تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 701 از 940 اولاول ... 201601651691697698699700701702703704705711751801 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,001 به 7,010 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

همين امشب كار آپلود بهترين پچي كه مي تونستم براي اين بازي بسازم رو ميذارم توي همين تاپيك قول ميدم از كار با هاش لذت ببري كارش تمومه همين الان ميخوام آپلود كنم تمامي چيزهايي كه ميخوايي براورده ميكنه اين پچ
    دستت درد نکنه فقط توضیحات داشته باشه من پی اس رو از لحاظ becom a legend خیلی دوست دارم از این لحاظ کامله

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    میخواستم اسم بازیکنی که توی became a legend ساختم رو تغییر بدم، راهی هست که تغییرش بدم؟

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

هیچکی نیست جواب ما رو بده
    کرایزر جواب سئوالاتتون رو به دقت دادن.

با تشکر از راهنمایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز می خواستم بگم من هم میدونم که لباس سوم نمیشود وارد کرد ولی نمیدونم چطوری میشه همون طوری که شما هم گفتید لباس یک تیم را در champions league عوض کرد که مثل لیگ داخلی تیم نباشه ، مثلا برای من هر دو لباس لیورپول تو لیگ انگلستان و champions league یه شکل است و فرقی ندارد . لطفا آموزشش رو برام بگذارید.
    یه سوال دیگه هم داشتم که من برنامه ای که فیس یا لباس یا اسکوربرد یا هر چیز دیگر که خودم ساختم را به فرمت bin تبدیل کنه میخواهم. بسیار ممنونتم
    از کیت سرور استفاده می کنید؟؟؟
    اگر بله، داخل پوشه راهنمای کیت سرور یه فایل متنی هستش که کد لباس تمام تیما ها رو داره. با استفاده از اون کدها، لباسا رو ردیف کنه.

دوستان چه جوري ميشه تو مستر بازي كن خريد...ما كه هرچه ور رفتيم نشد... ميريم قسمت novogo...)همچيين چيزي) سرچ ميكنم مثلا من مسي ميخوام ميخرمش اون فلش هم مياد روي تيمم اث ميلان قرار داد هم ميبن ولي اصلا نمياد..
    شما فقط در تعطیلات نیم فصل و ایان فصل می تونی خرید کنی. برای خرید هم باید شرایطی رو داشته باشی.
    یکی درجه تیمیت بالا باشه. یکی توی رنکینگ جهانی رتبه خوبی داشته باشی و یکی هم اینکه مبلغ خوبی رو پیشنهاد بدی. در کل، آوردن فوق ستاره در فصل اول، اونم با پول کم، کار خیلی سختیه. اما غیر ممکن نیست!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

11 PES2009 Patch by Krauser Ultimate Version

خوب ديگه پچ به صورت كامل و درست آماده شد پچ قبلي فاقد فايل cv0f بود واسه همين دوستاني كه فايل cv0f رو نداشتند(ظاهرا هيچ كس به غير از من دانلودش نكرده) نتونستند استفاده كنند ازش. اين cv0f يك img اضافي هست كه كونامي جهت آپديت بازي در نظر گرفته وقتي شما از داخل بازي و از قسمت setting گزينه دانلود رو مي زنيد شروع ميكنه و اين يك فايل رو با حجم 180 مگ دانلود ميكنه وقتي دانلود تموم ميشه اين فايل در مسير خاصي كپي ميشه و باعث ميشه بازي شما آپديت بشه من اين فايل رو با Winrar پك كردم و شما وقتي اجرا ميكنيد اتوماتيك وار توي همون مسير خاص كپي ميشه و بازي شما آپديت ميشه و شما اگه گزينه دانلود رو بزنيد پيغام ميده كه بازي شما آپديت هست اين رسمي ترين نوع آپديت كردن بازي هست تا ترانسفر هاي زمستاني + لايسنس شدن تيم هاي اتلتيكو و سويا و ... اعمال بشه من با توجه به اينكه پچ رو بر اساس اين فايل ساختم اين cv0f وجودش الزامي هست بنابراين لينك دانلود اون رو ميذارم.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خصوصيات پچ:

1-درآمدن همه تيمها بصورت لايسنس شده بدون استثنا لباس هاي جديد و واقعي تيم ها + لوگوهاي كيفيت اورجينال تيم ها كه محصول خود كونامي مي باشد اين باعث ميشه كه لوگوهاي تيم هاي لايسنس نشده هماهنگي كامل با لوگوهاي ساير تيمهاي لايسنس شده داشته باشند.

2- اصلاح تمامي نوشته هاي Fake از قبيل اسامي بازيكنان اسامي تيم ها و ليگ ها و استاديوم ها اين اصلاح اسامي بدون دخل و تصرف مي باشند و نامي كه مورد نظر كونامي هست شدند نه اسامي من درآوردي و كليه اسامي بر اساس لايسنر مخصوص اصلاح شده اند

3- اضافه شدن بوندس ليگا به بازي - توضيح اينكه جاي ليگ Eredivise و Other League B تعويض شده بدون دستكاري و تصرف در تيمها ليگ Eredivise عينا با همه مشخصات به Other League B رفته و ليگ بوندس ليگا به جاي ليگ Eredivise اومده و قابل استفاده در مودهاي BAL و ML هست. البته اكثر تيمهاي بوندس ليگايي داراي 11 بازيكن در تركيب كلي خودشون هستند كه هركس خواست ميتونه خودش بازيكن اضافه كنه ولي تيمهاي بايرن و وردربرمن و همين طور شالكه و لوركوزن بازيكنهاي كاملتر و بيشتر دارند. تيم بايرن هم در مود CL به عنوان يك تيم لايسنش شده(به حالت لايسنس در آمده شده) حضور داره

دانلود پچ رسمي 1.40

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

كرك (حجم تقريبي 5.2 مگ)

کد:

دانلود پچ Krauser با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ)

کد:
    بعد اتمام نصب پچ فوق به مسير Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver بريد و فايل setup رو اجرا كنيد و روي دكمه install كليك كنيد تا كيت سرور نصب شود

دانلودفايل cv0f.img با حجم تقريبي 32 مگ
    کد:
    پس از دانلود از حالت زیپ در آورده و فایل cv0f را در این مسیر کپی کنید C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

اگه از Windows 7 استفاده می کنید اینجا: C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
    دانلود اديت فايل مخصوص براي پچ و فايل cv0f

کد:
    اين اديت فايل بايد در پوشه My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save كپي بشه

و در آخر لازم به ذكر هست كه پسورد همه فايلهاي RAR كلمه krauser هست. اگه مشكلي بود باخبر كنيد.

موفق و پيروز و سربلند باشيد
    Last edited by Spaniuly; 13-09-2009 at 14:13.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگه میشه لینک دانلود برنامه ای که باهاش توپها و ... وارد بازی می کنند رو برام بزارین. ( اگر گذاشتید از رپیدشر نباشه )
    این هم نرم افزار ggs ورژن 7 برای وارد کردن توپ - فیس - کفش - کیت و .....

کد:
    دوستان چه جوري ميشه تو مستر بازي كن خريد...ما كه هرچه ور رفتيم نشد... ميريم قسمت novogo...)همچيين چيزي) سرچ ميكنم مثلا من مسي ميخوام ميخرمش اون فلش هم مياد روي تيمم اث ميلان قرار داد هم ميبن ولي اصلا نمياد..
    شما با تیم سر مبلغ به توافق رسیدی ولی با خود بازیکن برای دستمزد به توافق نرسیدی

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    میخواستم اسم بازیکنی که توی became a legend ساختم رو تغییر بدم، راهی هست که تغییرش بدم؟
    تنها راه استفاده از برنامه pro-evo edition studio هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahi666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اول با تشکر از krauser عزیز بابت جواب دادن به سوالات و پست ویژه ای که دادند.
    یک سوال برام پیش امده این دانلود پچ رسمي 1.20 و دانلود پچ با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ) با هم فرق دارند . باید جفتشون دانلود شن ؟ چون نوشتی باید پچ رو نصب فوق برام سوال پیش امده.
    میش یک توضیح کوچولو بدی
    ممنون میشم
    Last edited by shahi666; 23-03-2009 at 23:23.

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اره من قبلا اماتور بازي ميكردم...پوينت كم ميداد..الان پروفشينال بازي ميكنم..يك ذره اي بيش تره ولي خيلي سخته.. 10دقيقه اي بازي ميكنم..خيلي خوب بازي كنم.. 1گل ميزنم...البته به خود شخص هم ربط كه بازيش در چه سطحيه.. من زياد تو ساكر حرفه اي نيستم 1گل ميزنم.با اث ميلان
    مثلا جند تا بیشتر ؟ به هر کدوم یکی پنچ تا اضافه میشه ؟؟

من الان تو کل لیگ اروپا رتبه اول پاس گل رو دارم. (( برای چندمین سال متوالی)) میخوام بدونم صرف داره برای امتیاز بیشتر سختی بازی رو بالا ببرم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اول با تشکر از krauser عزیز بابت جواب دادن به سوالات و پست ویژه ای که دادند.
    یک سوال برام پیش امده این دانلود پچ رسمي 1.20 و دانلود پچ با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ) با هم فرق دارند . باید جفتشون دانلود شن ؟ چون نوشتی باید پچ رو نصب فوق برام سوال پیش امده.
    میش یک توضیح کوچولو بدی
    ممنون میشم
    دوست عزيز پچ 1.20 پچي مخصوصي هست كه توسط كونامي ساخته شده براي بازي ولي پچ 24 مگي كار خودم هست. چيز تكراري نيست اگه pes2009 صفر كيلومتر نصب كني بعد اون چيز هايي كه واسه دانلود گذاشتم بازيت تكميل و كامل و بدون ايراد ميشه مثه اين مي مونه كه كونامي بازي رو به صورت 100% لايسنس شده ارائه كرده

داره خودمونی میشه m3hrdad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان من يه چيزي در حدود 9gig پچ و بال و استاديوم و برنامه و لباس و ... دانلود كردم ولي اصلا بلد نيستم تو بازي واردشون كنم و با برنامه كيت سرو هم اصلا بلد نيستمر كار كنم...يه چند مدت پيش هم از هر كسي خواهش كردم كه كامل يادم بده هيچكس اين كارو نكرد و همه در حد يه راهنمايي كوچيك كمك كردن ولي من اصلا با اين برنامه كيت سرور آشنايي ندارم...آخه اين بازي اينجوري حال نميده !!! منو باش كه با چه شور و شوقي 9 gig چيز دانلود كردم ولي حتي از يكيشم نتونستم استفاده كنم....حالا باز گفتم يه بار ديگه خواهش كنم شااااااااااايد يه مردي پيدا شد منو راهنمايي كنه ! اگه پيدا شد فقط يه لطفي كنه كه با حوصله و كامل كامل كامل بگه كه چيكار كنم(مثلا آموزش با عكس و ...) اگه ميخوايد بگيد كه برو فلان صفحه و اينا ممنونم چون من نتونستم جواب اين سوالمو تو 700 صفحه بگيرم ):

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •