تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 701 از 2014 اولاول ... 20160165169169769869970070170270370470571175180112011701 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,001 به 7,010 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال lindows's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عابدزاده : با كريمى يك سر و گردن بالاتريم

کانون هواداران پرسپولیس : حالا همه نگاه ها متوجه بازى استقلال و پرسپوليس است، ديدارى كه از هر نظر حائز اهميت است. از بعد مديريتى گرفته تا بازيكنان داخل زمين، همواره در اين بازى بحث روحى و روانى بر بحث فنى و تاكتيكى غالب است و تيمى كه بتواند نيمكت و بازيكنان خود را خوب كنترل كند مى تواند برنده حساس ترين بازى سال باشد پرسپوليس به اعتراف اكثر كارشناسان از نيمكت سنگين ترى برخوردار است در كنار قطبى و پيروانى نقش احمدرضا عابدزاده پر رنگ نشان مى دهد. او با كاراكتر خاص خود مى تواند بر بازيكنان خودى تاثير مثبت و براى حريف بار منفى را به همراه داشته باشد، پرسپوليسى ها هفته گذشته تلاش گسترده اى را براى رفع محروميت او به كار گرفتند مصاحبه با او را با يك سؤال كليشه اى آغاز كرديم.

احمدرضا در شكل بازيكن نه با پرسپوليس باخته نه با استقلال .

بله درست است اين هم يكى از خوش شانسى هاى من است.

اما حالا در نقش مربى دروازه بان هاى پرسپوليس چه احساسى دارى

احساس خوبى دارم اميدوارم كه روند خوش شانسى هاى من روى نيمكت هم ادامه داشته باشد و بتوانيم با يك بازى خوب و تماشاگرپسند برنده شويم.

موضوع محروميت و حضور در كميته انضباطى به كجا كشيد

رفتم كميته با آقاى شريف صحبت كردم از داورى ها و فشارى كه روى تيم و مربيان بود. آنها قبول كردند و يك سرى مسائل را به من توضيح دادند «از شما بيشتر از اينها انتظار داريم و بايد مراقب حاشيه ها باشيد» در هر حال اميدوارم كه ديگر به اين كميته نروم.

قبول دارى كه خيلى شلوغ كردى

نه! شما انتظار دارى كه من بروم لب خط با ايما و اشاره حرف بزنم فوتبال كه مثل تنيس يا بدمينتون نيست، مربى بايد مدام با شاگردانش حرف بزند.

واعظى بهتر است يا طالب لو

هر كدام كه تجربه بيشترى داشته باشد در اين ديدار موفق خواهد بود. بازى كردن مقابل ۱۰۰ هزار نفر كار سختى است من درباره گلرهاى خودمان حرف بزنم بهتر است.

حقيقى بازى مى كند يا واعظى

هر دو اينها خوب هستند منتهى اين قطبى است كه بايد تشخيص بدهد كه كداميك بازى كنند اما روند كار افراد هم نشان مى دهد من براى اينكه يك گلر ششدانگ بسازم حداقل يكسالى زمان مى خواهم شما بعد از يكسال خواهيد ديد كه واعظى و حقيقى چقدر پيشرفت كرده اند اما براى دربى اين تمرينات اخير مدنظر است و نظر سرمربى تيم.

قطبى دربى را نبرده و قلعه نويى هم مثل شما دربى را نباخته حتى با مس كرمان هم به پرسپوليس نباخته اين را چگونه ارزيابى مى كنيد

قطبى مربى بزرگ و حرفه اى است او از علم و توانايى بالايى برخوردار است و من مطمئنم كه او حالا به درجه اى از پختگى و شناخت رسيده كه دربى را ببرد در مورد مربى حريف هم من حرفى ندارم هر كس باهوش تر باشد برنده خواهد بود.

فكر مى كنيد بازى خوبى باشد با توجه به حضور على كريمى و بقيه ستاره هاى فوتبال ايران

كريمى از نظر روحى و فنى تيم ما را يك سر و گردن بالا مى برد و من اميدوارم كه بازيكنان با يك بازى خوب دل مردم را شاد كنند. نبايد آنها دنبال حاشيه بروند چرا كه در سرتاسر دنيا اين بازى را تماشا مى كنند.

روى كاغذ پرسپوليس كمى بهتر است آيا برنده مى شويد

اينها ملاك نيست گذشته از اين، فوتبال و به ويژه دربى استقلال و پرسپوليس هم قابل پيش بينى نيست سال گذشته هم اين مسائل مطرح بود اما مساوى تمام شد به نظر من تيمى كه بدون استرس وارد زمين شده و به حرف مربى خود گوش كرده مى تواند برنده شود، البته نقش مربيان هم خيلى مهم است هر كس كه غرق بازى نشده و بتواند از نيمه دوم و به ويژه از سلاح خود (تعويض ها) خوب استفاده كند برنده خواهد شد.

از دربى خاطره اى دارى

همه دربى ها براى من خاطره است چون هيچ وقت نباخته ام چه با لباس آبى و چه با لباس قرمز، خاطره از اين بهتر

حرف آخر، هر چه دوست دارى بگو

همه مردم منتظر اين بازى هستند، كامشان را تلخ نكنيم. استقلال و پرسپوليس در تك تك خانه ها جا دارند و بوى اين آب و خاك را مى دهند، از طريق روزنامه شما خواهش مى كنم كه جوانمردانه بازى كنند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام به همه پرسپوليسي ها

نظر سنجي ديشب 90 چي شد ؟؟

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

حال ميكنم نتيجه بازي 6 بر صفر به نفع پيروزي بشه آي چقدر ميخنديم

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

نظر سنجی تا نیم ساعت آخر برنامه رو من دیدم 61 درصد پرسپولیس ......31 استقلال .....

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

قطبى: براى نباختن بازى نمى كنيم

کانون هواداران پرسپولیس : مى گويند هرگز مرد دربى نبوده. ترسو است و جرات ريسك كردن ندارد. جورى كه پرسپوليس و بازيكنانش هر چقدر هم بزرگ باشند، او مربى نيست كه بتوان به پيروزى اش در دربى اميد بست. جالب است كه خودش هم روى اين مساله تاكيد زيادى دارد. مثل همه آنهايى كه تفكراتش را رد مى كنند و او را ترسو مى دانند، معتقد است كه پيروزى در دربى را تنها يك مربى شجاع تجربه خواهد كرد و البته امروز خودش را در قامت يك مربى شجاع مى بيند: «مربى اگر مى خواهد دربى را ببرد بايد شجاع باشد و ريسك كند. من هرگز تيمم را براى نباختن به زمين نفرستاده ام چون مى دانم مساوى نتيجه خوبى برايم نيست» …

پرسپوليس با چه هدفى دربى را شروع مى كند

هدف ما گل زدن و گل نخوردن است. مى خواهيم شروع خوبى داشته باشيم. يك فوتبال زيبا و بين المللى انجام بدهيم و ببريم. بايد تمام بازى را در كنترل داشته باشيم. بايد انرژى زيادى بگذاريم و حملاتمان با برنامه باشد. كافى است از موقعيت هايمان هم خوب استفاده كنيم تا سه امتياز دربى را بگيريم.

فكر مى كنيد براى شكست دادن استقلال، به اندازه كافى اين تيم و قلعه نويى و تفكراتش را مى شناسيد

كاملا با تفكرات قلعه نويى آشنا هستم و مى دانم آنها از دربى چه مى خواهند. به همين خاطر هم هست كه مى گويم مى بريم.

ولى قلعه نويى هم تجربه بيشترى از حضور دردربى دارد و هم اينكه تيم شما را خوب مى شناسد …

مهم نيست. فوتبال مدرن هيچ چيز پنهانى ندارد كه مرا بترساند. همه تيم ها فيلم ويديويى دارند كه اين فيلم ها مى تواند در اختيار حريفانشان قرار بگيرد. داشتن تمركز و توان بردن مهم است و فكر يك مربى مى تواند در يك ثانيه نتيجه را عوض كند. حتى اگر قلعه نويى شخصا بيايد تمرينات مان را تماشا كند من نگران نمى شوم چون ديدن تمرين اصلا مهم نيست.

خب تمرين يك تيم مى تواند ماكتى از برنامه ها و نوع بازى يك تيم باشد!

ما تمرين مى كنيم تا سازماندهى بهترى داشته باشيم و كيفيت مان را بالا ببريم. مهم نيست در تمرين چه اتفاقى مى افتد. مهم بازى است كه بايد سرعت و سازماندهى داشته باشد و ما هم از موقعيت هايمان خوب استفاده كنيم وگرنه همه مى دانند كه ميلان و آژاكس و بارسا چطور تمرين مى كنند.

براى دربى تغيير سيستم مى دهيد

شايد اين كار را نكنيم. ما برنامه هايمان را به بازيكنان گفته ايم و فكر نمى كنيم سيستم تيم را تغيير بدهيم.

نتيجه دربى را به نفع چه تيمى پيش بينى مى كنيد

دربى بازى سخت و پرهيجانى است. هر تيمى از موقعيت هايش استفاده كند و تمركز داشته باشد نتيجه مى گيرد.

مى گويند افشين قطبى مربى ترسويى است و از دربى فقط يك امتياز مى خواهد.

چطور مى توانم ترسو باشم من هميشه برد خواسته ام و هرگز براى نباختن، تيمم را به زمين نمى فرستم. يك امتياز دربى فايده اى ندارد و نتيجه خوبى نيست. يك مربى خوب اگر مى خواهد دربى را ببرد بايد شجاع باشد. در دربى يك بار ديگر ثابت مى كنم كه ترسو نيستم.

خيلى ها معتقدند على كريمى ستاره دربى خواهد بود. آن هم درحالى كه همان ها، بعد از بازى با پگاه از عملكرد او انتقاد كردند.

فوتبال على كريمى كيفيت بالايى دارد و من از بازى اش لذت مى برم. كار با توپ او عالى است. در حركت هاى بدون توپ و فضاسازى هم آنقدر حرفه اى است كه ناخواسته به مربى و تاكتيك تيمى كمك مى كند. او براى تيمش خيلى تلاش مى كند. او در بازى با پگاه و روى گل بازى حركت بدون توپ زيبايى داشت. مى دانم كريمى چه هنرى دارد و مى خواهم در دربى از همين هنرش به سود پرسپوليس استفاده كنم.

با اين حساب، كريمى در دربى فيكس خواهد بود و نيكبخت نيمكت نشين. به ويژه كه نيكبخت در تمرينات در گروه ذخيره ها كار مى كند.

اينها از شگردهاى يك مربى است. دليلى ندارد كسى كه در تمرين ذخيره است در بازى هم روى نيمكت بنشيند.

دى كارمو هنوز تجربه بازى در پرسپوليس را ندارد. ممكن است در دربى از او استفاده كنيد

ITC اش بايد برسد. دى كارمو اگر خوب تمرين كند و مورد تاييد باشد، شايد در دربى بازى كند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مصطفوى: استقلال را راحت تر از بقيه تيم ها مى بريم

کانون هواداران پرسپولیس : داريوش مصطفوى كه براى روحيه دادن به پرسپوليسى ها ديروز همراه با اعضاى هيات مديره به محل تمرين تيمش رفته بود با اشاره به دربى روز جمعه اينگونه مى گويد: بازى با استقلال را يك بازى معمولى مثل ساير بازى هاى پرسپوليس مى بينم و حتى آسان تر از بقيه؛ چرا كه هم تيم ما يك تيم واقعى است و هم مربيان ما مربى هستند. امسال تيمى را بسته ايم كه در تاريخ پرسپوليس كم نظير است و آن قدر منسجم و با نظم كار مى كنند كه براى هر حريفى خطرناك ترين خواهند بود.

هيچ گاه چنين نظمى در پرسپوليس نبوده و ما اكنون با قطبى هم صحبت كرده ايم تا پيش از بازى دربى حاشيه ها كم شود و حتى به بازيكنان قول داده ايم كه پاداش هاى شان در صورت موفقيت در دربى محفوظ خواهد بود. همچنين به جد از هواداران پرسپوليس مى خواهيم كه به تيم حريف و تماشاچيانش احترام بگذارند و حتى در صورت مشاهده ناداورى عليه داوران بازى شعارى ندهند.

هيات مديره و باشگاه پرسپوليس به همراه بازيكنان و مربيان هرگونه اشتباه داورى در بازى دربى را خواهند پذيرفت و ما از هواداران مان نيز انتظار چنين تفكرى را داريم. هدف ما در دربى، خوب بازى كردن و بردن است و مطمئن باشيد پرسپوليس كاملاً جوانمردانه بازى خواهد كرد.

مصطفوى همچنين درباره تصميم باشگاه مبنى بر مصاحبه نكردن بازيكنان پرسپوليس با رسانه هاى نوشتارى مى گويد: معتقدم تلويزيون همان صحبت هايى كه بچه هاى ما انجام مى دهند را پخش مى كند اما متاسفانه برخى رسانه هاى مكتوب مطالبى مى نويسند كه با گفته هاى مصاحبه شونده مغاير است و اشتباهات در اين زمينه را بسيار ديده ايم البته اگر تمام روزنامه ها و رسانه هاى مكتوب قول بدهند كه با صداقت مطالب را بنويسند من اين مشكل را حل مى كنم. كما اينكه اين تصميم تنها براى بازى با استقلال گرفته شده و بعد از دربى آنها مشكلى براى مصاحبه كردن ندارند. من هم از تمامى رسانه ها و روزنامه ها مى خواهم كه براى موفقيت پرسپوليس كمك كنند تا تيمى كه براى قهرمانى در آسيا بسته شده و اكنون بدون حاشيه كار مى كند، در مسيرش موفق باشد

پروفشنال f.kh0511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ایول بسی حال نمودیم...
    ولی من قبل نظر سنجی هم میدونستم طرفدارای پرسپولیس بیشترن...
    این یه چیزه کاملا واضحی هستش...
    فقط تو درصد یه خورده اشتباه شد!!!
    جدی استقلال 35 درصد رای آورد؟
    بابا پس خیلی طرفدار داره ما نمیدونستیم...
    اگه حتی 1 نفر هم بزنه هیچچکدام...خودش 1 درصد میشه...
    اون 4 درصد گزینه 3-4 هم بدیم به آبی ها بشن 39 به 61 برن حالشو ببرن...
    خیلی باهات حال کردم ایول داری بابا
    حال ميكنم نتيجه بازي 6 بر صفر به نفع پيروزي بشه آي چقدر ميخنديم
    خدایی خیلی باحال میشه
    دمه همه پرسپولیسی هایه بامرام گرم

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رودباريان: شك نكنيد پرسپوليس مى برد
    اخبار داخلی باشگاه

کانون هواداران پرسپولیس : حسن رودباريان كه فصل گذشته و در هر دو دربى رفت و برگشت مرد شماره يك پرسپوليس بود، حالا درباره دربى ۶۵ و پيش بينى نتيجه آن مى گويد: شك نكنيد كه در دربى پرسپوليس پيروز ميدان خواهد بود. اكثر دربى هايى كه ديده ايم و خودم سال قبل بازى كردم، به لحاظ فنى خوب نبوده ولى امسال شرايط دو تيم خوب است و فكر مى كنم بازى جوانمردانه و زيبايى شود. در اين بازى پرسپوليس تيم محبوبم است و شك نكنيد كه برنده دربى خواهد شد. ضمن اينكه حضور دوباره على كريمى مى تواند به زيبايى دربى كمك زيادى كند . او با تكنيك و نبوغ خود مى تواند كمك زيادى به برترى پرسپوليس كند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ليدرهاى پرسپوليس توجيه شدند
    اخبار داخلی باشگاه

کانون هواداران پرسپولیس : مديرعامل پرسپوليس بعدازظهر ديروز با ليدرهاى اين باشگاه ديدار و درباره دربى با آنها گفت و گو كرد. در اين جلسه كه به خاطر دربى و با حضور مسؤول حراست باشگاه برگزار شد، داريوش مصطفوى خطاب به ليدرها اينچنين گفت: «به هيچ عنوان قصد نداريم در دربى به تيم حريف بى احترامى شود و فقط بايد به دنبال تشويق سالم تيم خود باشيم. استقلال و پرسپوليس از سرمايه هاى بزرگ ايران هستند و مطمئن هستم با نبودن حاشيه اين بازى براى هواداران جذاب تر مى شود

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هدايتى: كناره گيرى نكرده ام
    اخبار داخلی باشگاه
    کانون هواداران پرسپولیس : حسين هدايتى كه صبح ديروز و همراه با مصطفوى و ديگر اعضاى هيات مديره در محل تمرين پرسپوليس حضور يافته بود، درباره شايعات اخير و قطع يا ادامه فعاليت هايش در هيات مديره باشگاه پرسپوليس مى گويد: وقتى در تمرينات پرسپوليس حاضر مى شوم، خود نشان مى دهد كه قصد كناره گيرى از پرسپوليس را نداشته و به كارم ادامه مى دهم. هرگونه شايعه اى مبنى بر كناره گيرى ام از هيات مديره و باشگاه پرسپوليس را هم تكذيب و اعلام مى كنم با قدرت به كارم ادامه خواهم داد. من قبلاً هم گفته بودم كه حتى در صورت عدم حضور در پرسپوليس در خدمت اين باشگاه خواهم بود و كمك هايم را دريغ نمى كنم، اكنون نيز بدون هيچ مشكلى در خدمت پرسپوليس هستم. مطمئن باشيد هيچ مشكلى در باشگاه وجود ندارد و در حال حاضر تمام شرايط به خوبى پيش مى رود. مسائل مطرح شده اخير تنها شايعاتى بود كه سعى مى كنم توجهى به آنها نداشته باشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •