تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 700 از 1298 اولاول ... 2006006506906966976986997007017027037047107508001200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,991 به 7,000 از 12976

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

همین الان زنگ زدن گفتن که طرحی داریم که 2مگ سرعت با 3 گیگ ترافیک و شبانه از 1 تا 8 صبح رایگان با همون ماهیانه 17500!
    از اونجایی که از بی دانلودی خسته شده بودم گفتم باشه و ثبت نامم کرد و گفت یه هفته دیگه بهم زنگ میزنن تا فعالش کنن.
    دوست عزیز آیا این طرح برات فعال شد ؟ اگه اشتباه نکنم این طرح مال آشنای اول هست ولی ننوشته اگه قرارداد یکساله ببندید شبانه رایگان داره . لطفا اگه برات فعال کردند و شبانه رایگانت هم از 1 تا 8 هست اعلام کن . چون من میخام اگه بشه این طرح رو بردارم با ترافیک 5 گیگ و سرعت 2 مگ 21500 تومن . مودم رایگان هم که میدن خوب هست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه MARSHAL_AOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    North Forest Park

پيش فرض

از ساعت 2 به بعد با 119 هماهنگ شید برای شبانه

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بابا ساعت خود ویندوز همیشه خودکار ابدیت میشه فقط منطقه زمانی باید درست باشه
    حالا اگه ساعت اونا اختلاف داشته باشه دیگه کاریش نمیشه کرد بهترین کار هم این هست که 1 دقیقه دیرتر شروع و 1 دقیقه زودتر تموم کنید(برا تنظیم توی idm میگم)
    من قبلا طرح کمپین داشتم چند روز پیش تمدید کردم بعد پیگیر شدم بلکه یه مودم رایگان بگیرم بهشون میگم من یکساله تمدید کردم چه فرقی میکنه که من تمدید کنم یا طرح کمپین رو دوباره بگیرم؟؟؟ هیچی زیر بار نرفتم ولی گفتن میتونی درخواست جمع اوری طرح تمدید شده رو بدی و جریمه هم نداره
    گفت جریمه فقط برا اول هست ولی اگه تمدیدی باشه و زودتر بخوای جمع بشه مشکلی نداره
    خواستم همین نکته رو بگم که توی تمدید مشکلی نداره زودتر درخواست جمع اوری بدید
    خوب یکم شیرین هم میزنن اینا من الان میرم طرحی که برا دفتر کار داشتم رو درخواست جمع اوری میزنم و بعد اون طرح کمپین رو مجدد درخواست میدم و یه مودم میگیرم ! چه فرقی داشت همون مودم و میدادن؟
    تنها فرقی که کرده روزانه گیگش زیاد شده شبانه رایگان نداره که خوب برا دفتر کار نیازی هم بهش نداشتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بابا ساعت خود ویندوز همیشه خودکار ابدیت میشه فقط منطقه زمانی باید درست باشه
    حالا اگه ساعت اونا اختلاف داشته باشه دیگه کاریش نمیشه کرد بهترین کار هم این هست که 1 دقیقه دیرتر شروع و 1 دقیقه زودتر تموم کنید(برا تنظیم توی idm میگم)
    من قبلا طرح کمپین داشتم چند روز پیش تمدید کردم بعد پیگیر شدم بلکه یه مودم رایگان بگیرم بهشون میگم من یکساله تمدید کردم چه فرقی میکنه که من تمدید کنم یا طرح کمپین رو دوباره بگیرم؟؟؟ هیچی زیر بار نرفتم ولی گفتن میتونی درخواست جمع اوری طرح تمدید شده رو بدی و جریمه هم نداره
    گفت جریمه فقط برا اول هست ولی اگه تمدیدی باشه و زودتر بخوای جمع بشه مشکلی نداره
    خواستم همین نکته رو بگم که توی تمدید مشکلی نداره زودتر درخواست جمع اوری بدید
    خوب یکم شیرین هم میزنن اینا من الان میرم طرحی که برا دفتر کار داشتم رو درخواست جمع اوری میزنم و بعد اون طرح کمپین رو مجدد درخواست میدم و یه مودم میگیرم ! چه فرقی داشت همون مودم و میدادن؟
    تنها فرقی که کرده روزانه گیگش زیاد شده شبانه رایگان نداره که خوب برا دفتر کار نیازی هم بهش نداشتم
    یعنی منظورت اینه به هیچ عنوان شبانه نمیدن روی این طرح حای جدید ؟ این طرح جدید رو اگه شبانه بدن عالی میشه . چون حجمش یک گیگ بیشتره و در ضمن با پول مودمی که ازشون میگیریم میریم توی سامانه و حداقل 36 37 گیگی ترافیک اضافه میخریم . ولی خب اینطور که شما میگی نمیدن شبانه روش . شما برای دفتر کارت رو هم تمدید کردی و حالا میخای چون جریمه نداره کنسلش کنی و این جدید رو درخواست بدی درسته ؟ ای ول . یعنی واقعا اینو متوجه نمیشن خودشون ؟ البته یک نکته هم هست ها . برای شما که میخای دفتر کارت رو کنسل کنی و دانلود شبانه نداری این طرح جدید و قدیم برات فرقی نداره . برای کسانی که شانه اشون رایگان هست فرق داره چون مجبورند برای اینکه شبانه رایگان داشته باشند هون قبلی رو با همون حجم و تعرفه گیگ اضافی تمدید کنند . دان استریم خط من رو هم بالا نبردن . من میخام این طرح 99 درصدی رو یکساله بگیرم ولی هی میگم ولش کن بابا این اشنای اول هم از دستت در خواهد رفت . چون مخابرات اصفهان یکدفعه دیدی بعد از یک مدت گفت دیگه شبانه 99 درصد نمیدیم همه شبانه ها برداشته شده ولی اشنای اول اینطور نیست و این طرح رو میشه هی رفت تمدید کرد . اقا من یک سوال مهم از دوستان دارم . کسی هست که طرحی دیگه از مخابرات اصفهان داشته باشه و اونو هی تمدید کرده باشه ؟ مثلا یک مدت طرح نمایشگاه و .... گذاشته بودن . میخام ببینیم میشه رو این شبانشون که 99 درصد هست حساب باز کرد و همیشگی پنداشتش ؟

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ببین طرح جدید رو شبانه نمیدن ولی به جاش مودم میدن اون طرحی که من داشتم از قبل بود و شبانه داشت ولیمودم نداشت فقط پارسال پاییز یه مدت یه طرح گذاشتن هم شبانه داشت و هم مودم داشت و حتی اونایی که توی بازه اون طرح تمدید هم کردن مودم گرفتن فقط توی همین تایپیک پستهاش هست فقط تمدیدها رو اولش مودم نمیدادن ظاهرا اعتراش ضده بود و بعدا به تمدیدی ها هم مودم دادن
    حالا من دیدم توی دفتر کار که شبانه نمیخوام از طرفی روزانه طرح جدید یه گیگ بیشتر هست و مودم هم داره در نتیجه گفتم طرح رو انصراف بدم این جدید رو بگیرم
    البته اولش گفتم برم بلکه مودم رو بگیرم وقتی دیدم قبول نمیکنن و گفتن میشه انصراف داد گفتیم این کار رو بکنم
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

اقا ما اخرش نفهمیدیم این طرح های جدید که باسه بعضی ها سرعت خیلی بالا میدن شبانشون با روزانشون یکیه یا نه؟؟؟

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

من امروز صبح کارت ملی رو فکس کردم
    ولی هنوز زنگ نزدند برای دادن یوزر و پسورد

دیروز که زنگ زد من متوجه نشدم که گفت بعد که فرستادی خودت زنگ بزن یا ما زنگ میزنیم
    حالا من باید بزنم یا اونا؟

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

من امروز صبح کارت ملی رو فکس کردم
    ولی هنوز زنگ نزدند برای دادن یوزر و پسورد

دیروز که زنگ زد من متوجه نشدم که گفت بعد که فرستادی خودت زنگ بزن یا ما زنگ میزنیم
    حالا من باید بزنم یا اونا؟
    دوست عزیز اگر شماره ایی دارید حتما بهشون زنگ بزنید ...

9. 2 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

خوب من امروز رفتم مخابرات شهرمون با یه کپی کارت ملی وطرحم رو فعال کردم.از قبلش هم بهم تلفن نکرده بودند که برم همینطوری رفتم
    اولش خطم رو روی 3 مگ بسته بودند با اینکه فیبر نوری نیستم.بعد از کلی پیگیری شماره ی مسئول dslam ها رو به من دادند .من هم زنگ زدم و خطم رو روی 10 مگ بستند و سرعت هم فعلا از سرور خارجی و داخلی بالای یک مگابایته.شبانه هم اگر شد تست میگیرم و میزارم.speedtest هم که فعلا بالا نمیاد.
    دوستانی که خطشون فیبر نیست و سرعتشون کمتر از 10 مگه زنگ بزنید به این شماره تا براتون 10 مگ ببندند:
    03115236060

11. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزیز آیا این طرح برات فعال شد ؟ اگه اشتباه نکنم این طرح مال آشنای اول هست ولی ننوشته اگه قرارداد یکساله ببندید شبانه رایگان داره . لطفا اگه برات فعال کردند و شبانه رایگانت هم از 1 تا 8 هست اعلام کن . چون من میخام اگه بشه این طرح رو بردارم با ترافیک 5 گیگ و سرعت 2 مگ 21500 تومن . مودم رایگان هم که میدن خوب هست .
    والا از اون روز تا حالا خبری نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •