تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 701 از 1635 اولاول ... 2016016516916976986997007017027037047057117518011201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,001 به 7,010 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دنبال کسی میگردم که دوربین d5000 داشته باشه

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

تو سایت aks.akkasee.com ببین کدوم یوزر داره ازش بپرس

3. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه softkadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

علت این که میفرمایید عکسها بی کیفیت هستند, "edit" هست , و روی عکس انجام میشه تا غیر واقعی و تخیلی به نظر بیاد
    به این نوع عکس ها میگن HDR , که من با Adobe Photoshop CS5 انجام دادم
    علی جون یه لینک داده که 35 HDR برتر رو توش معرفی کرده بهتره همش رو ببینید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه نمونه عکس بدون edit که با وجود ISO 1000 خروجی کاملا قابل قبوله با FZ35 خودم
    کد:
    نظرتون نسبت به کدوم دوربین عوض شد FZ35

تو غیر SLR اول Hs10 دوم fz35

تو SLR هم اول 550D دوم 500D
    نه خوب وقتی ادیت بشه بهتر باید بشه دیگه . نه اینکه بدتر بشه . و اینکه بلاخره میشه فرق عکس بد کیفیت رو با عکس ادیت شده فهمید . کدر بودن - تار بود - نویز - بد رنگی در عکسها مشخصه .

عکسهای HDR فوق العاده میشن . من منظورم اونا نیست . کیفیت عکسهای fz35 اون تاپیک بد شده . حالا از چیه نمیدونم .

بد اینکه یه عکس دیگه بذارید توی این عکس فقط میشه میزان نویز رو فهمید .

الان شما به عکسهای G9 و G10 و حتی H20 آقای AliSub نگاه کنید . بهتر از پاناسونیک شده .
    البته عکسهای G10 و بعد G9 که واقعأ عالی و محشر هستند .

شما چرا نظرتون از FZ35 رفته رو HS10 ؟ مورد خاصی هست ؟ اگه هست بگید بدونیم که بهترین SLR Like فوجی هست یا پاناسونیک .

بازم ممنون که پاسخ میدید .

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نه خوب وقتی ادیت بشه بهتر باید بشه دیگه . نه اینکه بدتر بشه . و اینکه بلاخره میشه فرق عکس بد کیفیت رو با عکس ادیت شده فهمید . کدر بودن - تار بود - نویز - بد رنگی در عکسها مشخصه .

عکسهای HDR فوق العاده میشن . من منظورم اونا نیست . کیفیت عکسهای fz35 اون تاپیک بد شده . حالا از چیه نمیدونم .

الان شما به عکسهای G9 و G10 و حتی H20 آقای AliSub نگاه کنید . بهتر از پاناسونیک شده .

شما چرا نظرتون از FZ35 رفته رو HS10 ؟ مورد خاصی هست ؟ اگه هست بگید بدونیم که بهترین SLR Like فوجی هست یا پاناسونیک .

FZ35

SX20

کد:
    شاید کمی نویزی باشد اما در مجموع خیلی ها تصویر این دوربین را می پسندند البته کیفیت سری جی بخاطر لنز بهتر بطور ملموسی شارپ تر است

6. 2 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نه خوب وقتی ادیت بشه بهتر باید بشه دیگه . نه اینکه بدتر بشه
    نظر شخصیه من کسی رو با نظر شما ندیدم

و اینکه بلاخره میشه فرق عکس بد کیفیت رو با عکس ادیت شده فهمید . کدر بودن - تار بود - نویز - بد رنگی در عکسها مشخصه .
    معلومه تجربه کمی دارید

حالا از چیه نمیدونم .
    از من

دوربین علی جون (AliSub) سونیه که به اغراق تو رنگ و نویز زیاد معروفه ,اینم از تجربه کمتونه
    G9 و G10 اندازه سنسور بزرگ تری دارند پس طبیعیه که کیفیت بهتری داشته باشند همینطور قیمت بیشتر

وقتی من FZ35 رو خریدم اصلا HS10 معرفی نشده بود یعنی وجود خارجی نداشت ,بعد کیفیت FZ35 تو عکس بهتره HS10 هست اما من زوم برام مهم تره

راسی شما بهتره از برند پاناسونیک خرید نکنید

Last edited by ELSIN; 03-10-2010 at 13:28.

8. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام،
    من میخوام یه دوربین خوب تو رنج قیمت 800 بخرم، میشه لطفا" راهنماییم کنید؟؟؟
    خودم از canon500D یا 550D که دومی یکم قیمتش بالاتره خوشم میاد ولی هیچ تخصصی ندارم و فقط از دیگران پرس و جو کردم.

10. این کاربر از chobby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

نظر شخصیه من کسی رو با نظر شما ندیدم

معلومه تجربه کمی دارید

از من

دوربین علی جون (AliSub) سونیه که به اغراق تو رنگ و نویز زیاد معروفه ,اینم از تجربه کمتونه
    G9 و G10 اندازه سنسور بزرگ تری دارند پس طبیعیه که کیفیت بهتری داشته باشند همینطور قیمت بیشتر

وقتی من FZ35 رو خریدم اصلا HS10 معرفی نشده بود یعنی وجود خارجی نداشت ,بعد کیفیت FZ35 تو عکس بهتره HS10 هست اما من زوم برام مهم تره

راسی شما بهتره از برند پاناسونیک خرید نکنید

تجربه کم که چی بگم من اصلأ تجربه ندارم والا اولین بارمه دارم دوربین میخرم واسه خودم .
    من فقط میتونم به عکسهای گرفته شده نگاه کنم و نظر بدم همین . تجربم از شما خیلی کمتره . ولی چرا این عکسها اینطوری شده ؟
    ببینید شما هم تجربه دارید جناب Spak هم همینطور جناب Makan Noori هم همینطور . و کسی که Sx210 و کسی که Fuji 200EXR رو داشت هم همینطور . حالا چرا عکسهای دوربین شما کدر و تار و بد رنگه ولی ماله اونا نیست ؟

مساله دیگه اینکه شکل ضاهری دوربین هم برام مهمه . چون سری G بد قیافس نمیرم طرفش . توی SLR Like ها دوربینی هست که کیفیت عکسش بهتر باشه و همچنین شکل ضاهریش مثل DSLR باشه ؟

اگه بتونید 2 تا عکس مختلف بذارید از دوربینتون خیلی خوبه . البته نه عکسی که هیچی معلوم نباشه توش .

من پس فردا دارم میرم جمهوری . راستی به یکی از اون شماره هایی که دادید زنگ زدم گفت 1 دونه مونده 485 تومن
    چرا از برند پاناسونیک نخرم ؟

خیلی خیلی ممنون . اگه 2 روز دیگه هم به سوالام جواب بدید دیگه خریدم و شرم کم شده ( البته تو فروم فعالیت میکنم )
    Last edited by softkadeh; 03-10-2010 at 14:42.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام،
    من میخوام یه دوربین خوب تو رنج قیمت 800 بخرم، میشه لطفا" راهنماییم کنید؟؟؟
    خودم از canon500D یا 550D که دومی یکم قیمتش بالاتره خوشم میاد ولی هیچ تخصصی ندارم و فقط از دیگران پرس و جو کردم.
    طبق شواهد زیر 1 میلیون تومن 550D بهترینه . دوستان زیاد از 500D راضی نیستن و 450D رو بهتر میدونن . پس شما میتونی با خیال راحت و با قیمت 889 تومن 550D رو بخری کیف کنی . من اگه اندازه شما پول داشتم یک لحظه صبر نمیکردم .

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

تجربه کم که چی بگم من اصلأ تجربه ندارم والا اولین بارمه دارم دوربین میخرم واسه خودم .
    من فقط میتونم به عکسهای گرفته شده نگاه کنم و نظر بدم همین . تجربم از شما خیلی کمتره . ولی چرا این عکسها اینطوری شده ؟
    ببینید شما هم تجربه دارید جناب Spak هم همینطور جناب Makan Noori هم همینطور . و کسی که Sx210 و کسی که Fuji 200EXR رو داشت هم همینطور . حالا چرا عکسهای دوربین شما کدر و تار و بد رنگه ولی ماله اونا نیست ؟

مساله دیگه اینکه شکل ضاهری دوربین هم برام مهمه . چون سری G بد قیافس نمیرم طرفش . توی SLR Like ها دوربینی هست که کیفیت عکسش بهتر باشه و همچنین شکل ضاهریش مثل DSLR باشه ؟

اگه بتونید 2 تا عکس مختلف بذارید از دوربینتون خیلی خوبه . البته نه عکسی که هیچی معلوم نباشه توش .

من پس فردا دارم میرم جمهوری . راستی به یکی از اون شماره هایی که دادید زنگ زدم گفت 1 دونه مونده 485 تومن

خیلی خیلی ممنون . اگه 2 روز دیگه هم به سوالام جواب بدید دیگه خریدم و شرم کم شده ( البته تو فروم فعالیت میکنم )
    ماکان نوربخش؛ نه نوری!
    برای اینکه معلوم بشه عکسها چجوری هستند باید برید ببینید دوربینها از مکان چجوری عکس میگیرند! شرایط نوردهی و . . . باید همه همه یکی باشند. تو تاپیک عکسها معلوم نمیشه!

فقط دوربین گرفتی یادت باشه برامون عکس هم بزاری!

این دوربین من شدیدا رنگاش مصنوعیه!
    ولی نویزش زیادم نیست به اون صورت (هوای دوربینمو دارم )

14. 2 کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

1 توی SLR Like ها دوربینی هست که کیفیت عکسش بهتر باشه و همچنین شکل ضاهریش مثل DSLR باشه ؟

2 اگه بتونید 2 تا عکس مختلف بذارید از دوربینتون خیلی خوبه . البته نه عکسی که هیچی معلوم نباشه توش .

3 من پس فردا دارم میرم جمهوری . راستی به یکی از اون شماره هایی که دادید زنگ زدم گفت 1 دونه مونده 485 تومن

HS10 1

2 باشه آپ میکنم

3 کدوم فروشگاه ؟؟ 485 نمی ارزه

منم می خام برم جمهوری اگر بخای میتونیم با هم بریم

16. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •