عابدزاده : با كريمى يك سر و گردن بالاتريم
کانون هواداران پرسپولیس : حالا همه نگاه ها متوجه بازى استقلال و پرسپوليس است، ديدارى كه از هر نظر حائز اهميت است. از بعد مديريتى گرفته تا بازيكنان داخل زمين، همواره در اين بازى بحث روحى و روانى بر بحث فنى و تاكتيكى غالب است و تيمى كه بتواند نيمكت و بازيكنان خود را خوب كنترل كند مى تواند برنده حساس ترين بازى سال باشد پرسپوليس به اعتراف اكثر كارشناسان از نيمكت سنگين ترى برخوردار است در كنار قطبى و پيروانى نقش احمدرضا عابدزاده پر رنگ نشان مى دهد. او با كاراكتر خاص خود مى تواند بر بازيكنان خودى تاثير مثبت و براى حريف بار منفى را به همراه داشته باشد، پرسپوليسى ها هفته گذشته تلاش گسترده اى را براى رفع محروميت او به كار گرفتند مصاحبه با او را با يك سؤال كليشه اى آغاز كرديم.
احمدرضا در شكل بازيكن نه با پرسپوليس باخته نه با استقلال .
بله درست است اين هم يكى از خوش شانسى هاى من است.
اما حالا در نقش مربى دروازه بان هاى پرسپوليس چه احساسى دارى
احساس خوبى دارم اميدوارم كه روند خوش شانسى هاى من روى نيمكت هم ادامه داشته باشد و بتوانيم با يك بازى خوب و تماشاگرپسند برنده شويم.
موضوع محروميت و حضور در كميته انضباطى به كجا كشيد
رفتم كميته با آقاى شريف صحبت كردم از داورى ها و فشارى كه روى تيم و مربيان بود. آنها قبول كردند و يك سرى مسائل را به من توضيح دادند «از شما بيشتر از اينها انتظار داريم و بايد مراقب حاشيه ها باشيد» در هر حال اميدوارم كه ديگر به اين كميته نروم.
قبول دارى كه خيلى شلوغ كردى
نه! شما انتظار دارى كه من بروم لب خط با ايما و اشاره حرف بزنم فوتبال كه مثل تنيس يا بدمينتون نيست، مربى بايد مدام با شاگردانش حرف بزند.
واعظى بهتر است يا طالب لو
هر كدام كه تجربه بيشترى داشته باشد در اين ديدار موفق خواهد بود. بازى كردن مقابل ۱۰۰ هزار نفر كار سختى است من درباره گلرهاى خودمان حرف بزنم بهتر است.
حقيقى بازى مى كند يا واعظى
هر دو اينها خوب هستند منتهى اين قطبى است كه بايد تشخيص بدهد كه كداميك بازى كنند اما روند كار افراد هم نشان مى دهد من براى اينكه يك گلر ششدانگ بسازم حداقل يكسالى زمان مى خواهم شما بعد از يكسال خواهيد ديد كه واعظى و حقيقى چقدر پيشرفت كرده اند اما براى دربى اين تمرينات اخير مدنظر است و نظر سرمربى تيم.
قطبى دربى را نبرده و قلعه نويى هم مثل شما دربى را نباخته حتى با مس كرمان هم به پرسپوليس نباخته اين را چگونه ارزيابى مى كنيد
قطبى مربى بزرگ و حرفه اى است او از علم و توانايى بالايى برخوردار است و من مطمئنم كه او حالا به درجه اى از پختگى و شناخت رسيده كه دربى را ببرد در مورد مربى حريف هم من حرفى ندارم هر كس باهوش تر باشد برنده خواهد بود.
فكر مى كنيد بازى خوبى باشد با توجه به حضور على كريمى و بقيه ستاره هاى فوتبال ايران
كريمى از نظر روحى و فنى تيم ما را يك سر و گردن بالا مى برد و من اميدوارم كه بازيكنان با يك بازى خوب دل مردم را شاد كنند. نبايد آنها دنبال حاشيه بروند چرا كه در سرتاسر دنيا اين بازى را تماشا مى كنند.
روى كاغذ پرسپوليس كمى بهتر است آيا برنده مى شويد
اينها ملاك نيست گذشته از اين، فوتبال و به ويژه دربى استقلال و پرسپوليس هم قابل پيش بينى نيست سال گذشته هم اين مسائل مطرح بود اما مساوى تمام شد به نظر من تيمى كه بدون استرس وارد زمين شده و به حرف مربى خود گوش كرده مى تواند برنده شود، البته نقش مربيان هم خيلى مهم است هر كس كه غرق بازى نشده و بتواند از نيمه دوم و به ويژه از سلاح خود (تعويض ها) خوب استفاده كند برنده خواهد شد.
از دربى خاطره اى دارى
همه دربى ها براى من خاطره است چون هيچ وقت نباخته ام چه با لباس آبى و چه با لباس قرمز، خاطره از اين بهتر
حرف آخر، هر چه دوست دارى بگو
همه مردم منتظر اين بازى هستند، كامشان را تلخ نكنيم. استقلال و پرسپوليس در تك تك خانه ها جا دارند و بوى اين آب و خاك را مى دهند، از طريق روزنامه شما خواهش مى كنم كه جوانمردانه بازى كنند