تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 700 از 800 اولاول ... 200600650690696697698699700701702703704710750 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,991 به 7,000 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

فونت تموم قسمت های کامپیوتر. فارسیسش بیشتر نشون میده. تو تموم برنامه ها هم اعمال میشه.دو تا عکس هم یکی از صفحه explorer یکی از درایو های خود کامپیوتر یکی هم از فایرفاکس گذاشتم.

نمیدونم شاید هم به خاطر فونت نباشه و یک حالت افکت مانندی چیزی باشه. در کل تمام جملات رو به یک حالت نرم و خیلی ناز نشون میده که خیلی خوشم اومده.

به هر حال میدونم سوالم کمی عجیبه ولی چون خوشم اومده بود پرسیدم.

این فونتی که شما دارید فونت Tahoma هست که بین فونتهای اصلی ویندوز وجود داره.
    تو صفحه قبلی هم ask_bl عزیز جوابتون رو دادن که می تونید از روی اون قسمت فونت مورد نظرتون رو انتخاب کنید.

2. 3 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام
    2 تا سوال
    اول اينكه كيبرد سيستم روي فارسي بهم ريخته
    مثلا ( د )رو كه ميزني مينويسه (ش) و خيلي حروف ديكه كه بهم ريخته جي كار كنم ؟

2-من امروز ويندوز رو اپديت كردم حدود 100 مگ حجمش شد جقد اهميت داره اپديت XP ؟؟؟

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

سلام
    2 تا سوال

اگه صفحه كليدتون فقط در حالت فارسي به هم خورده است مشكل نرم افزاريست ولي اگر در حالت انگليسي هم دچار مشكل شده‌ايد مشكل سخت افزاري هست.

در حل مشكل نرم افزاري فقط كافي هست فايل اصلاح صفحه كليد رو مجدداً نصب كنيد كه معمولاً در ويندوزهاي بازار وجود داره و يا با يه جستجو در اينترنت مي‌تونيد پيداش كنيد.

آپديت‌هاي ويندوز هميشه داراي اهميت بوده و بسياري از مشكلات رو حل مي‌كنه. در بيشتر مواقع مشكلات امنيتي كه براي ويندوز وجود داره به وسيله‌ي اين آپديت‌ها برطرف مي‌شه.

شاد باشيد

5. این کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه momo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دوستان من كليپ هاي دانلودي از سايت facebook را كه با نام facebook.mp4 دانلود ميشوند را نميتوانم از روي سيستم پاك كنم و هنگامي كه delet مي كنم اين پيغام مياد به نظرتون مشكل از كجاست؟

برنامه unlocker را نصب کن و بعدش کلیک راست رو یفایل مورد نظر که پاک نمیشه بعد انتخاب

unlock و انتخاب unlock all و بعدش براحتی پاک میشه.

دوست عزيز برنامه explorer.exe اجازه پاك شدن آن را نميدهد كه برنامه unlocker هم همين ارور را ميدهد

مشكل اصلي در كجاست؟ و چطور ميتونم به صورت معمولي فايل را پاك كنم؟

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

اگه صفحه كليدتون فقط در حالت فارسي به هم خورده است مشكل نرم افزاريست ولي اگر در حالت انگليسي هم دچار مشكل شده‌ايد مشكل سخت افزاري هست.

در حل مشكل نرم افزاري فقط كافي هست فايل اصلاح صفحه كليد رو مجدداً نصب كنيد كه معمولاً در ويندوزهاي بازار وجود داره و يا با يه جستجو در اينترنت مي‌تونيد پيداش كنيد.

آپديت‌هاي ويندوز هميشه داراي اهميت بوده و بسياري از مشكلات رو حل مي‌كنه. در بيشتر مواقع مشكلات امنيتي كه براي ويندوز وجود داره به وسيله‌ي اين آپديت‌ها برطرف مي‌شه.

شاد باشيد
    ممنونم
    فايل اصلاح صفحه كليد ؟؟ ميشه بيشتر توضيح بديد ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

سلام دوستان.یه سوال دارم ندونستم کجا بپرسم ، گفتم اینجا بپرسم تا دوستان راهنمایی کنند.

من میخوام یه سی دی رایت کنم (دیتا) که آیکونش تو mycomputer عکس خودم باشه . باید چکار کنم ؟

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان.یه سوال دارم ندونستم کجا بپرسم ، گفتم اینجا بپرسم تا دوستان راهنمایی کنند.

من میخوام یه سی دی رایت کنم (دیتا) که آیکونش تو mycomputer عکس خودم باشه . باید چکار کنم ؟
    سلام
    notepad رو باز کنید این عبارت رو توش کپی کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به جای * مقابل label اسمی که میخواید بصورت اتوران اجرا بشه و به جای *مقابل Icon اسم ایکون موردنظر رو که میخواید دیده بشه رو بزارید و بعد اون رو به اسم autorun.inf یه جایی save as کنید.
    تو لیست و اون منویی که برای رایت انتخاب کردید,آیکون مورد نظرتون رو که با پسوند ico. دارید و این فایل رو که سیو کرده بودید رو قرار بدید و سی دی تون رو با این فایلها رایت کنید.

10. 3 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    اول فایل عکس با فرمت ICO رو درست کنید و اسمش رو بذارید Autorun سپس یه فایل متنی به نام Autorun درست کنید توش بنویسید:
    [Autorun]

ICON=AUTORUN.ico,0

حالا این دو فایلی که ساختید رو توی سی دی بریزید فقط دقت کنید این فایل ها در کنار هم باشند

12. 2 کاربر از aliupdate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    2 تا سوال

سلام

با نرم افزار زیر میتونید تصحیحش کنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

14. 2 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزيز برنامه explorer.exe اجازه پاك شدن آن را نميدهد كه برنامه unlocker هم همين ارور را ميدهد

مشكل اصلي در كجاست؟ و چطور ميتونم به صورت معمولي فايل را پاك كنم؟
    سلام

وقتی میخواید از Unlocker برای پاک کردنشون استفاده کنید باید بعد از انتخاب فایل ها و زدن گزینه ی Unlocker در پنجره ی بعد دکمه ی Unlock رو بزنید تا پاک بشن . نباید دکمه ی Kill Process رو بزنید.

احتمالا فایل ها در Playlist نرم افزاری که باهاشون این فایل ها رو پخش کردید موندن . Playlist برنامه ای که باهاش فایل ها رو پخش میکردید پاک کنید.

موفق باشید

16. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •