بنده بودم از قدیما !
کل تاپیک رو هم به علت حضور به موقع که داشتم دیگه احتیاج نبود بخونم !!![]()
بنده بودم از قدیما !
کل تاپیک رو هم به علت حضور به موقع که داشتم دیگه احتیاج نبود بخونم !!![]()
سلام دوست عزیز
این مشکل تاریخ sms روی همه گوشی های جدید نوکیا (برند های دیگه رو نمی دونم) هست و مختص این گوشی نیست.
اون مشکل move کردن رو من هم نداشتم. نکنه شما گوشیتو آپدیت نکردی؟ آخرین آپدیت 03.83.1 هست که مال 2007.6.22 هست.
برنامه چراغ قوه هم تا اونجایی که من می دونم برای این گوشی (فکر کنم اصلا برای os9.2) نیومده باشه. ولی با روشی که دوستان گفتن می تونی روشن نگهش داری.
پس دیدی که برای همه یا راه حل پیدا شده (مورد 2 و 3) یا راه حلی وجود نداره (مورد 1)
مرسی
نه گوشيمو تا حالا آپديت نكردم
يه مشكل ديگه هم من داشتم ; تو gallery-->Images يه عكس 200 بار () واسه من تكرار ميشه ‘ كسي اين مشكلو نداشته ؟
بعد باگ ديگه اي نداره اين 5700 ؟
bebakhshid ingilisi minevisam.. nemidoonam kamputeram chesh shode farsi neminevise...
man be shoma jesarat nakardam azizam.... manam az rooze aval budam vali ta vaghti khodam in gushio nakharidam post nemidadam... unmoghe tu kulupe k800 ke dashtam post midadam... badesham n91.
alanam age postam kame be dalile ine ke poste bikhodi nemidam hame javabaro tu ye postmidam... 2bar ham moteasefane ban shodam...
tahala vase man etefagh nayoftade...doostano nemidoonam...يه مشكل ديگه هم من داشتم ; تو gallery-->Images يه عكس 200 بار () واسه من تكرار ميشه ‘ كسي اين مشكلو نداشته ؟
بعد باگ ديگه اي نداره اين 5700 ؟
ye soal: shoma az barname active file baraye hiddene axatun estefade mikonid ke intori mishe ya hamintori intori mishe????
نه بهزاد جان..bebakhshid ingilisi minevisam.. nemidoonam kamputeram chesh shode farsi neminevise...
man be shoma jesarat nakardam azizam.... manam az rooze aval budam vali ta vaghti khodam in gushio nakharidam post nemidadam... unmoghe tu kulupe k800 ke dashtam post midadam... badesham n91.
alanam age postam kame be dalile ine ke poste bikhodi nemidam hame javabaro tu ye postmidam... 2bar ham moteasefane ban shodam...
من محض مزاح گفتم ..
جسارت چیه ..این حرفها چیه ...![]()
نه خیر ، من از X-plore استفاده میکنم ... اگه از برنامه ای واسه هیدن کردن فایل ها استفاده کنیم اینجوری میشه ؟!
با سلام
در مورد باتري اين گوشي يه مطلب بود كه لازم دونستم بگم.باتري گوشي من هم مدتي رو 100% بود
بعد يهو 4~5 تا كم ميكرد.تا اينكه بهش شوك دادم وحالا يكي يكي داره كم ميكنه .در ضمن اولش هر 2 روز يه بار شارژ ميكردم حالا كمتر از 3 روز شارژش نمي كنم.
طريقه ي شوك دادن هم اين طوري كه با ولتاژ 10تا12 ولت 15 بار و هر بار به مدت 15 ثانيه بايد بهش شوك بديد.(با رعايت قطب هاي صحيح باتري).شوك رو دوبار يكي زماني كه سه تا از خط هاي شارژ پر باشه بديد وبعد باتري رو بزاريد خود گوشي شارژ كنه .شوك بعدي رو هم دفعه ي بعد كه باتريتون كاملا خالي شد به روش قبل بديد و بعد دوباره بزاريد خود گوشي شارژ كنه. بعدش بريد حالش رو ببريد.يه چيز ديگه هم بگم كه مصرف باتري اين گوشي به ميزان نورصفحه نمايش وميزان رم اشغال شده خيلي بستگي داره هرچه كمتر بشه نتيجه اش روبهترمي بينيد . رم رو مي تونيد با برنامه هاي مثل task man ..... كنترل كنيد كه برنامه هاي اضافي حافظه رو اشغال نكنن.بهتره هر هفته يه بار گوشيتون رو ريبوت كنيد تا رم تون اپتيمم باشه ويا نرم افزارهاي زيادي در اين مورد هستش كه اين كارها روانجام ميدن.
يا علي
منم این مشکلو دارم
منم موافقم![]()
فوق العاده و ظریف!!
حال کردم
مرسی ممنون
امتحان میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)