نمیدونم در این مورد خبری ندارم. میتونم فردا بپرسم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نمیدونم در این مورد خبری ندارم. میتونم فردا بپرسم
mailer جان
دیگه فکر کنم وقتشه شما دست به کار شی و ته توی این شایعات رو در بیاری .
بچه ها Downstream من رو 1056 بسته شده برا شما هم اینطوریاست؟
128 - 5gig - district4
Last edited by excessive; 26-09-2010 at 00:07.
آره یکی از بچه ها توی همین تاپیک 512 شاتل داشت و سرعتش حدود 64 بود فکر کنم (به جای حرف دوم صفر بنویس)ho0rezam بود میتونی براش پیغام بفرستی ازش بپرسی
تو این صفحه پست ho0rezam رو بخون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehdihamed; 26-09-2010 at 00:44.
من تا 16 مهر از شاتل سرويس دارم
99% ماه آخريه كه از شاتل سرويس دارم
اميدم به پينگ و latency بود كه پينگم رو 4.2.2.4 دوروبر 700 هست و latency هم تو بازي 18000 به بالا
تمام كارت طلايي هايي كه به فك و فاميلو اينا هم داده بودم به لطف شركت به خاطر تغيير سرويس از سيستم حذف شد
به انديشه هم زنگ زدم مثل اينكه مشكل پينگ هاشون برطرف شده![]()
دوستان امروز سرعت تو اندیشه خیلی نوسان داره.
برای همه به همین صورت هست؟
با تشکر.
هادی
سلام دوستان من خودم یک ساله که از تخفیف 50% اساتید دانشگاه استفاده می کنم ، قرار دادشون یک ساله بوده و تموم شده! الان شده 25%
البته طرف دانشگاهی (آقای مسئول) خودش خبر نداشته که تخفیف ها کم شده و من و... بهش گفتیم و جواب داد که میره صحبت میکنه!
در مورد اطلاعیه های دانشگاه که زده بودن 50% تخفیف و ... هم درسته من خودم اونا رو تو دانشکده کشاورزی دیدم چند روز پیش
از 256 8 گیگ استفاده می کنم، الان از صبح تا الان که ساعت 1 و 40 دقیق ظهر هست سرعت از 45 بالاتر نرفته! اینا اون دنیا چطور میخان جواب بدن!
درود
دوستان مثل اینکه سرعت رو اوردن پایین پینگم افتضاح جالب اینجاست که از روز اخر شهریور سرعتم از 80 و 90 تو روز بالتر نمی ره یعنی باید بگم هروز بدتر از دیروز لابد اینم مربوط به تحریم دیگه...!!
بدرود
mailer جان برو ببین جریان نامحدود کردن ترافیک چیه؟
و کی قراره اکانت محدودها جمع بشه!
من که مطمعنم که اینجوری میشه! ولی باید خدا رحم کنه که سرعتا رو استاندارد نکنن! ولی احنمالا از ..... فشار بهشون آوردن! ......
الانم که ترکشش ما رو گرفته! از الان که هنوز خبری نشده سرعتا کاهش پیدا کردن!
بچه ها سرعت شما خوبه! لطفا از همه مراکز یه تست بگیرید!
امروز:
سرعت نامحدود 256 خیلی نوسان داره.
میره 20 میاد 45.
فکر کنم روال تغییر کرده همیشه از مهر ماه مثل سال پیش سرعت ها بالا میرفت اما سال 89 سرعت ها کم شد.
با تشکر.
هادی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)