تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 700 از 848 اولاول ... 200600650690696697698699700701702703704710750800 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,991 به 7,000 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه ™ Hadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    کالبد بدن

پيش فرض

سعی کنید همیشه از حداکثر کشش خط استفاده نکنید و با میزان حداکثر کشش خط فاصله داشته باشید. شرایط خیلی ایده آل برای خطی که ۸ مگ کشش داره بهتره ۴ مگ بسته بشه نه ۶ مگ و ۸ مگ .
    ببخشيد حد اکثر کشش خط رو از کجا ميشه فهميد که چقدره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahman0158's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ببخشيد حد اکثر کشش خط رو از کجا ميشه فهميد که چقدره؟
    داخل پنل مودم قسمت status مشخصات خط max rate نوشته

3. این کاربر از rahman0158 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    کالبد بدن

پيش فرض

داخل پنل مودم قسمت status مشخصات خط max rate نوشته
    مال من Attainable Rate داره، فکر کنم همونه
    اينترنت من خيلي قطع و وصل ميشه، يه بار هم ريتش رو پايين آوردند.
    لطفا يه لحظه وضعيت خط منو نگاه کنيد
    : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از ™ Hadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط [emoji769
    Hadi;9056841]مال من Attainable Rate داره، فکر کنم همونه
    اينترنت من خيلي قطع و وصل ميشه، يه بار هم ريتش رو پايين آوردند.
    لطفا يه لحظه وضعيت خط منو نگاه کنيد
    : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بله درسته. خطتون شرایطش نرماله و اگه تو این شرایط بازهم مشکل قطع و وصلی لینک دارید دنبال رفع عوامل نویز داخلی بگردید.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

7. این کاربر از rahman0158 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    کالبد بدن

پيش فرض

بله درسته. خطتون شرایطش نرماله و اگه تو این شرایط بازهم مشکل قطع و وصلی لینک دارید دنبال رفع عوامل نویز داخلی بگردید.

خيلي ممنون. عوامل نويز رو خيلي گشتم و چک کردم، از داخل نيست، از بيرون هم فکر نکنم، چون شرکتهاي قبلي وضعشون اينجور خراب نبود،

يه سؤال: الآن من هاي وب دارم، ميخواستم جمع آوري کنم بيام پارس آنلاين

ولي اينا که باهم ادغام شدن، نظرتون چيه؟
    خيلي از دوستان ميگن که پارس آنلاين بهتره، پس چطوريه وقتي اينا ادغام شدن چطور کيفيتشون فرق ميکنه؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خيلي ممنون. عوامل نويز رو خيلي گشتم و چک کردم، از داخل نيست، از بيرون هم فکر نکنم، چون شرکتهاي قبلي وضعشون اينجور خراب نبود،

يه سؤال: الآن من هاي وب دارم، ميخواستم جمع آوري کنم بيام پارس آنلاين

ولي اينا که باهم ادغام شدن، نظرتون چيه؟
    خيلي از دوستان ميگن که پارس آنلاين بهتره، پس چطوريه وقتي اينا ادغام شدن چطور کيفيتشون فرق ميکنه؟!
    فعلا از ادغام خبری نیست !! من یه حرفی به شما میزنم . هیچ شرکتی برتر از شرکت دیگر نیست و لا فقط سر 2 قضیه میتونن مدیریت و رقابت کنن . در مورد پهنای باند و به قول معروف سرعت و پینگ که بعد پر شدن منتفیه و فقط سر قطعی و وصلی و قیمت رقابت اصلیه . مقوله سرعت و پینگ و کیفیت همش بر میگرده به پهنای باند شرکت شما تو منطقه مخابراتی شما. پس با این حساب نمیشه گفت فلان شرکت حتما بهتر از شرکت دیگریست . ولی یه قضیه نسبی دیگه وجود داره اونم اینه که قطعی و وصلی پارس نسبت به های وب کمتره برعکسش کیفیت ارتباط لینک تو های وب بهتره و این قضیه هم 100 درصدی نیست و برمیگرده به نوع تجهیزات شرکت ها تو اون منطقه مخابراتی. سرعت و تک کانکشن و پینگ هم بر میگرده به حرفام در قسمت بالا.
    اگه کیفیت میخواید برید سراغ شرکتی که یوزر کمتری داره تو منطقه مخابراتی شما !!
    Last edited by rahman0158; 22-04-2018 at 14:58.

10. این کاربر از rahman0158 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

فعلا از ادغام خبری نیست !! من یه حرفی به شما میزنم . هیچ شرکتی برتر از شرکت دیگر نیست و لا فقط سر 2 قضیه میتونن مدیریت و رقابت کنن . در مورد پهنای باند و به قول معروف سرعت و پینگ که بعد پر شدن منتفیه و فقط سر قطعی و وصلی و قیمت رقابت اصلیه . مقوله سرعت و پینگ و کیفیت همش بر میگرده به پهنای باند شرکت شما تو منطقه مخابراتی شما. پس با این حساب نمیشه گفت فلان شرکت حتما بهتر از شرکت دیگریست . ولی یه قضیه نسبی دیگه وجود داره اونم اینه که قطعی و وصلی پارس نسبت به های وب کمتره برعکسش کیفیت ارتباط لینک تو های وب بهتره و این قضیه هم 100 درصدی نیست و برمیگرده به نوع تجهیزات شرکت ها تو اون منطقه مخابراتی. سرعت و تک کانکشن و پینگ هم بر میگرده به حرفام در قسمت بالا.
    اگه کیفیت میخواید برید سراغ شرکتی که یوزر کمتری داره تو منطقه مخابراتی شما !!
    این دو شرکت با هم وارد مرحله ادغام شدن (پشتیبانی تو پیج رسمی پارس آنلاین تو اینستاگرام اعلام کرد) علت افت کیفیت تو این چهار پنج روز اخیر هم همینه و باید از این بعد منتظر افت کیفیت (بالا رفتن پینگ، افزایش تایم اوت و کاهش سرعت تک کانکشن و استریمینگ) و قطعی ها بیشتر از این (به خصوص در ساعات اوج مصرف) بود
    Last edited by broosli; 22-04-2018 at 15:24.

12. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این دو شرکت با هم وارد مرحله ادغام شدن (پشتیبانی تو پیج رسمی پارس آنلاین تو اینستاگرام اعلام کرد) علت افت کیفیت تو این چهار پنج روز اخیر هم همینه و باید از این بعد منتظر افت کیفیت (بالا رفتن پینگ، افزایش تایم اوت و کاهش سرعت تک کانکشن و استریمینگ) و قطعی ها بیشتر از این (به خصوص در ساعات اوج مصرف) بود
    من از کلمات خود شما برای پاسخ به شما استفاده میکنم (افت کیفیت بالا رفتن پینگ، افزایش تایم اوت و کاهش سرعت تک کانکشن و استریمینگ) اکثرا برمیگرده به منطقه مخابراتی و پهنای باند اون مرکز . اون ادغامی که شما فکر میکنید به اون صورت نیست و در زمینه سهام و سرمایه گذاری هستش . بنده از کلمه فعلا استفاده کردم و فعل تاکیید به کار نبردم. بیاین از قضاوت و پیش بینی دست برداریم و به قطعیت حرفی رو نزنیم درباره کیفیت و آینده نت شرکت های مختلف .
    Last edited by rahman0158; 22-04-2018 at 15:41.

14. 2 کاربر از rahman0158 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اون ادغامی که شما فکر میکنید به اون صورت نیست و در زمینه سهام و سرمایه گذاری هستش . بنده از کلمه فعلا استفاده کردم و فعل تاکیید به کار نبردم. بیاین از قضاوت و پیش بینی دست برداریم و به قطعیت حرفی رو نزنیم .
    من راجع به حرف شما منظوری نداشتم
    ولی در یک هفته اخیر کیفیت نت پارس در نقاط مختلف کشور افت محسوسی داشته که تا حالا پشتیبانی مقصر رو زیرساخت اعلام کرده ولی این طور به نظر میاد که با توجه به خرید پارس توسط های وب قاعدتا تامین میزان پهنای باند و سرمایه گذاری در شبکه پارس آنلاین هم از طرف های وب صورت بگیره(و با توجه به سابقه بد های وب در این زمینه که در مورد کاربران خودش پهنای باند بین المللی کمی رو بین تعداد زیادی کاربر به اشتراک میذاره تا واسش سودآوری داشته باشه) و با گذشت شش ماه از امضای قرارداد ادغام حالا اثرات عملی در کیفیت نت پارس داره محسوس تر میشه
    Last edited by broosli; 22-04-2018 at 15:43.

16. 3 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

احتمال اول تغییر آی پی بوده که در لحظه شما روش افتادید که معمولا چراغ اینترنت قطع میشه که منتفیه ولی دلیل عمده وقفه که شما عرض نمودید همون crc ارور بیش از حد هستش که بخاطر شرایط بد خط بوجود میاد و چون کیفیت و کشش خط متفاوت هست روی هر شرکتی این مشکل به صورت خیلی زیاد و یا کم بوجود میاد. سعی کنید همیشه از حداکثر کشش خط استفاده نکنید و با میزان حداکثر کشش خط فاصله داشته باشید. شرایط خیلی ایده آل برای خطی که ۸ مگ کشش داره بهتره ۴ مگ بسته بشه نه ۶ مگ و ۸ مگ . امیدوارم عرایض بنده رو متوجه شده باشید.
    بله حرفتون کاملا درسته ، خط منم طبق اون عکس بعضی وقتا تا 7 مگ میکشه بعضی وقتا هم تا 6 ولی من گفتم رو 4 مگ بزارن

من راجع به حرف شما منظوری نداشتم
    ولی در یک هفته اخیر کیفیت نت پارس در نقاط مختلف کشور افت محسوسی داشته که تا حالا پشتیبانی مقصر رو زیرساخت اعلام کرده ولی این طور به نظر میاد که با توجه به خرید پارس توسط های وب قاعدتا تامین میزان پهنای باند و سرمایه گذاری در شبکه پارس آنلاین هم از طرف های وب صورت بگیره(و با توجه به سابقه بد های وب در این زمینه که در مورد کاربران خودش پهنای باند بین المللی کمی رو بین تعداد زیادی کاربر به اشتراک میذاره تا واسش سودآوری داشته باشه) و با گذشت شش ماه از امضای قرارداد ادغام حالا اثرات عملی در کیفیت نت پارس داره محسوس تر میشه
    پس اینم شانس منه که 5 روز اومدم اینجوری شد !
    دیروز افت سرعت و قطعی های چند ثانیه ای داشتم امروزم از الان افت سرعت شروع شده برام ( باور کنین خواستم speedtest رو باز کنم باز نشد ! )
    --------------------------
    بعد حدودا 5 دقیقه تقریبا خوب شد !

Last edited by MOHAMMAD2010; 22-04-2018 at 16:00.

18. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •