در مورد شاتل یه موردی رو بگم. شاتل در صورت دانلود شبانه ی زیاد کاربر رو محدود میکنه. و این مورد بی بروبگرد انجام میشه
اینرو درنظر داشته باشید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
در مورد شاتل یه موردی رو بگم. شاتل در صورت دانلود شبانه ی زیاد کاربر رو محدود میکنه. و این مورد بی بروبگرد انجام میشه
اینرو درنظر داشته باشید
چرا پست 7000 رو اینجوری هدر میدی؟ یه چیز جالب توش بذار!![]()
عجججججب!!!!پس اینو هم باید بیخیال بشیم،همون میمونه صبانت.
دوستان کسی سرویس توربو 1024 مکس نت نداره ؟ میخوام ببینم چطوره وضعش
نه داداش فقط برای سرویس های آرت قانون فیر تو فیر است ولی برای اکو این قانون نیست .
رفتم نمایندگی گفتم سرعتم کم شده میخوام سرویسم رو تغیرر بدم سرویسمو پرسید و منم گفتم و گفت کدوم سرویسو میخوای گفتم دیسکاوری . اونم نوشت تا فردا با ماکس تبریز هماهنگ کنن بعدش بهم زنگ بزنن . دیگه نه پول برای رانژه میدم و نه از خط دیگ استفاده میکنم . امیدوارم تبریز قبول کنه . البته اینجوری که این با گفتن من کاغذ برداشت مسلما این کار رو برای خیلیا کردن . انشاالله که فردا دیسکاوری رو وصل کنن .
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
البته از اینکه 16 گیگ حجمم تبدیل میشه به 6 گیگ و 4.5 ماه تبدیل میشه به 3 ماه ناراحتم ولی هر چقدر ضرر کنم باید تابستون سرعتم بالا باشه .
رزمجو جان منم قبلا اینکارو کرده بودم! سرویس 1 مگ داشتم فکر کردم سرعتم تا 200 میره! بعد که فهمیدم چه خبره اونو تغییر دادم به 128
داداش بازم تکرار میکنم الان ( از یک هفته ی پیش ) سیاست ماکس عوض شده . هم با پشتیبانی صحبت کردم و هم با نمایندگی . الان 128 رو روی 50 بستن .![]()
Last edited by razmjoo; 06-06-2011 at 19:58.
من سرویس مکس توربو دارم
2 هفته پیش سرعتم رو 200 بود.
این هفته از 130 بالاتر نرفته.
امروز رفته بودم ، حجم بگیرم.
پرسیدم ، بم گفتن ،
" مشکل از شبکه سراسری مخابراته "
گفتم پس یعنی سرعتا دوباره بر میگرده سر جاش؟
گفت: "نمیدونم ... "
![]()
اینم یه تست از مکس توربو با سرور فرانسه.
![]()
چرا نمیدن ؟؟؟؟؟
من الان رفتم گرفتم..........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)