تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 700 از 4105 اولاول ... 20060065069069669769869970070170270370471075080012001700 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,991 به 7,000 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

وقت ندارم متاسفانه
    معافیت تحصیلیم 20 بهمن تموم میشه
    چند روز قبل بفرستم که اضافه نخورم ؟
    شما قرار نیست چیزی بفرستی، مدارکت که تکمیل باشه باید بری دفتر پلیس+10 قسمت نظام وظیفه

مدارکت رو تحویل میدی، کارها رو مسئول نظام وظیفه انجام میده،مدارک رو ثبت میکنه و آخر سر یه برگه میده بهت که مشخصاتت و آدرست رو توش نوشته، مندرجاتش رو کنترل میکنی که اشتباهی نداشته باشه بعد یه برگه دیگه رو امضاء میکنی و تمام.

بنظر من اصلا معطل نکنید و از شنبه هفته آینده نسبت به تکمیل مدارک و تحویلش به پلیس+10 اقدام کنید و موکول به روزهای آخر نکنید

من خودم همه کارهامو دقیقه 90 انجام دادم، فکر می کردم سریع انجام میشه ولی یه اتفاقایی افتاد که باعث شد با هزار بدبختی و زحمت مدارکم رو جور کنم و ثبت کنم. فقط کافی بود 1 ساعت وقت کم بیارم، اونوقت 3 ماه غیبت رو خورده بودم
    Last edited by urumchi; 26-01-2012 at 12:33.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

سلام
    می خواستم ببینم کسی می دونه که برای گرفتن امریه چه مراحلی رو باید طی کرد و شرایطش چیه؟ امیدوارم کسی جوابم رو بده ؟
    من تا چند وقت دیگه درسم تموم می شه (لیسانس) می خوام ببینم برای گرفتن امریه چه باید کرد؟ باید حتما مدرک فارغ التحصیلی رو بگیرم یا الانم میشه برم دنبالش/؟ (15روز دیگه مدرکمو میگیرم)اگر کسی تجربه داره کمک کنه! ممنون
    برای امریه باید برگ سبز داشته باشین.که برای داشتن این برگه هم باید مدارک اعزام به خدمت رو ثبت کنین.برای ثبت هم باید وضعیت تحصیلی شما مشخص باشه.
    پس اول بابد فارغ التحصیل بشین و اون برگه ای که وضعیت فراغت از تحصیل رو مشخص میکنه از دانشگاه بگیرین.
    بعد از اون کارهای مربوط به ثبت مدارک اعزام رو انجام بدین.
    در آخر هم منتظر برگ سبز باشین تا با اومدنش بتونین برای امریه اقدام کنین.

شما میتونین الان ادارات و سازمانهایی که برای امریه سرباز میگیرن رو شناسایی کنین و بعد ببینین که باید تاریخ اعزام به خدمت چه تاریخی داشته باشه تا شما رو قبول کنن و اصلا تا چه تاریخی میشه برای امریه اون اداره اقدام کرد.تا بر اساس اون کارهاتون رو انجام بدین.

3. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kar1591's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساوالان

پيش فرض

شما قرار نیست چیزی بفرستی، مدارکت که تکمیل باشه باید بری دفتر پلیس+10 قسمت نظام وظیفه

مدارکت رو تحویل میدی، کارها رو مسئول نظام وظیفه انجام میده،مدارک رو ثبت میکنه و آخر سر یه برگه میده بهت که مشخصاتت و آدرست رو توش نوشته، مندرجاتش رو کنترل میکنی که اشتباهی نداشته باشه بعد یه برگه دیگه رو امضاء میکنی و تمام.

بنظر من اصلا معطل نکنید و از شنبه هفته آینده نسبت به تکمیل مدارک و تحویلش به پلیس+10 اقدام کنید و موکول به روزهای آخر نکنید

من خودم همه کارهامو دقیقه 90 انجام دادم، فکر می کردم سریع انجام میشه ولی یه اتفاقایی افتاد که باعث شد با هزار بدبختی و زحمت مدارکم رو جور کنم و ثبت کنم. فقط کافی بود 1 ساعت وقت کم بیارم، اونوقت 3 ماه غیبت رو خورده بودم
    مرسی میدونم از پلیس + 10 اقدام میکنند
    مدارک و که تحویل میدی معمولا یه هفته بعد جوابش میاد که تاریخ اعزام و مشخص میکنه
    مدارک و اماده کردم ،واکسن و دکترم رفتم
    فقط موندم کی ارسال کنم
    چون میخوام اردیبهشت بیفتم میترسم الان بفرستم بزنن اسفند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

مرسی میدونم از پلیس + 10 اقدام میکنند
    مدارک و که تحویل میدی معمولا یه هفته بعد جوابش میاد که تاریخ اعزام و مشخص میکنه
    مدارک و اماده کردم ،واکسن و دکترم رفتم
    فقط موندم کی ارسال کنم
    چون میخوام اردیبهشت بیفتم میترسم الان بفرستم بزنن اسفند
    من از مسئول پلیس +۱۰ که پرسیدم گفت احتمالا تا ۶-۷ بهمن هم اعزام میفته ۱۲/۱.
    شما میتونی برای اطمینان بیشتر در فاصله ۱۵ تا ۱۸ بهمن اقدام کنی.

آخر فروم باز kar1591's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساوالان

پيش فرض

من از مسئول پلیس +۱۰ که پرسیدم گفت احتمالا تا ۶-۷ بهمن هم اعزام میفته ۱۲/۱.
    شما میتونی برای اطمینان بیشتر در فاصله ۱۵ تا ۱۸ بهمن اقدام کنی.
    ای خدا عمرتو زیاد کنه (شاهد گرونی نفت و اینا باشی )
    پانزدهم بفرستم اضافه که نمی زنند بهم ؟ تا 20 بهمن معافیت تحصیلی دارم

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

بحث سر آموزشی هست.پس بهتره منم یه چیزهایی رو بگم
    من پارسال در چنین روزیایی بود که رفتم آموزشی ارتش نیرو دریایی / سرجان!
    میتونم بگم از صبح که بیدار میشدیم تا خود ساعت 5:30 که کلاس و رژه و تمرین و ورزش و اینا بود که میتونم بگم اصلا در خودم نمی دیدم که انقدر بتونم فعالیت مستمر داشته باشم ( یعنی 12 ساعت با یک وقفه ی 2 ساعته برای نهار و عبادات)!
    فقط اینو بگم!
    یه بنده خدایی بود که من خیلی دوستش داشتم و فکرای بزرگی هم توی سرم بود.
    من چه میدونستم که قراره همچین دربه دری داشته باشم!
    توی 2 ماه آموزشی فقط 2 با تونستم زنگ بزنم که یک بارش به خونه بود و یک بارش به دختره ( اونم روز آخر بود گفتم بهرحال من خونه میرم بزار زنگ بزنم به اون ) با اینکه بهش گفته بودم که من 2 ماه معلوم نیست در چه شرایطی باشم!

2 ماه بی خبری از خونه و خونه واده. الان همه وسط آموزشی میان خونه یا حتی تو شهر خودشون آخر هفته رو خونه هستن ولی ما برای یه تلفن زدن خودمون رو میزدیم به مریضی که بریم بهداری و از اونجا زنگ بزنیم خونه!!!!

روزهای تعطیل که فعالیتی نداشتیم همش به خوابیدن میگشت و فوتبال بازی کردن و تلویزون تماشا کردن.
    تو پادگانی به وسعت 45 * 45 کیلومتر مربع که تا چشم کار میکرد بیابون بود با سربازهایی با لباسهای مشخص یه سری تفریحات مثل منچ و تلویزون حکم یه بلیط دوسره به ال ای رو داشت...!
    دقیقاموافقم.الان خدمت خیلی آسون شده.مخصوصا آموزشی.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

ای خدا عمرتو زیاد کنه (شاهد گرونی نفت و اینا باشی )
    پانزدهم بفرستم اضافه که نمی زنند بهم ؟ تا 20 بهمن معافیت تحصیلی دارم
    نه اضافه نمیزنند.شما تا آخرین ساعات اداری اون فرجه فرصت دارین که مدارک رو ثبت کنین.یعنی اگه ۲۱ بهمن اقدام کنین اضافه میخورین وگرنه قبلش هیچ اتفاقی نمیفته.
    حتی میتونین همون ۲۰ بهمن هم اقدام کنین اما برای اطمینان از اینکه یه موقع به مشکلی مثل قطع شدن ارتباط دفار پلیس +۱۰ با مرکز برنخورین همون ۱۵ بهمن خوبه.

داره خودمونی میشه majidhotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام . برای من امروز برگه سبزم اومد 1/12 اعزامم . به نظرتون اگه برم برای سرباز معلمی خوبه یا نه ؟ لیسانس حسابداری دارم
    راجع به سربازی تو هوانیروز هم کسی چیزی می دونه ؟ خوبه یا نه ؟ کلاٌ سربازی کجای ارتش بهتره

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

راجع به سربازی تو هوانیروز هم کسی چیزی می دونه ؟ خوبه یا نه ؟ کلاٌ سربازی کجای ارتش بهتره
    اینطور که من شنیدم نیرو هوایی از همه بهتر هست ، هوانیروز هم نیروی هوایی نیست ، یکی از ارگانهای تحت نظر نیروی زمینی هست ، اشتباه نگیرید

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام . برای من امروز برگه سبزم اومد 1/12 اعزامم . به نظرتون اگه برم برای سرباز معلمی خوبه یا نه ؟ لیسانس حسابداری دارم
    شما کی مدارکت رو دادی به پلیس +10

دقیقا 1 هفته ست که مدارکمو دادم ولی برگه سبز هنوز نیومده

هر چند 100% مطمئنم اول اسفند اعزامم ولی لازمش دارم که هر چه زودتر برسه دستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •