این مدل led که گفتید الان تو ایرانه یا از جای دیگه میخواید بخرید و اگه سایتی میفروشه ادرسش بزارید و قیمتش هم بگید.ممنون![]()
این مدل led که گفتید الان تو ایرانه یا از جای دیگه میخواید بخرید و اگه سایتی میفروشه ادرسش بزارید و قیمتش هم بگید.ممنون![]()
توایران که هیچ نمایندگی یاحتی بانه نداره تازه تو دبی اومده ولی بندر عباس سفارشی 48ساعته از دبی میارن 55اینچش قیمتش 8800 درمیاد مدل دقیقش هم th55as800a هستش.حالا vt60 بخرم یا اینو؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرقشون تو امکانات جانبیه بیشتر
ft60 و et60 مدلای 2013 هستن as670 مدل 2014 هست به نظرم as670 بخر.
بستگی به محیط خونت داره اگه پر نوره و بیشتر کاربردت با تی وی اخبار دیدن و از اینجور چیزاس as800 بخر ولی اگه خونه معمولا کم نوره و فیلم بازی یعنی فیلم اچ دی و فول اج دی زیاد نگاه میکنی حتما پلاسما بخر.
تو اینکه تصویر vt60 یه چیزه دیگس حرفی نیست ولی من ترجیح میدم همون th55as800a رو بخرم و مشکل burn in پلاسما رو مخم نباشه.
burn-in دیگه مشکل چندان حادی نیست تو پلاسما ... بیشتر در حد image retention هست که اجتناب ناپذیره و باید یه جورایی باش مدارا کرد دیگه ...
والا ما بورن این هم ساختیم ولی مشکلاتی همچوت سوختن برد vt30 کلا حال ما رو از همه پلاسماها بهم زد![]()
حق دارید ... اون همه پول بابت تلویزیون اینجوری حروم بشه واقعا غیر قابل توجیه هست ... این اتفاقات چهره ی برند رو خراب می کنند . ولی من فقط در مورد جنبه ی فنی گفتم وگرنه فاجعه ی vt30 ننگی بود واسه پلاسماها !
کیفیت چی؟
یا مدل دیگه هم هست توی این قیمتا
بچه ها بین این 2مدل کدوم بهتره؟باذکردلیل
1.پاناسونیک TH 55AS800Aمدل 2014
2.پاناسونیک 55WT60مدل 2013
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)