تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 701 از 1049 اولاول ... 201601651691697698699700701702703704705711751801 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,001 به 7,010 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه se7en_mahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام.یخورده قدیمیه.زمان خودش خوب بوده.ولی الان مثلا ساپورت صدای Highe و یا HDMI 1.4 نداره.اگر اینجور موارد براتون مهم نیست مورد بدی نیست.البته بستگی به قیمت داره.چند بهت قیمت دادن؟دست دوم هست درسته؟
    سلام رایان جان ممنون
    بله درسته دسته دومه
    ولی دیگه خبری ازش نشست مثل اینکه ای نسیم بود و گذشت
    راستی چقدر می ارزه؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام رایان جان ممنون
    بله درسته دسته دومه
    ولی دیگه خبری ازش نشست مثل اینکه ای نسیم بود و گذشت
    راستی چقدر می ارزه؟
    سلام.
    بستگی به سلامت دستگاه داره.به نظرم 300 یا 400 تومن.

3. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

درود رایان عزیز
    می دونم زیاد این شاخه اون شاخه می رم فقط می خوام بدونم ست یاماها گفته شده یا ست پایونیر و بلند گوی جامو 426 در مقایسه با پایونیر rs-77 or es-33 چطوره ؟

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

سلام
    ممنون میشم نظرتونو برای خرید یه سینما خانگی تا قیمت حدود 600 بدونم و یا اگه تو این قیمت کیفیت صدا خوب نیست بیشتر هزینه کنم.
    سیستمی میخوام که 5.1 باشه و کیفیت صداش واسه فیلم دیدن خوب باشه برای led سامسونگ میخوام.
    تشکر.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

درود رایان عزیز
    می دونم زیاد این شاخه اون شاخه می رم فقط می خوام بدونم ست یاماها گفته شده یا ست پایونیر و بلند گوی جامو 426 در مقایسه با پایونیر rs-77 or es-33 چطوره ؟
    خب مطمئنا بهتر هستش.جامو که صدای نرمی داره.یاماها هم خیلی افکتیو هست.
    شما به حرف های من استناد نکن.سعی کن خودت بری و تست کنی و تفاوت رو متوجه بشی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

رایان خان
    فرصتی پیش اومده برای ثبت نام فوق بیام تهران یه سر جمهوری هم می رم. امروز ار اکوستیک پرسیدم باند جامو 426 نداشت فوکال سیب به قیمت 1.55با امپ 1312 به قیمت 850 با آمپ 1612 به قیمت 1.25 پیشنهاد داد و معتقد بود پایونیر در مقایسه با دنون و یاماها خیلی پایین تره ؟ باند یاماها در مقایسه به سیب ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

رایان خان
    فرصتی پیش اومده برای ثبت نام فوق بیام تهران یه سر جمهوری هم می رم. امروز ار اکوستیک پرسیدم باند جامو 426 نداشت فوکال سیب به قیمت 1.55با امپ 1312 به قیمت 850 با آمپ 1612 به قیمت 1.25 پیشنهاد داد و معتقد بود پایونیر در مقایسه با دنون و یاماها خیلی پایین تره ؟ باند یاماها در مقایسه به سیب ؟
    تبریک بابت قبولی.
    من خودم فوکال سیب دارم.انصافا صداش عالیه.منتها شما که نمی خوای تا این مقدار هزینه کنی.کلا بلندگوهای شرکت فوکال خیلی خوش صداست و شما نباید با یاماها و یا پایونیر مقایسه کنی.
    شما بلاخره تصمیم خودت رو بگیر که چه مقدار می خوای هزینه کنی..
    Last edited by mr_rayan; 14-09-2012 at 18:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

درود
    مرسی
    صداقت و صبر شما در انتقال تجربه قابل تحسینه
    راستش برای بودجه محد.دیت برای خودم قایل نیستم مایه دار هم نیستم ولی بیشتر می خوام یه خرید منطقی بکنم بعد از خرید نگم ای کاش کمی بیشتر هزینه می کردم و البته بیشتر از 1.6 تباشه مگر دلیل منطتقی داشته باشه ..... و همچنین معتقدم ریاد هزینه کردن با نوحه به شرایط موحود منطقی نیست و مهمتر اینه که دانشم با راهنمایی شما در این زمینه ارتقا پیدا کنه
    می تونم بپرسم فوکال و با چه آمپی دارید ؟و چند تهیه کردید و از کحا؟ tel ,add,web ?
    فوکال سیب با پایونیر 521 جواب می ده و ست خوبیه ؟یا حتما باید با دتون 1312 یا 1612 ست بشه
    و ااینکه اگه شما بودید ترجیح می دادید ست 1312 کامل رو با باندهای کوچکش می گرفتید با ست ناقص باماها با باند باماها و آمپ 471 یا 371 بدون ساب و بلند کوی دیگر .؟وآخر اینکه آمپ 1312 دنون و 821 پایونیر و 371 یاما در یک رنج قبمتی هستند بترتیب انتخاب شما با نوجه به کیفت صدا وتصوبر و ماتریال دستگا ؟و با چه باندی با پکی ست می کردید ؟
    ببخشید طولانی شد اگه مورد به مورد جواب بدید ممنون میشم
    Last edited by hp1351; 14-09-2012 at 08:42.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

درود
    مرسی
    صداقت و صبر شما در انتقال تجربه قابل تحسینه
    راستش برای بودجه محد.دیت برای خودم قایل نیستم مایه دار هم نیستم ولی بیشتر می خوام یه خرید منطقی بکنم بعد از خرید نگم ای کاش کمی بیشتر هزینه می کردم و البته بیشتر از 1.6 تباشه مگر دلیل منطتقی داشته باشه ..... و همچنین معتقدم ریاد هزینه کردن با نوحه به شرایط موحود منطقی نیست و مهمتر اینه که دانشم با راهنمایی شما در این زمینه ارتقا پیدا کنه
    می تونم بپرسم فوکال و با چه آمپی دارید ؟و چند تهیه کردید و از کحا؟ tel ,add,web ?
    فوکال سیب با پایونیر 521 جواب می ده و ست خوبیه ؟یا حتما باید با دتون 1312 یا 1612 ست بشه
    و ااینکه اگه شما بودید ترجیح می دادید ست 1312 کامل رو با باندهای کوچکش می گرفتید با ست ناقص باماها با باند باماها و آمپ 471 یا 371 بدون ساب و بلند کوی دیگر .؟وآخر اینکه آمپ 1312 دنون و 821 پایونیر و 371 یاما در یک رنج قبمتی هستند بترتیب انتخاب شما با نوجه به کیفت صدا وتصوبر و ماتریال دستگا ؟و با چه باندی با پکی ست می کردید ؟
    ببخشید طولانی شد اگه مورد به مورد جواب بدید ممنون میشم
    خواهش می کنم.
    من فوکال رو با آمپ 1912 دنون دارم.از آقای محمدپور گرفتم فروشگاه آکوستیک
    به نظرم فوکال بهتره با دنون ست بشه
    ست ناقص که مناسب نیست.وقتی شما یه سیستم سینمایی کامل بخوای حتی یه ست ناقص خیلی گرون هم به درد نمی خوره مگر اینکه بخوای در آینده نزیدک کاملش کنی.
    آمپ 821 بعد 1312 و بعد 371.بلندگو هم دیگه بستگی به بودجم داشت.

11. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ok
    821و 921 کانفیگ خوبی دارن ولی باندی که مناستشون باشه شما فرموید جامو 426 که آقای محمد پوز نداشتند در عوض marantz ls 7000 داشتند که من اطلاعاتی درباره آن ندارم با پایونیر چظوره ؟دیگه دارم کم میارم شیتونه میگه 717 یا 414 رو بگیرم خلاص .شمارو هم خسته کردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •