تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 701 از 827 اولاول ... 201601651691697698699700701702703704705711751801 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,001 به 7,010 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal-4ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    من این هارد رو چند روز قبل خریدم
    با usb 2، لطفا بگید سرعتش عادیه یا نه؟

معذرت میخوام که این سوالم ربطی به هارد اکسترنال نداره
    هارد سامسونگ اینترنال 500 گیگ که فک کنم فروردین سال 90 خریده بودم. این پیام هشدار مربوط به چیه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون

داره خودمونی میشه Sam.seven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکنواخت بودن نمودار در محدوده 23.5MB/s نشاندهنده این هست که به USB2 سیستم متصل شده و تا زمانیکه از USB2 استفاده میکنید سرعت ترانسفر دیتا پایین خواهد بود . دقت کنید برای بهرمندی از سرعت بالا نه تنها هارد اکسترنال باید USB3 داشته باشد بلکه سیستمی که هارد اکسترنال را به آن متصل میکنید باید از USB3 پشتیبانی کند . SMART Status هارد اکسترنال هم OK هست و مشکلی ندارد .
    من این هاردو با یه سیستم قوی تر که از USB3 پشتیبانی می‌کرد امتحان کردم. بازم نتایج خوب نبود:

محتوای مخفی: WD My Passport Ultra 2TB 

محتوای مخفی: Internal Hard 

لطفاً به این سوالم هم پاسخ دهید که در مورد سیستم قبلی با USB2 بود که البته با این سیستم هم همچین مشکلی دارم (burstrate کم‌تر از maximum transfer rate هستش:
    ببخشید توی benchmark من که براتون گذاشته بودم، Burst rate برابر با 24.1 و Maximum Transfer Rate برابر با 24.2 بود، که این مقادیر بنابر توضیحاتتون نباید اینطوری باشه. یعنی مشکلی هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SETIZEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من همون موقع که خریدم، آپدیتش کردم. نمی دونم اون سریالی که خود شرکت طبق دفترچه راهنما برای سه کامپیوتر می‌ده رو باید از کجا بدست بیارم.
    به اون عکس که آرش جان گذاشتند دقت کنید.روی دکمه کلید که کلیک کنید مراحل مشخصه.

بعد سریال براتون ایمیل میشه

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با آپگرید به ورژن 2.4.1 مشکل رجیستر شدن نسخه pro حل شد
    با وجودیکه به جدیدترین نسخه آپدیت کردم (پایین گوشه سمت چپ عکس زیر) ؛ نتونستم به pro ارتقا بدم . البته فعلاً در دوره آزمایشی 30 روزه هست . آیا به خاطر این دوره Trial هست ؟ (روی همان دکمه ای که آقا آرش گفتند کلیک کردم) .

ویرایش :

بالاخره بعد از چندین بار زدن این دکمه ، به Pro ارتقا دادم .

Last edited by ata.royalfalcon; 04-08-2014 at 20:00.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من این هارد رو چند روز قبل خریدم
    با usb 2، لطفا بگید سرعتش عادیه یا نه؟

معذرت میخوام که این سوالم ربطی به هارد اکسترنال نداره
    هارد سامسونگ اینترنال 500 گیگ که فک کنم فروردین سال 90 خریده بودم. این پیام هشدار مربوط به چیه؟

ممنون
    سلام .

به خاطر پایین بودن پهنای باند USB2 ، نتایج این تست عادی هست و بهتر از این انتظاری نمیتوان داشت . من توصیه میکنم یک کارت USB3 بخرید تا سرعت بالاتری داشته باشید .
    در مورد CRC Error در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیحاتي دادم . موارد گفته شده را انجام بدید و ببینید مقدار نوشته شده در ستون Data بیشتر میشود یا خیر.

من این هاردو با یه سیستم قوی تر که از USB3 پشتیبانی می‌کرد امتحان کردم. بازم نتایج خوب نبود:

لطفاً به این سوالم هم پاسخ دهید که در مورد سیستم قبلی با USB2 بود که البته با این سیستم هم همچین مشکلی دارم (burstrate کم‌تر از maximum transfer rate هستش:
    دوست عزیز ، لطفاً مدل مادربردتان را ذکر کنید تا مشخصات آنرا بررسی کنم . اگر مطمئن هستید که مادربردتان USB3 دارد طبق روش گفته شده در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توصیه میکنم ابتدا درایور USB3 را آپدیت کنید و مجدداً تست بگیرید .

ببخشید توی benchmark من که براتون گذاشته بودم، Burst rate برابر با 24.1 و Maximum Transfer Rate برابر با 24.2 بود، که این مقادیر بنابر توضیحاتتون نباید اینطوری باشه. یعنی مشکلی هست؟

ببخشید باید کجای سایت رجیستر کنم؟ می‌شه مراحل کار تا آخر رو بگید
    پایینتر بودن Burst rate در مقایسه با Maximum Transfer Rate به خاطر محدود بودن پهنای باند USB2 هست . برای رجیستر کردن هارد اکسترنال هم میتونید از لینک زیر اقدام کنید .

6. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دقیقا! آقا عطا منم 2-3 بار کلیک کردم تا اون صفحه اکتیو با هارد برام اومد قبلش اون اولی میومد.دوستان خلاصش اینه که جدید ترین نسخه نرم افزار رو بگیرین یه چند بار کلیک کنید روی دکمه ای که علامت کلید داره تا اون صفحه در عکس دوم بیاد و بعدش و اطلاعات رو تکمیل میکنید و....

8. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با وجودیکه به جدیدترین نسخه آپدیت کردم (پایین گوشه سمت چپ عکس زیر) ؛ نتونستم به pro ارتقا بدم . البته فعلاً در دوره آزمایشی 30 روزه هست . آیا به خاطر این دوره Trial هست ؟ (روی همان دکمه ای که آقا آرش گفتند کلیک کردم) .

ویرایش :

بالاخره بعد از چندین بار زدن این دکمه ، به Pro ارتقا دادم .

منم بعد آپدیت چندبار زدم تا بلاخره آورد صفحه ارتقا رو

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

مطمئنی usb 3 بوده؟ توی سرعت کپی هم تغییر ندیدی>؟ این هاردها که با هم فرقی ندارن پس اگه به usb 3 وصل کرده باشی benchmark ش باید شبیه تستی باشه که من گذاشتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام.من میخواستم یه هارد اکسترنال یک ترا بخرم.موندم بین سیگیت و وسترن کدومو بگیرم.با تحقیقاتی که کردم سیگیت جمع و جورتر و از نظر سرعت و بیصدا بودن بهتره.گارانتی هردوشون هم یکیه.وسترن ولی مزایایی مثل نرم افزار قفل گذاری سخت افزاری داره که خیلی به کار میاد.میخواستم ببینم ریسک استفاده از قفل گذاری سخت افزاری بالاست یا نه.در مجموع کدوم رو پیشنهاد میدین.سپاس

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام.من میخواستم یه هارد اکسترنال یک ترا بخرم.موندم بین سیگیت و وسترن کدومو بگیرم.با تحقیقاتی که کردم سیگیت جمع و جورتر و از نظر سرعت و بیصدا بودن بهتره.گارانتی هردوشون هم یکیه.وسترن ولی مزایایی مثل نرم افزار قفل گذاری سخت افزاری داره که خیلی به کار میاد.میخواستم ببینم ریسک استفاده از قفل گذاری سخت افزاری بالاست یا نه.در مجموع کدوم رو پیشنهاد میدین.سپاس
    من وسترن 2 گرفتم از دیوار صدا درمیاد از این هارد نه . سرعتش هم تست گذاشتم توی تاپیک . راضی ام ازش

13. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •