تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 700 از 4751 اولاول ... 20060065069069669769869970070170270370471075080012001700 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,991 به 7,000 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

درود ....
    دوستان می خواستم مودم بخرم ...
    بهترین مودم توی بازار چه مارکی و چه مدلی است ...
    صرف نظر از قضیه مالی ، بهترین مودم وایرلس را می خواستم ...
    البته شاتل هم ساپورت کنه ...
    مرسی از همه شاتلی ها !
    asus
    دوستان من سرویسم رو از arthome به art1 تغییر دادم.
    اما الان توی پیش فاکتور 9500 تومن "تفاوت قیمت سرویس جدید" رو حساب کرده.
    28800 تومن هم هزینه سرویس art1 .
    این هزینه تغییر سرویس درسته یا اشتباهی شده ؟
    شما از اول سرویس جدید آرت 1 شدید یا چند روز مونده بود به تموم شدن آرت هوم؟! اگر از اول سرویس شروع کردید و 9500 اضافه شده با پشتیبانی تماس بگیرید یا ایمیل بفرستید تا درستش کنن.

دوستان سرعت من شده چند کیلوبایت. اشکل از چیه ؟
    البته سرعت وب گردیم نه دانلود
    سرعت خوبه، یعنی عالیه، مشکلی نیست. مشکل از براوزرت نیست؟!

شاتل سرويس اكوش داراي اكانت شبانه از ساعت 1 الي 7 است؟
    سرعت شبانش مثل روزانه است؟‌يعني اگه 128 اكو بگيري شب هم 128 است؟
    پينگش خوبه؟‌ من الان صبا دارم پينگش 500 است چند ثانيه طول ميكشه تا حاليش بشه من رو يه لينك كليك كردم و دير بالا مياد با اينكه سرعت دانلود 21 است

بله، 1 شب تا 7 صبح رایگان هست.
    شبانه نوسانش بیشتره ولی خوبه.
    پینگ و سرعت و ...بستگی به مرکز مخابراتیتون داره، ممکنه خیلی عالی و ممکنه خیلی افتضاح باشه!

2. 5 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بله، 1 شب تا 7 صبح رایگان هست.
    شبانه نوسانش بیشتره ولی خوبه.
    پینگ و سرعت و ...بستگی به مرکز مخابراتیتون داره، ممکنه خیلی عالی و ممکنه خیلی افتضاح باشه!
    اگه من 512 اكو بگيريم ميشه رو سرعت ميانگين 60 در شبا حساب كرد؟ يعني ميشه 1.2 گيگ دانلود كرد؟
    شما كه ميگين نوسان داره ميشه بگين چقدر؟‌ يعني 60 نشه 20؟!! اگه بالاي 50 باشه خوبه.
    روزانه هم رو چنه عددي ثابت است؟

4. این کاربر از Hossein Adeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگه من 512 اكو بگيريم ميشه رو سرعت ميانگين 60 در شبا حساب كرد؟ يعني ميشه 1.2 گيگ دانلود كرد؟
    شما كه ميگين نوسان داره ميشه بگين چقدر؟‌ يعني 60 نشه 20؟!! اگه بالاي 50 باشه خوبه.
    روزانه هم رو چنه عددي ثابت است؟
    بله-چرا نشود حساب کرد.؟؟؟؟
    من هر شب با سرعت بین 59-67 دانلود دارم و بین 1200 تا 1300 مگ دانلود میکنم.
    افت سرعت آنقدر ها که فکر میکنی نیست.در حد 4-5کیلو بایت هست.
    روزانه هم بیشتر وقت ها روی 62-63 میچرخه.
    البته به مرکز مخابراتی شما هم بستگی داره که زیاد از حد شلوغ نباشه.
    لینک ها هم باید مستقیم باشه تا از حداکثر سرعت استفاده کنی.

6. 4 کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

8. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه zexin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام بروبچ

من از ماه دیگه میخوام آرت 3 خودم رو بکنم آرت 1 یا ART Home(چون دیگه دانلود ندارم زیاد).

اونهایی که آرت 1 یا ART HOme دارن یا میدونن، لطفا یه کمکی بکنن:
    1. سرعت متوسط تورنت چنده (منظورم با سید زیاد و تورنت درست و حسابی هست)؟
    2. اگه از اول سرویس (یعنی برا من از 5ام ماه بعد)، سرویسم رو عوض کنم که هزینه اضافی نباید بدم؟
    3. اگه تا 5ام ماه بعد با سرعت 256 فعلیم، دان کنم از ظرفیت 12 گیگی آرت 1 جدیدم (یعنی ماه بعد) کم میشه؟
    4. من اون اول که خواستم با شاتل قرارداد ببندم، بهم گفتن نمیتونیم 128 بهت بدیم اما 256 میشه. حالا سوالم اینه که اگه اینها پورتاشون پر باشه که برا من فرقی نمی کنه؟ یعنی من هر سرعتی که بخوام میتونم بگیرم دیگه؟

اصلا شاید هم آرت هوم گرفتم، نظرتون چیه؟
    Last edited by zexin; 17-05-2009 at 18:50.

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام بروبچ

من از ماه دیگه میخوام آرت 3 خودم رو بکنم آرت 1 یا ART Home(چون دیگه دانلود ندارم زیاد).

2. اگه از اول سرویس (یعنی برا من از 5ام ماه بعد)، سرویسم رو عوض کنم که هزینه اضافی نباید بدم؟
    3. اگه تا 5ام ماه بعد با سرعت 256 فعلیم، دان کنم از ظرفیت 12 گیگی آرت 1 جدیدم (یعنی ماه بعد) کم میشه؟
    4. من اون اول که خواستم با شاتل قرارداد ببندم، بهم گفتن نمیتونیم 128 بهت بدیم اما 256 میشه. حالا سوالم اینه که اگه اینها پورتاشون پر باشه که برا من فرقی نمی کنه؟ یعنی من هر سرعتی که بخوام میتونم بگیرم دیگه؟

اصلا شاید هم آرت هوم گرفتم، نظرتون چیه؟
    1. حدود 19-20
    2 و 3 و 4- زنگ بزنين 23099 داخلي 620 خيلي صحيح تر از ما اين سؤال هاي ريز فني رو جواب ميدن در ضمن آرت هوم رو بيخيال شو ناراحتي اعصاب ميگيري.

11. 3 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز،خودتون هم که میگید free! یعنی بدون اکانت!!! وقتی بدون اکانت باشه هم قطعی زیاد داره هم از حداقل سرعت استفاده میکنه.
    عکس اول همه آپلود سنتر ها رو که دیدی؟ اونی که free هست سرعتش در حال جون کندنه و اونی که پریمیوم هست سرعتش توپه. شما خودت قضاوت کن اگر سرعت free و پریمیوم یکسان بود و قطعی و محدودیت دانلود نداشت کسی دبگه اکانت میخرید؟؟؟!!! پس کم بودن سرعت، قطعی های زیاد و محدودیت حجم دانلود در free ربطی به شاتل نداره.
    جناب blackhero عزیز!
    مدتی است در این فکر هستم که چرا در دانلود Free از رپیدشیر اینترنت قطع می شه و ضمناً سرعت هم بعضاً از مقدار استاندارد پایین است. اولاً بگویم بنده از آذرماه سال گذشته که ADSL گرفتم شاید برای چندماه مشکلی نداشتم حدوداً از ماه اسفند بود که قطعی شروع شد و حتی امکان این وجود نداشت که یک فایل 100 مگی تا پایان دانلود شود به تازگی که اکانت گرفته ام این مشکل به کلی حل شده است. اما درمورد اینکه چه نهادی این مشکل را به وجود آورده می توان گفت یکی از این موارد است 1- خود رپیدشیر 2- شاتل 3- مخابرات، دولت، نظام و ...
    شما نظرتان روی گزینه یک است و می گویید علت رپیدشیر است اما من شک دارم. ببینید مسلماً باید بین دانلود Free و پریمیوم تفاوت هایی وجود داشته باشد و خود رپیدشیر نیز این تفاوت ها را گفته از جمله اینکه در دانلود پولکی دیگر زمان انتظار وجود ندارد، حداکثر سرعت را می دهد، همزمان می توان چند فایل دانلود کرد و ... اما آیا گفته که در دانلود free امکان قطع دانلود نیز وجود دارد؟! اساساً اگر نتوان یک فایل 100 مگی را به صورت free دانلود کرد آیا انگیزه ای برای خرید پریمیوم باقی می ماند؟ درست است free محدودیت هایی دارد اما اگر نتوان حتی یک فایل را تا انتها از آن دانلود کرد که دیگر "اساس" و "نفس" این قابلیت زیر سئوال می رود. ضمن اینکه بازهم تاکید می کنم چندماه قبل چنین مشکلی نداشتم، حتی عید هم این مشکل رفع شده بود. برای بعضی ها قطعی در مگ 5 پیش می آید برای بعضی ها در مگ 50 و ... و خیلی ها هم شاید قطعی نداشته باشند اما "عموما" این مشکل وجود دارد. در نتیجه می ماند شاتل یا مخابرات. در این بین من دخالت مخابرات را هم ضعیف می دانم چونکه سرویس دهنده مستقیم به ما شاتل است. اما چرا شاتل این کار را می کند؟ دو دلیل به ذهن من می رسد: یکی به خاطر منفعت طلبی، یعنی احتمال می دهم دست شاتل با شرکت های عرضه کننده اکانت پریمیوم تو یک کاسه باشد و هماهنگ کرده باشند که دانلود را قطع کنند تا ما برویم و اکانت بخریم. دلیل دیگر این مساله می تواند دستوری از مقامات بالا و مخابرات باشد که در راستای همان "اینترنت برای جوانان بد است!" می باشد یعنی این ها اینترنت را از زاویه منفی می بینند و نمی خواهند ما دانلود آهنگ، شو، فیلم و ... داشته باشیم به هر حال اگر نظر من را بخواهید معتقدم خود شاتل در محدود کردن رپیدشیر دست دارد.
    Last edited by vahid800; 17-05-2009 at 19:01.

13. این کاربر از vahid800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alimooghashang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اقایون کمک لطفا
    من به تازگی adsl2+ خریدم
    512 eco
    میخوام یه چیزی رو بدونم
    من وقتی شب ها میزارم برای دانلود ، این که IDM کودن چرا دانلود را قطع میکنه و بقیه فایل ها که تو queue هستند را دانلود نمیکنه بماند

این سوال منه!
    که چرا من send زیاد دارم؟
    تو روز هم همینطوره
    چطوری میشه از این send بی رویه جلوگیری کرد
    اخه تا الان یه چیزی حدود نصف ترافیک منو این send برده
    لطفا کمک کنید
    و پیشنهاد شما برای دانلود شبانه چیه؟ با چه برنامه ای تنظیم کنم که دانلود کنه و قطع نشه، اگر هم شد دوباره تکرار کنه
    مرسی

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

یکی از آشناهای ما جمعه رفت مالزی همین الان 10 دقیقه پیش داشتم باهاش صحبت میکردم تو هتل بود گفت سرعت دانلود 5mbit هستش یعنی چیزی حدود 1250 کیلوبایت در ثانیه فقط گفت چون هتل هستش خیلی گرون در میاد هر شبانه روز که استفاده کنی 18 هزار تومان هزینش میشه
    سرعت واقعا عالیه کاش اکو 5mbit هم میومد (1mbit پیشکشش)

16. 2 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadiceberg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام بروبچ

2
    البته ممکنه مثل من دانلود HTTP با سرعت حدود ۱۶ باشه و دانلود تورنت با سرعت متوسط ۱۴ (ماکزیموم به ۱۶ هم می‌رسه اما با احتساب زمان‌هایی که نوسان می‌کنه و Overhead مربوط به تورنت، ۱۴ در میاد)

18. 2 کاربر از hadiceberg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 60 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 60 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •