سلام دوستان
امروز رفتم اندیشه.. درباره تخفیف به کارمندان و .. دانشگاه پرسیدم! گفتند که تخفیف اونا 25% شده! و دیگه 50% نیست!
از جای دیگه شنیدم که قراره یه مرحله دیگه قیمتا بیاد پایین و سرویسهای نامحدود بیشتر بشه!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان
امروز رفتم اندیشه.. درباره تخفیف به کارمندان و .. دانشگاه پرسیدم! گفتند که تخفیف اونا 25% شده! و دیگه 50% نیست!
از جای دیگه شنیدم که قراره یه مرحله دیگه قیمتا بیاد پایین و سرویسهای نامحدود بیشتر بشه!
جدا از کی پرسیدی یعنی بازم می یارن پایین تر نگفتن چقدر و اینکه سرویسهای نامحدود بیشتر بشه یعنی چه؟
دوستان خواهشا زود زود جواب بدین اورژانسیه:
مهمترین سوالم اینه: سرعت دانلود سرویس ECO512 شاتل تو روز و شب چقدره؟
شاتل تو رشت واسه مرکز 4 سرویس میده؟
آدرس شرکت رو هم بگید ممنون میشم![]()
چقدرش رو نمیشه الان پیش بینی کرد ولی در آینده نزدیک اینجوری خواهد شد!
در مورد اون مطلب هم : ..... یعنی اینکه بیشتر تو بورس میرن و بصرفه تر خواهند شد!
جالبه الان رفتم تو سایت دانشگاه گیلان برای کارمندان و.... دانشگاه زده 50% تخفیف!
من چند روز پیش رفته بودم دانشگاه دیدم اونجا تبلیغات کردن 50% تخفیف برای کارمندان دانشگاه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اخه مگه میشه برای کارمندا تبلیغ کنن که فقط تا 17 شهریور فرصت دارید و بعد 2 روز نشده بیان بگن : نه نمیشه قیمتا اومده پایین پس تخفیف هم باید کم شه! متاسفم برای این شرکت!
همه راه کلک زدن رو خوب یاد گرفتن! تازه میخواستم برم واسه دو تا از دوستام که فرزندان اعضای هیئت علمی دانشگاه هستن ازشون سرویس بگیرم ولی دیگه عمرا ....!
عجب سرعنی داری تو قضاوت
مگه اعلام کردن که اونایی که قبلا قرارداد بستن رو چیکار میکنن؟ که سریع فهمیدی دارن کلک میزنن!
فکر کنم 512 سرعتش مثل 128 رو حدود 64 بسته شده من 128 دارم روز سرعت 68 ولی شب بین 40 تا 65 نوسان داره
تو مرکز 4 سرویس میده ولی سرعتش از اندیشه پایین تره قطعی خیلی کم داره اگه بشه هم در عرض چند دقیقه درست میشه پینگشم پایین تره
آدرس:حاجی آباد-روبروی پاساژ گوهر یه کوچست داخل رفتی همون اول کوچه سمت راست یه کوچه کوچیکه که آخرش یه مجمتمع هست که شاتل توش هست
Last edited by mehdihamed; 25-09-2010 at 22:53.
آره جیگر! من خودم 5 ماهه که قرارداد دارم و اینجوری برخورد میکنن!
یعنی سرعت 512 با 128 هیچ فرقی نمیکنه؟!
ببخشید این خبر که تخفیف باید کم بشه رو کجا نوشته؟ من خودم از تخفیف هیئت علمی استفاده میکنم و از این قضیه اطلاع ندارم!
جایی ننوشته! ولی انشاا... که ایندفعه میخوای بری تمدید کنی بهت میگن عین ماله میخوای بخوا نمیخوای ....!
الان تخفیف 25% شده! و دیگه 50% نیست!
من که میرم دنبالش از دانشگاه که ببینم این چه تفاهم نامه ای که اینقدر بی اعتباره! و بدون خبر و... یک طرف سرخود از انجامش خود داری میکنه! امیدوارم که حل شه وگرنه که ضد حاله اساسیه! و خوشبینی خودمو نسبت به اندیشه از دست میدم و دیگه کسی رو به این ISP دعوت نمیکنم!
انشاا... که حل شه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)