ممنونم دوست خوبم
به نظرتون بين وايد 24-و 28 اختلاف خيلي زياد هستش؟
در كل اگه شما بوديد كدوم رو انتخاب ميكرديد؟
شما گفتي اگر فيلم برداري و اندازه برام مهم نباشه انتخاب تغيير ميكنه.بيشتر توضيح ميدي
ممنونم دوست خوبم
به نظرتون بين وايد 24-و 28 اختلاف خيلي زياد هستش؟
در كل اگه شما بوديد كدوم رو انتخاب ميكرديد؟
شما گفتي اگر فيلم برداري و اندازه برام مهم نباشه انتخاب تغيير ميكنه.بيشتر توضيح ميدي
آقا من با دیدن عکسهای 500D شیفته این دوربین شدم . واقعأ دوربین عجیبیه . خیلی قشنگ عکس میگیره .
میشه یکم برای از کارایی هاش . کیفیت و سرعت و رنگ فیلمش و ... توضیح بدید ؟
نمونه فیلمش رو دیدم زیاد خوب نبود . آیا بدون خرید لنز و با لنز روش میشه عکسای با کیفیت گرفت ؟
قیمتش تا چقدر میاد پایین ؟
با این کیفیتی که داره من رو از خرید fz35 پشیمون کرده فعلأ . میخوام صبر کنم تا قیمتش بهتر بشه برم بخرم . البته اگه موارد بالا وفق مرادم بود . ( هرچند میدونم آخر میرم همون fz35 رو میگیرم)
Last edited by softkadeh; 02-10-2010 at 01:05.
Ixy930 همون IXUS200 است که لنز 24 میلی متری دارد. مشخصاتش روی کاغذ خیلی خوب است اما کیفیت عکسهاش خیلی پایینه . نویزش خیلی زیاده.
امتیازهای Ixy930 در PhotgraphyBlog.com :
طراحی --------------4
خصوصیات-----------3.5
آسانی استفاده-----4
کیفیت عکس--------3.5
ارزش پول------------3
دوست عزیز بیشتر از اینکه به این مشخصات لنز 24 یا 28 میلی متری و... توجه کنی ، کیفیت عکس رو در نظر بگیر.
شما قیمت رو بیخیال
بین اون سه کدوم بهتره؟
500D یه SLR اه نباید با کامپکت ها و لایک ها مقایسه بشه در ضمن کیفیت عکس خیلی به لنز بستگی داره تا بدنه
آره فیلماش بهترین نیست ۵۵۰ دی خیلی بهتر فیمبرداری میکنه
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
خیلی که نه ولی شاید حتی در بین کنون ها هم عالی محسوب نشه اما نویزش در حال نیمه اتوماتیک عالیه(کاملا کمه)
برتری همچین دوربینی اندازه و فیلمبرداریشه و نه کیفیت عکس
باهات موافقم اگه وسواس باشی اصلا اذیت میشی
---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
بر اساس نیازت و مبلغی که بعدها میتونی خرج لنزت کنی میشه تصمیم گرفت اول اینا رو مشخص کن.باور کن هر دوشون در حد خودشون دوربین های قابل قبولی هستند
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
در ضمن وقتی میگم قابل قبول یا عالی یا . . . یه همچین چیزی مد نظرمه:
فوق العاده
باشکوه
درخشان
برجسته
توانمند
عالي
خوب
قابل قبول
ناکافى
ضعيف
ناچيز
اسفبار
افتضاح
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
بالاخره 750 بدنه یا با لنز؟
آیا slr ها درد سر نگهداری داره یا میشه برای مقاصد معمولی ازش استفاده کرد ؟
ببینید من نظرم روی fz35 بود ولی با دیدن عکسهای کاربرای خودمون نظرم عوض شد . چون واقعأ بد کیفیت نشون میده عکسهای آقای ELSIN ( البته با پوزش بسیار ) . همچنین با دیدن عکسهای 500D و FinePix F200EXR و همچنین sx210 واقعأ نظرم عوض شد نسبت به دوربین .
واقعأ فکر نمیکردم دوربین هایی با قیمت 200 تومن همچین کیفیتی داشته باشن .
والا نمیدونم fz35 کلا اینطوری عکس میگیره یا نه ایشون عکساش یه جوریه . نمیدونم والا .
در مورد دوربین های زیر چه نظری دارید ؟ ( کیفیت عکس )
F200ExR
S200EXR
Hs10
SX210
Nikon D3000
Canon 500D ( با لنز کیت خودش که 18-55 فکر کنم باشه )
واقعأ میخوام بهترین کیفیت رو داشته باشه . اگه SLR دردسر برای نگهداری نداشته باشه SLR میخوام بگیرم . البته با لنز کیت روی خودش .
نظر بدید لطفأ .
Last edited by softkadeh; 02-10-2010 at 22:29.
علت این که میفرمایید عکسها بی کیفیت هستند, "edit" هست , و روی عکس انجام میشه تا غیر واقعی و تخیلی به نظر بیاد
به این نوع عکس ها میگن HDR , که من با Adobe Photoshop CS5 انجام دادم
علی جون یه لینک داده که 35 HDR برتر رو توش معرفی کرده بهتره همش رو ببینید
یه نمونه عکس بدون edit که با وجود ISO 1000 خروجی کاملا قابل قبوله با FZ35 خودمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظرتون نسبت به کدوم دوربین عوض شد FZ35کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو غیر SLR اول Hs10 دوم fz35
تو SLR هم اول 550D دوم 500D
اینم دو نمونه از عکس های FZ35 که مال من نیستند
بزرگتر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بزرگتر
اینم چند نمونه HDRکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بزرگتر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بزرگتر
بزرگتر
بزرگتر
بزرگتر
همه این عکس ها (4 عکس اخر ) تو بخش مسابقه سایت dp اول گروه خودشون شدند که نشونه قوی , جذاب و جدید بودن تکنیک HDR هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ELSIN; 03-10-2010 at 00:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)