دوست عزیز،خودتون هم که میگید free! یعنی بدون اکانت!!! وقتی بدون اکانت باشه هم قطعی زیاد داره هم از حداقل سرعت استفاده میکنه.
عکس اول همه آپلود سنتر ها رو که دیدی؟ اونی که free هست سرعتش در حال جون کندنه و اونی که پریمیوم هست سرعتش توپه. شما خودت قضاوت کن اگر سرعت free و پریمیوم یکسان بود و قطعی و محدودیت دانلود نداشت کسی دبگه اکانت میخرید؟؟؟!!! پس کم بودن سرعت، قطعی های زیاد و محدودیت حجم دانلود در free ربطی به شاتل نداره.
جناب blackhero عزیز!
مدتی است در این فکر هستم که چرا در دانلود Free از رپیدشیر اینترنت قطع می شه و ضمناً سرعت هم بعضاً از مقدار استاندارد پایین است. اولاً بگویم بنده از آذرماه سال گذشته که ADSL گرفتم شاید برای چندماه مشکلی نداشتم حدوداً از ماه اسفند بود که قطعی شروع شد و حتی امکان این وجود نداشت که یک فایل 100 مگی تا پایان دانلود شود به تازگی که اکانت گرفته ام این مشکل به کلی حل شده است. اما درمورد اینکه چه نهادی این مشکل را به وجود آورده می توان گفت یکی از این موارد است 1- خود رپیدشیر 2- شاتل 3- مخابرات، دولت، نظام و ...
شما نظرتان روی گزینه یک است و می گویید علت رپیدشیر است اما من شک دارم. ببینید مسلماً باید بین دانلود Free و پریمیوم تفاوت هایی وجود داشته باشد و خود رپیدشیر نیز این تفاوت ها را گفته از جمله اینکه در دانلود پولکی دیگر زمان انتظار وجود ندارد، حداکثر سرعت را می دهد، همزمان می توان چند فایل دانلود کرد و ... اما آیا گفته که در دانلود free امکان قطع دانلود نیز وجود دارد؟! اساساً اگر نتوان یک فایل 100 مگی را به صورت free دانلود کرد آیا انگیزه ای برای خرید پریمیوم باقی می ماند؟ درست است free محدودیت هایی دارد اما اگر نتوان حتی یک فایل را تا انتها از آن دانلود کرد که دیگر "اساس" و "نفس" این قابلیت زیر سئوال می رود. ضمن اینکه بازهم تاکید می کنم چندماه قبل چنین مشکلی نداشتم، حتی عید هم این مشکل رفع شده بود. برای بعضی ها قطعی در مگ 5 پیش می آید برای بعضی ها در مگ 50 و ... و خیلی ها هم شاید قطعی نداشته باشند اما "عموما" این مشکل وجود دارد. در نتیجه می ماند شاتل یا مخابرات. در این بین من دخالت مخابرات را هم ضعیف می دانم چونکه سرویس دهنده مستقیم به ما شاتل است. اما چرا شاتل این کار را می کند؟ دو دلیل به ذهن من می رسد: یکی به خاطر منفعت طلبی، یعنی احتمال می دهم دست شاتل با شرکت های عرضه کننده اکانت پریمیوم تو یک کاسه باشد و هماهنگ کرده باشند که دانلود را قطع کنند تا ما برویم و اکانت بخریم. دلیل دیگر این مساله می تواند دستوری از مقامات بالا و مخابرات باشد که در راستای همان "اینترنت برای جوانان بد است!" می باشد یعنی این ها اینترنت را از زاویه منفی می بینند و نمی خواهند ما دانلود آهنگ، شو، فیلم و ... داشته باشیم به هر حال اگر نظر من را بخواهید معتقدم خود شاتل در محدود کردن رپیدشیر دست دارد.