بله Intrusion Detection جلوی ارتباط ها رو گرفته اما آنتی ویروس هنوز نمیتونه فایل مخرب رو شناسایی و قرنطینه کنه.
بله Intrusion Detection جلوی ارتباط ها رو گرفته اما آنتی ویروس هنوز نمیتونه فایل مخرب رو شناسایی و قرنطینه کنه.
اگر بزاری سیستم رو اسکن کنه قرنطینه هم می کنه
چشم! تسلیم![]()
با سلام
نتیجه در ویروس توتال
5 شناسایی از 42 مورد
من اجراش کردم ابتدا کسپر عکس العملی نداشت ولی خوب که ویروس همه چیز رو به هم ریخت توسط انتی ویروس شناسایی و اقدام به گند زدایی کرد paint از کار افتاد و نتونستم عکس بگیرمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مخرب دانلودر هست.
اینی هم که نورتون بلاک کرده باید فایل دانلود شده باشه ، به نظرم.
همون فایل مخرب را پیدا کرد؟ یا فایل مخربی که از نت دانلود میشه را؟
چون من دیشب برا کسپر فرستادم و الان تو دیتابیس هست ولی محمدرضا که برا کومودو ارسال کرد ، نمیدونم چرا در ویروس توتال نیست ! :-؟
گرچه خیلی جالبه امسی سافت هم این مخرب را نتونسته بگیره ، حتی با موتور جایگزین !
Last edited by Hidden-Hunter; 23-09-2012 at 08:22.
حالا نورتون شناسایی کرد:
کلود = شبکه ابری = کمک کننده به رفتارشناسی برای ارائه پیشنهاد مناسب تر به کاربر ؛ براساس انتخاب تمامی کاربران سوییت
سلام.کلود = شبکه ابری = کمک کننده به رفتارشناسی برای ارائه پیشنهاد مناسب تر به کاربر ؛ براساس انتخاب تمامی کاربران سوییت
بر فرض شما یه فایل ناشناخته را اجرا میکنید رفتارشناسی برای آن به شما اخطار میدهد و بعد از توسط شبکه ابری خود به شما پیشنهاد میدهد که سایر کاربران در مورد این فایل چه رفتاری را در پیش گرفته اند ( البته در صورتی که موجود باشد )
از مزایای سیستم های پردازش ابری میتونیم به این موارد اشاره کنیم:
چون بخشی از دیتا بیس(و در برخی موارد کل دیتابیس) به صورت ابری هست پس حجم آنتی ویروس کمتر میشه.
با وجود سیستم پردازش ابری شما بدون آپدیت کردن دیتابیس سنتی هم شانس مقابله با مخربهای جدید رو دارید.
آنتی ویروس با دیتابیس سنتی حجم عظیمی از داده رو روی حافظه بار میکنه ولی در پردازش ابری این بار از دوش سیستم برداشته میشه پس افزایش کارایی رو داریم.
آپدیتهای جدید روی سرور در دسترس هستن و وقفه ای برای آماده سازی اونا و ارسال به کاربر و دریافت از جانب کاربر وجود نداره.
حالا این پردازش ابری میتونه شامل موتور آنتی ویروس،رفتارشناسی،اعتبارسن جی و ... باشه.
و در نهایت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by *Batman*; 23-09-2012 at 08:42.
سلام
خسته نباشید
خب تعجب نداره کسپر و امسی سافت توی ویروس های زیر دی پیشرو هستند ( تست گروه MRG ) وقتی هیچ کدوم توی دیتابیس نداشتند خرده گیری بهشون نیست شما باید نمیفرستادی ببینم کدوم زودتر میگرند که خب فرستادی کار را خراب کردی امیر جانهرچی من به امیر میگم نفرست بازم میفرسته ( شکلک اولی منم شکلک دومی امیره که ویروس را فرستاده
)
ویروس را اجرا کردم
ارتباط اینترنتی را قطع کرد امسی سافت
و دو مورد تولید شده را سریع بلاک کرد
فعلا که خبری نیست از فعالیت ویروس
Last edited by xman681; 23-09-2012 at 09:08.
سلام
این هم دوتا برنامه برای تست سوییت هاتون
و دیگری :
فقط برای تست برنامه اولی ، همون قسمت standard test کفایت میکنه .
که در همین تب در زیر گروه تست فایروال برای من کار نمیده چون ، کسپر اصلا اجازه نمیده که بخواد پورتی را تست بکنه و برنامه در جا هنگ میزنه.
این هم تست کاسپرسکی من با این دو برنامه : حجم فیلم 25 مگ هست ولی کیفیت خوبی داره + آهنگ و دم و تشکیلات .
موفق باشید.![]()
Last edited by Hidden-Hunter; 23-09-2012 at 11:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)