از كحا تنظيمش كرديد؟؟از setting بيرون بازي يا از داخل بازي؟؟
ميشه يه توضيح بديد ،الان چند روزه دارم روش كار ميكنم اما نميشه!
از كحا تنظيمش كرديد؟؟از setting بيرون بازي يا از داخل بازي؟؟
ميشه يه توضيح بديد ،الان چند روزه دارم روش كار ميكنم اما نميشه!
دوستان عزیز میشه یکی لیست بازیکنان بایرن مونیخ همراه با شمارشون رو بده .
شما به سایت رسمی بایرن مونیخ برین میتونین لیست بازیکنان و شماره اونها رو پیدا کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
میخواستم ببینم برنامه ای هست که بشه نام بازیکنی رو که توی become a legend ساختی رو تغییر بده؟
سلام میشه یه من تازه بازی بعد از چند ماهی نصب میکنم یه پچ کامل که کارمو راه بیندازه برام بزارید یعنی تمام نقص ها رو برطرف کنه
این پچ های که برا دانلود هستند نصب کردنی هستند یا احتیاج به یک برنامه دارند.
اگه میشه لینک دانلود برنامه ای که باهاش توپها و ... وارد بازی می کنند رو برام بزارین. ( اگر گذاشتید از رپیدشر نباشه )
Last edited by masoud93; 23-03-2009 at 17:39.
همين امشب كار آپلود بهترين پچي كه مي تونستم براي اين بازي بسازم رو ميذارم توي همين تاپيك قول ميدم از كار با هاش لذت ببري كارش تمومه همين الان ميخوام آپلود كنم تمامي چيزهايي كه ميخوايي براورده ميكنه اين پچ
آقا یه سوال
تو BAL اگه درجه سختی بازی رو بالا ببریم امتیاز هایی که به stregnth بعد از پایان هر بازی میده بیشر میشه یا فرقی نمیکنه ؟؟
دوستان چه جوري ميشه تو مستر بازي كن خريد...ما كه هرچه ور رفتيم نشد... ميريم قسمت novogo...)همچيين چيزي) سرچ ميكنم مثلا من مسي ميخوام ميخرمش اون فلش هم مياد روي تيمم اث ميلان قرار داد هم ميبن ولي اصلا نمياد..![]()
اره من قبلا اماتور بازي ميكردم...پوينت كم ميداد..الان پروفشينال بازي ميكنم..يك ذره اي بيش تره ولي خيلي سخته.. 10دقيقه اي بازي ميكنم..خيلي خوب بازي كنم.. 1گل ميزنم...البته به خود شخص هم ربط كه بازيش در چه سطحيه.. من زياد تو ساكر حرفه اي نيستم 1گل ميزنم.با اث ميلان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)