سلام دوستان منم بازی رو نصب کردم عالیه از این بهتر نمیشه
سلام دوستان منم بازی رو نصب کردم عالیه از این بهتر نمیشه
جالب اینه که خوده منقد های گیم اسپات به فیفا ی PC نمره 7 دادن.واقعا عجیبه که این بازی 7 بگیره.
به امید اینکه در PC هم شاهد فیفا نکست جن باشیم چون اینجوری به نفع ماست و رقابت بین فیفا و کونامی باعث پیشرفت بازی میشه .
![]()
به این تصویر نگاه کن ببین دقیقا فایلو همین جا کپی کردی . فقط بجای حروف e, i , s که توی این تصویر وجود داره و حرف اول اسپانیا , ایتالیا و انگلیسه باید حرف f ( اول اسم فرانسه ) باشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جناب بهادر :
مشکل حل شد ولی خیلی از سرعت بازی رو میگیره!!!
من نمیدونم چرا توی هر بازی سرعت بازی و زمان پاسخ دهی تغییر میکنه . فکر میکنم تا الان همه متوجه این قضیه شدن حالا کسی میتونه بگه توی چه شرایطی سرعت بازی کم و یا زیاد میشه ؟ علت این مساله چمن ورزشگاهها هستش یا زمان انجام بازی در شب یا عصر ؟ و یا چیز دیگه ؟
منم که قبلا گفته بود سرعت بازی رو کم میکنه اما مال من کم کم خوب شده . یکی دو برابر گزارشگر بازیو به انگلیسی و دوباره به فرانسوی عوض کن باید درست بشه مال من که اینجوری درست شد هرچند که دوست نداشتم به حالت اول برگرده .
کسی نیست کمک کنه ؟ ؟؟
7 دادن چه خبره؟؟
مگه نمی بینن ملت 3 هم به زور دادن به این آشغال باید 0 داد تا یا واسه pc بازی نده یا مثل آدم بده
ما هم الکی رفتیم خریدیم![]()
دوستان کسی اموزش ساخت کیت واسه 2010 نداره ؟
تصویری و فارسی باشه باشه ترجیحا
و کاملا قابل فهم
ای کاش تمامی پچ های عرضه شده ، اموزش ، ترفند و نکات مهم توی پست اول قرار می گرفت
Last edited by aluminum; 28-10-2009 at 17:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)