دنبال کسی میگردم که دوربین d5000 داشته باشه
تو سایت aks.akkasee.com ببین کدوم یوزر داره ازش بپرس
نه خوب وقتی ادیت بشه بهتر باید بشه دیگه . نه اینکه بدتر بشه . و اینکه بلاخره میشه فرق عکس بد کیفیت رو با عکس ادیت شده فهمید . کدر بودن - تار بود - نویز - بد رنگی در عکسها مشخصه .
عکسهای HDR فوق العاده میشن . من منظورم اونا نیست . کیفیت عکسهای fz35 اون تاپیک بد شده . حالا از چیه نمیدونم .
بد اینکه یه عکس دیگه بذارید توی این عکس فقط میشه میزان نویز رو فهمید .
الان شما به عکسهای G9 و G10 و حتی H20 آقای AliSub نگاه کنید . بهتر از پاناسونیک شده .
البته عکسهای G10 و بعد G9 که واقعأ عالی و محشر هستند .
شما چرا نظرتون از FZ35 رفته رو HS10؟ مورد خاصی هست ؟ اگه هست بگید بدونیم که بهترین SLR Like فوجی هست یا پاناسونیک .
بازم ممنون که پاسخ میدید .
FZ35
SX20
شاید کمی نویزی باشد اما در مجموع خیلی ها تصویر این دوربین را می پسندند البته کیفیت سری جی بخاطر لنز بهتر بطور ملموسی شارپ تر استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظر شخصیه من کسی رو با نظر شما ندیدمنه خوب وقتی ادیت بشه بهتر باید بشه دیگه . نه اینکه بدتر بشه
معلومه تجربه کمی داریدو اینکه بلاخره میشه فرق عکس بد کیفیت رو با عکس ادیت شده فهمید . کدر بودن - تار بود - نویز - بد رنگی در عکسها مشخصه .
از منحالا از چیه نمیدونم .
دوربین علی جون (AliSub) سونیه که به اغراق تو رنگ و نویز زیاد معروفه ,اینم از تجربه کمتونهالان شما به عکسهای G9 و G10 و حتی H20 آقای AliSub نگاه کنید . بهتر از پاناسونیک شده .
البته عکسهای G10 و بعد G9 که واقعأ عالی و محشر هستند .
G9 و G10 اندازه سنسور بزرگ تری دارند پس طبیعیه که کیفیت بهتری داشته باشند همینطور قیمت بیشتر
وقتی من FZ35 رو خریدم اصلا HS10 معرفی نشده بود یعنی وجود خارجی نداشت ,بعد کیفیت FZ35 تو عکس بهتره HS10 هست اما من زوم برام مهم ترهشما چرا نظرتون از FZ35 رفته رو HS10؟ مورد خاصی هست ؟ اگه هست بگید بدونیم که بهترین SLR Like فوجی هست یا پاناسونیک .
راسی شما بهتره از برند پاناسونیک خرید نکنید
![]()
Last edited by ELSIN; 03-10-2010 at 13:28.
سلام،
من میخوام یه دوربین خوب تو رنج قیمت 800 بخرم، میشه لطفا" راهنماییم کنید؟؟؟
خودم از canon500D یا 550D که دومی یکم قیمتش بالاتره خوشم میاد ولی هیچ تخصصی ندارم و فقط از دیگران پرس و جو کردم.
تجربه کم که چی بگم من اصلأ تجربه ندارم والااولین بارمه دارم دوربین میخرم واسه خودم .
من فقط میتونم به عکسهای گرفته شده نگاه کنم و نظر بدم همین . تجربم از شما خیلی کمتره . ولی چرا این عکسها اینطوری شده ؟
ببینید شما هم تجربه دارید جناب Spak هم همینطور جناب Makan Noori هم همینطور . و کسی که Sx210 و کسی که Fuji 200EXR رو داشت هم همینطور . حالا چرا عکسهای دوربین شما کدر و تار و بد رنگه ولی ماله اونا نیست ؟
مساله دیگه اینکه شکل ضاهری دوربین هم برام مهمه . چون سری G بد قیافس نمیرم طرفش . توی SLR Like ها دوربینی هست که کیفیت عکسش بهتر باشه و همچنین شکل ضاهریش مثل DSLR باشه ؟
اگه بتونید 2 تا عکس مختلف بذارید از دوربینتون خیلی خوبه . البته نه عکسی که هیچی معلوم نباشه توش .
من پس فردا دارم میرم جمهوری . راستی به یکی از اون شماره هایی که دادید زنگ زدم گفت 1 دونه مونده 485 تومن
چرا از برند پاناسونیک نخرم ؟
خیلی خیلی ممنون . اگه 2 روز دیگه هم به سوالام جواب بدید دیگه خریدم و شرم کم شده( البته تو فروم فعالیت میکنم )
Last edited by softkadeh; 03-10-2010 at 14:42.
طبق شواهد زیر 1 میلیون تومن 550D بهترینه . دوستان زیاد از 500D راضی نیستن و 450D رو بهتر میدونن . پس شما میتونی با خیال راحت و با قیمت 889 تومن 550D رو بخری کیف کنی . من اگه اندازه شما پول داشتم یک لحظه صبر نمیکردم .
ماکان نوربخش؛ نه نوری!ببینید شما هم تجربه دارید جناب Spak هم همینطور جناب Makan Noori هم همینطور . و کسی که Sx210 و کسی که Fuji 200EXR رو داشت هم همینطور . حالا چرا عکسهای دوربین شما کدر و تار و بد رنگه ولی ماله اونا نیست ؟
برای اینکه معلوم بشه عکسها چجوری هستند باید برید ببینید دوربینها از مکان چجوری عکس میگیرند! شرایط نوردهی و . . . باید همه همه یکی باشند. تو تاپیک عکسها معلوم نمیشه!
فقط دوربین گرفتی یادت باشه برامون عکس هم بزاری!
این دوربین من شدیدا رنگاش مصنوعیه!دوربین علی جون (AliSub) سونیه که به اغراق تو رنگ و نویز زیاد معروفه ,اینم از تجربه کمتونه
ولی نویزش زیادم نیست به اون صورت (هوای دوربینمو دارم)
HS10 1
2 باشه آپ میکنم
3 کدوم فروشگاه ؟؟ 485 نمی ارزه
منم می خام برم جمهوری اگر بخای میتونیم با هم بریم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)