داخل quote رو ببین
داخل quote رو ببین
منم صفحه پیش سوال کرده بودم میشه لطفا ج بدید![]()
Last edited by diana_1989; 31-12-2010 at 23:37.
سلام دوست عزیز دلم نیومد که فقط دکمه تشکر بزنم
میدونم خلاف قوانین هست ولی باید حتما مینوشتم
متشکر
turn to right یا make a turn right درستتره.when you reached to the square turn right
go straight to the junction بهتره7_.مستقیم برو تا برسی به چهار راه
go straight ahead to reach to the junction
خیلی ممنون ولی با نظرتون در مورد جمله اول موافق نیستم، به طور مثال نمونه ای از دبکشنری Cambridge رو ببینید:
Turn right at the traffic lights
و در مورد جمله دوم ahead=forward قیدی است برای تاکید به حرکت به سمت پیش رو و جمله ای که شما گفتید البته رایج تر است. در هر حال خوشحال میشم اشکالات موجود توی ترجمه ها را تذکر بدیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SCYTHE; 01-01-2011 at 01:58.
خیلی ممنون ولی با نظرتون در مورد جمله اول موافق نیستم، به طور مثال نمونه ای از دبکشنری Cambridge رو ببینید:
Turn right at the traffic lights
دقیقا نظرتون درسته.و من هم نگفتم اشتباهه.فقط خواستم بگم این ساختار بایجتره و تو فیلما بیشتر دیدم اینا استفاده میشن.
اختیار داری ما خودمون دانش اموزیم همه جاو در مورد جمله دوم ahead=forward قیدی است برای تاکید به حرکت به سمت پیش رو و جمله ای که شما گفتید البته رایج تر است. در هر حال خوشحال میشم اشکالات موجود توی ترجمه ها را تذکر بدید
سلام
لطفا متن زیر رو به انگلیسی ترجمه کنید.
دلیل اینکه پست های من در کتگوری x تائید نمی شوند چیست؟ این سوال من صرفا به این خاطره که ایراد پست های خودم رو رفع کنم.
Why my posts aren't confirmed in the X category? I'm just asking to correct the faults in my posts
من اینو صفحه های پیش گذاشتم کسی ترجمه اش نکرد
how should this preparation manifest itself in the early work that u do ?
what work product might result as a consequence of early preparation
do dome research of failitation for the communication activity (use the refrence provide or others) and prepare a set pf guidance that focus solely on facilitation
در کار اولیه ای که انجام می دهید، این تمهیدات چگونه باید خود را نشان دهند؟!
با انجام تمهیدات اولیه، چه محصولی ممکن است به دست آید؟!
تحقیقاتی را در جهت تسهیل فعالیت (های) ارتباطی انجام دهید و تعدادی راهنما که منحصراً روی تسهیل تمرکز می کند، فراهم آورید.
(بخش داخل پرانتز فکر می کنم غلط املایی هم داشته باشه ... در هر صورت نامفهوم بود کمی)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)