سلام
هارد اینترنال ۱ترابایت ساتا۲ وسترن از دستم افتاد زمین حالا که وصلش میکنم صدای قرقر و قطع و وصل شدن میده و سیستم نمیشناستش
آیا قابل تعمیر هست؟
تو یه سایتی خوندم مدتی بزارش تو فریزر تا قطعات مغناطیسیش دوباره سرجای اول برگردن
لطفا راهنمایی کنید
سلام
هارد اینترنال ۱ترابایت ساتا۲ وسترن از دستم افتاد زمین حالا که وصلش میکنم صدای قرقر و قطع و وصل شدن میده و سیستم نمیشناستش
آیا قابل تعمیر هست؟
تو یه سایتی خوندم مدتی بزارش تو فریزر تا قطعات مغناطیسیش دوباره سرجای اول برگردن
لطفا راهنمایی کنید
ضربه خوردن بیشتر به هد و پارکینگ هد آسیب میرسونه اگه گارانتی داره بفرستین گارانتی
میخواین یک low level format بکنید ولی وقتی تو کار عادی شما افت سرعت رو احساس کنید از موقعی که اینطوری شده یک اتفاقی برای هارد قطعا افتاده
اتصالات هارد و پاور سیستم رو بررسی کنید
بایوس مین رو آپدیت کنید و فریم ویر اهارد رو آپدیت کنید قبل از اینکار از اطلاعات هارد بکاپ بگیرید
هارد رو مجددا پارتیشن بندی کنید
ببینید با اینکارها مشکل حل میشه یا نه
سلام
هارد لپ تاپم این ارور رو تو برنامه hd tune داده راهی هست که درست بشه یا بدم گارانتی
![]()
هارد 1tb WD به صورت RAW در اومده , میشه درستش کرد ؟
از testdisk جواب نگرفتم
یک check disk در my computer برای فیکس کردن فایل سیستم انجام بدین درست نشد با نرم افزار easeus data recovery کل پارتیشن رو ریکاوری کنید سپس پارتیشن رو دیلیت کنید دوباره ایجاد کنید و فرمت سریع
برای ریکاوری به حجم اضافه نیاز دارین
چک نمیکنه !
1ترا دیگه هارد از کجا بیارم واسه ریکاوری![]()
چاره ای نیست باید حجم اضافه داشته باشین این نرم افزار اچازه نمیده فایل ریکاوری شده رو روی هاردتون بریزین
با سلام به اساتید
من یه هارد اکسترنال دسکتاپی سیگیت مدل srd00f2 دارم ...چند روزه بعد از وصل به ویندوز درست شناسایی نمی شه
پیغام هارد را فرمت کنید می دهد و یا اطلاعات قابل دسترسی نیست
اطلاعات فوق العاده مهمه برام
لطفا کمک کنید
هارد را با سیستم دیگر چک کردم همان مشکل بود ..با کابل دیگر هم ..
ممنون..منتظرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)