تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 700 از 860 اولاول ... 200600650690696697698699700701702703704710750800 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,991 به 7,000 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

نه خیر این نسخه برای pc نیست همون نسخه ps1 که با کمک شبیه ساز رو pc اجرا میشه

داره خودمونی میشه kasrasimon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

نه خیر این نسخه برای pc نیست همون نسخه ps1 که با کمک شبیه ساز رو pc اجرا میشه
    چه فرقی داره مهم اینه که بازی میشه باهاش انجام داد بلکه بهتر از از PS1 هم هست در ضمن این ورژن بی دنگ و فنگه راحت اجرا میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arash-30r7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ••• loading

پيش فرض

چطوری میشه ماهی حوض زیاد شن؟
    یعنی چندتا ماهی باید بزارم تو حوض؟ چه اندازه ای باشن؟ روزی چندتا غذا بهشون بدم؟ چه مدت طول میکشه تا زیاد شن؟ مثلا اگه 10 تا تو حوض باشن چندا دیگه زیاد میشه؟ و کلا اصلا شدنی هست کسی این کارو کرده؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یعنی چندتا ماهی باید بزارم تو حوض؟ چه اندازه ای باشن؟ روزی چندتا غذا بهشون بدم؟ چه مدت طول میکشه تا زیاد شن؟ مثلا اگه 10 تا تو حوض باشن چندا دیگه زیاد میشه؟ و کلا اصلا شدنی هست کسی این کارو کرده؟؟؟
    سلام
    روزی یه دونه غذا کافیه....فقط فک کنم اگه ماهیا بزرگ باشن بهتر و زود تر بچه دار می شن.......

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

باید از هر دو نوع ماهی آبی و قرمز داشته باشی در ضمن ماهی ها فقط تو پاییز بچه دار میشن

6. این کاربر از kasrasimon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کلا اگه بازیو با شبیه ساز بازی کنید بهتره....مثلا یه اگه عدد 9 رو نگه دارید بازی تند می شه....واسه کسایی که نمی تونن مسابقه ها رو ببرن خوبه....دیگه لازم نیست هی از اول کلی صبر کنن تا مسابقه شروع بشه....خلاصه خیلی جاها بدرد می خوره....و بازیو سریع تر می ری....
    خیلی ها هم هی از فرچه کشیدن حیوونا خسته می شن ولی:
    واسه زیاد شدن قلب گاوها و گوسفندها هم لازم نیست حتما فرچه بکشیدشون....فرچه رو گاوها و گوسفندها اصلا تاثیر نداره و فقط صحبت کردن کافیه....فرچه فقط رو اسب تاثیر داره
    واسه داشتن آب و هوای خوب هم به الهه محصول زیاد هدیه بدین...مثلا تو تو بهار باعث زیاد شدن بارون می شه....تو بهار می تونین بهترین کاشت و برداشتو داشته باشین چون با هدیه دادن به الهه بارون زیاد می شه....تو بقیه ی فصلها هم باعث جلوگیری از طوفان می شه....یا اگه زیاد هدیه بدین بارونم میاد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arash-30r7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ••• loading

پيش فرض

سلام دوستان برام یه مشکل پیش اومده وقتی میخوام سایز صفحه رو با شبیه ساز تنظیم کنم ارور میده نمیدونم چرا قبلا این ارور رو نمیداد

بهترین کیفیت بازی وقتی میشه که صفحه رو روی 320x240 بزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی وقتی میزارم و مخوام ok کنم ارور میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..
    قبلا دقیقا همین کارو میکردم و مشکلی نبود نمی دونم چرا این جوری شد.الان کیفیت تصویر رو میزارم رو 720x480 تا ارور نده که خیلی کیفیتش پایین میاد یعنی تصویرش خراب میشه.

کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام دوستان برام یه مشکل پیش اومده وقتی میخوام سایز صفحه رو با شبیه ساز تنظیم کنم ارور میده نمیدونم چرا قبلا این ارور رو نمیداد

بهترین کیفیت بازی وقتی میشه که صفحه رو روی 320x240 بزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی وقتی میزارم و مخوام ok کنم ارور میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..
    قبلا دقیقا همین کارو میکردم و مشکلی نبود نمی دونم چرا این جوری شد.الان کیفیت تصویر رو میزارم رو 720x480 تا ارور نده که خیلی کیفیتش پایین میاد یعنی تصویرش خراب میشه.

کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام.پلاگین شما قدیمی هست.
    پلاگین جدید بگیر. نه بخاطر این مشکلی که گفتی. کلا میگم. خیلی بهتر شده. مخصوصا پلاگین OpenGL2
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by pcsoft; 24-02-2013 at 19:35.

10. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام دوستایی گلم.

آموزش قدم به قدم بازی رو پیدا کردم.
    فقط ، متنش انگلیسیه!
    براتون آپلود میکنم، امیدوارم به دردتون بخوره.

-----------------------------------------

12. 4 کاربر از alipc9000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

کلا اگه بازیو با شبیه ساز بازی کنید بهتره....مثلا یه اگه عدد 9 رو نگه دارید بازی تند می شه....واسه کسایی که نمی تونن مسابقه ها رو ببرن خوبه....دیگه لازم نیست هی از اول کلی صبر کنن تا مسابقه شروع بشه....خلاصه خیلی جاها بدرد می خوره....و بازیو سریع تر می ری....
    خیلی ها هم هی از فرچه کشیدن حیوونا خسته می شن ولی:
    واسه زیاد شدن قلب گاوها و گوسفندها هم لازم نیست حتما فرچه بکشیدشون....فرچه رو گاوها و گوسفندها اصلا تاثیر نداره و فقط صحبت کردن کافیه....فرچه فقط رو اسب تاثیر داره
    واسه داشتن آب و هوای خوب هم به الهه محصول زیاد هدیه بدین...مثلا تو تو بهار باعث زیاد شدن بارون می شه....تو بهار می تونین بهترین کاشت و برداشتو داشته باشین چون با هدیه دادن به الهه بارون زیاد می شه....تو بقیه ی فصلها هم باعث جلوگیری از طوفان می شه....یا اگه زیاد هدیه بدین بارونم میاد...
    دوست عزیز شما اشتباه می کنید فرچه نیز به اندازه صحبت کردن تاثیر داره البته من بیشتر را ه آسونتر رو دوست دارم برا همین برا شما هم یه سیو می زارم که توش 10 گاو طلا داره که با فن excheng همون گزینه چهارم وقتی می خواین سیو کنید می تونید بردارید
    پسوورد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 3 کاربر از kasrasimon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •