ضربه تکان دادن هارد حین کار
ویروس و خراب بودن پاور و نوسان برق
ضربه تکان دادن هارد حین کار
ویروس و خراب بودن پاور و نوسان برق
یک آهن ربا در پارکینگ هد است که بازوی هد در آن است و به اون چسبیده و ممکنه باعث شده هد حرکتی بکند اگه سلامت هارد ok است پس مشکلی نیست
سلام یدونه هارد قدیمی 40 برای لبتاب گرفتم بد سکتور نداره و SMART هم OK هست ولی دماش 50 درجه میشه! این دما طبیعی هست به نظرتون؟
برای لپ تاب از کول پد استفاده کنید که دمای هارد از 43 بالاتر نره
در مورد مشکل Burst Rate نظرتون چیه؟ این مشکلی دقیقا از زمانی شروع شد که این اتفاق افتاد. تا روز قبلش که هارد را تست کردم هیچ مشکلی نبود و Burst Rate چیزی در حدود 150-100 می شد.
امروز حداقل 10 بار این مورد را تست کردم. نتیجه ی تست Burst Rate برعکس روز قبل خیــــــــــــــلی طول می کشید که اعلام بشه و وقتی هم اعلام می شد زیر 10 مگابایت بود ... .
burst rate بیشتر روی سرعت کپی و پیست تاثیر میزاره خودتون که با سیستم کار میکنید احساس افت سرعت در سیستم میکنید ؟
سرعت Copy/Paste کم شده ولی خیلی خیلی کم نشده :( :(
چرا آخه؟ :(
این آهن ربا ممکنه چه بلایی سر هارد آورده باشه؟ :(
چرا نزدیک 20 ثانیه طول می کشه تا تست Burst Rate را انجام بده و چراغ هارد مداک روشنه حین تست، در صورتی که تا دو روز پیش 1 ثانیه هم طول نمی کشید؟ :(
چطوری می تونم مشکلش را حل کنم؟
ممکنه با هد کاری کرده باشه بهتره ببرید به یک تعمیرگاه خوب اونجا نشون بدید
لپ تاب گارانتی داره ؟
نه هارد را تازه خودم خریده بودم و می خواستم با هارد لپتاپم عوضش کنم ولی گویا گارانتی ایران رهجور گستر هست(درست گفتن اسمش را؟):(
یعنی هیچ جوره نمی شه با نرم افزار مشکلش را فهمید؟
هم Access Time خوبه هم سرعت جابجایی داده ولی فقط مشکل Burst Rate را داره. اگه تست Burst Rate را جدا اجرا کنم همون لحظه جواب می ده و سرعتش را نزدیک 200 مگابایت در ثانیه می زنه ولی اگه قبل از تست Burst Rate تست های دیگه انجام شده باشند سرعت به زیر 10 میاد ... . یعنی سرعت جابجایی هد روی هارد ممکنه کم شده باشه؟
نمی شه با فرمت درستش کرد؟ :(
سلام
چطور می تونم این ارور رو رفع کنم
![]()
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)