکارگیری سرباز نمی توانیم تمامی نیروها را در محل زندگی به خدمت بگیریم لذا تعدادی از نیروهای وظیفه در نزدیکترین استان به محل زندگی بکار گیری می شوند.
معاون نیروی انسانی نیروی انتظامی تاکید کرد: امیدواریم به زودی با فراهم شدن شرایط بتوانیم تمامی نیروها را در محل زندگی شان به خدمت بگیریم.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید قانونی نیست در رابطه با اینکه مثلا پدر من 21 ماه جبهه داره ولی تو برهه ی خدمت سربازی بوده کرمانشاه ایا 1 روز هم کم میشه یا نه یا باید منتظر قانون جدیدی باشم با تشکر
سلام
دوست عزیز از نظام وظیفه سوال کنید که مطمئن بشید اما فکر نمی کنم اینکه تو خدمت بودن یا داوطلبانه فرقی داشته باشه و فکر کنم کسر خدمت بشما هم تعلق بگیره انشاءالله
خدا از دهنت بشنوه انشالله اینجوری باشه ببخشید شما در رابطه با اینکه اگر این مدت زمان رو 21 ماه رو داشته باشه نمیدونید چقدر کم میشه ازم خدمت سربازی
خیلی از کسانی که کسری دارن ، در واقع خدمت پدرشون زمان جنگ و در مناطق مرزی بوده نه اینکه داوطلبانه جبهه رفته باشن!
طبق قانون فعلی 21*9 روز از خدمتتون کم میشه
اره 20 مرداد برام تصویه زدن
مدارکم آمادست
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)