30 میلیون کم نیست که
نا سلامتی پر طرفدار ترین تیم آسیایما
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
30 میلیون کم نیست که
نا سلامتی پر طرفدار ترین تیم آسیایما
اي ول حال كرديم. باز هم اين شيش تايي ها حالشون گرفته شد اساسي.
ایول بسی حال نمودیم...
ولی من قبل نظر سنجی هم میدونستم طرفدارای پرسپولیس بیشترن...
این یه چیزه کاملا واضحی هستش...
فقط تو درصد یه خورده اشتباه شد!!!
جدی استقلال 35 درصد رای آورد؟
بابا پس خیلی طرفدار داره ما نمیدونستیم...
اگه حتی 1 نفر هم بزنه هیچچکدام...خودش 1 درصد میشه...
اون 4 درصد گزینه 3-4 هم بدیم به آبی ها بشن 39 به 61 برن حالشو ببرن...
قابل توجه دوستان استقلالی که دم از برد بیشتر مقابل پرسپولیس میزنن
۴) قهرمانی باشگاه های تهران «۴۹-۴۸» ۱۷/۱۱/۱۳۴۸
استقلال ۳ - ۰ پیروزی
{ بازی تا دقیقه ۸۳ ، با گل "غلام حسین مظلومی" و نتیجه «۱-۰» به نفع استقلال بود که نیمه کاره رها گردید . }
----------------
۶) قهرمانی باشگاه های تهران «۵۰-۴۹» ۲۷/۱۰/۱۳۴۹
استقلال ۳ - ۰ پیروزی
{ بازی تا دقیقه ۸۰ ، با گل های "عبّاس مژدهی" و "حسین کلانی" و نتیجه «۱-۱» مساوی بود که نیمه کاره رها گردید . }
----------------------
۲۲) دوستانه «بزرگداشت علی دانایی فرد» ۲۵/۸/۱۳۵۸
استقلال ۱ - ۰ پیروزی
غلام رضا فتح آبادی / ... { بازی تا دقیقه ۷۵ ادامه داشت و نیمه کاره رها گردید . }
-------------------------
۳۰) جام حذفی ۱۹/۱۲/۱۳۶۷
استقلال ۰ - ۰ پیروزی
{ بازی در ضربات پنالتی با نتیجه «۲-۴» به سود پیروزی به اتمام رسید . }
-------------------------
۳۸) رفت نیمه نهایی جام آزادگان ۱۵/۱۰/۱۳۷۳
استقلال ۳ - ۰ پیروزی
{ بازی تا دقیقه ۸۰ ، با گل های "صادق ورمزیار - ادموند اختر" و "فرشاد پیوس - بهزاد داداش زاده" و نتیجه «۲-۲» مساوی بود که نیمه کاره رها گردید . }
از ساعت هفت صبح جمعه در ورزشگاه آزادي؛ بليتهاي داربي شصت و پنجم به فروش ميرسد
کانون هواداران پرسپولیس : بليتهاي داربي شصت و پنجم استقلال و پرسپوليس تهران صبح روز بازي در ورزشگاه آزادي فروخته ميشود.
مهدي محمدنبي دبير كل فدراسيون فوتبال با اعلام اين خبر، گفت: بليت بازي تيمهاي پرسپوليس و استقلال تهران كه روز جمعه دوازدهم مهر در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود، پيش فروش نشده، بلكه از ساعت هفت صبح روز جمعه در ورزشگاه آزادي به فروش ميرسد.
Last edited by lindows; 30-09-2008 at 09:08.
اقبالی : استقلال بازنده دربی است / سیستم شناور قطبی بر سیستم سنتی قلعه نویی غلبه می کند
کانون هواداران پرسپولیس : با توجه به عدم هماهنگی بین بازیکنان استقلال و کسب نتایج نه چندان خوب و عملکرد خوب تیم پرسپولیس در این فصل، استقلال قطعاً"مسعود اقبالی" در گفتگویی خاطر نشان ساخت: پیش بینی دربی پایتخت همیشه غیر ممکن بوده است چراکه این دیدار تماماً احساسی و به دور از منطق بوده است اما بر اساس عملکرد دو تیم تا هفته هشتم، بدون شک استقلال بازنده دربی خواهد بود.
وی افزود: با شیوه ای که استقلال در دو دیدار گذشته اش به مصاف حریفان رفته قطعاً نمی تواند پیروز بازی با پرسپولیس باشد و احتمال می رود به مشکل نیز بر بخورد.
اقبالی همچنین تصریح کرد:اما اگر به طور کلی به بازی استقلال و پرسپولیس نگاه کنیم هر دو تیم از شانس برابری برای پیروزی در این دیدار برخوردارند.
وی در خصوص نقطه قوت دو تیم در این دیدار گفت: در تمام تیم های جهان خط میانی تعیین کننده ارزش یک تیم و نتیجه دیدار بوده است و توانسته نقش بسزایی را در پیشرفت و پیروزی یک تیم ایفا کند که در این دیدار نیز خط میانی این دو تیم از این قائده مستثنی نخواهد بود.
اقبالی در خصوص پیروزی استقلال در دو بازی گذشته اش و بخصوص بازی در مقابل استقلال اهواز اظهار داشت: کاملاً مشخص است که برد استقلال اتفاقی بود چراکه در دیدار مقابل راه آهن خلاف بازی با همنام اهوازیشان ظاهر شد و توانست در نهایت به لطف داور پیروز بازی باشد.
وی ادامه داد: این پیروزی اتفاقی بوده است اطمینان دارم اگر یکبار دیگر این دو تیم به مصاف همدیگر بروند به هیچ وجه استقلال نخواهد توانست با 6 گل پیروز شود.
اقبالی در پایان در مورد سیستم بازی دو تیم گفت: این موضوع واضح است که در فوتبال روز جهان سیستم 4-2-3-1 بر سیستم 3-5-2 غلبه می کند.
وی افزود: من مطمئنم اگر قلعه نویی بخواهد در دیدار مقابل پرسپولیس از سیستم همیشگیش استفاده کند در مقابل سیستم قطبی جواب نخواهد داد. بازنده دربی خواهد بود
تماشاگران بازي فوتبال "شهرآورد" از خدمات اتوبوسراني بهره مند مي شوند
کانون هواداران پرسپولیس : حسين بيژني روز دوشنبه در گفت و گویی گفت: با برنامه ريزي هاي به عمل آمده اتوبوسراني تهران مثل سال گذشته اقدام به انتقال تماشاگران به مقاصدشان خواهند کرد.
وي افزود: اتوبوس هاي شرکت واحد در سه مسير مشخص تماشاگران را به مقاصد خود انتقال مي دهند.
بيژني ادامه داد؛ مسير شماره يک: استاديوم آزادي، فلکه دوم صادقيه ، ميدان ونک ، ميدان رسالت. مسير شماره دو: انقلاب، امام حسين، ميدان خراسان و چهار راه تهرانپارس و مسير شماره سه: جاده مخصوص، ميدان راه آهن، فلکه دوم نازي آباد تعيين شده است.
وي با اشاره به اينکه اتوبوس ها درحاشيه پارکينگ هاي استاديوم آزادي مستقر مي شوند، گفت: اتوبوسهاي شرکت واحد پس از خاتمه بازي فوتبال در حاشيه غربي، شرقي و جنوب ورزشگاه مستقر شده و اقدام به جابه جايي تماشاگران خواهند کرد.
بيژني توزيع بروشورهاي راهنما و پذيرايي از تماشاگران با آبميوه در اتوبوسها را از ديگر تمهيدات اتوبوسراني تهران براي بازي فوتبال شهرآورد اعلام کرد.
مديرعامل شرکت و احد اتوبوسراني تهران اظهار داشت: همکاري تماشاگران طي يکسال گذشته سبب شد تا خسارات بازيهاي فوتبال به صفر برسد.
بيژني ادامه داد: اميدواريم بازي فوتبال شهرآورد نيز مثل ديگر بازيهاي فوتبال بدون خسارت مالي و جاني خاتمه يابد.
علی کریمی: با پرسپولیس هتتریک میکنم
کانون هواداران پرسپولیس : علی کریمی به عنوان یکی از بهترینهای فوتبال قاره کهن و بازیکنی که افتخارات پرشماری برای فوتبال باشگاهی و ملی کشورمان به ارمغان آورده پس از سالها دوری و کسب تجارت گرانبها در فوتبال اروپا و کشورهای عربی بار دیگر به خانه اصلیاش بازگشت تا میلیونها هوادار پرسپولیس حضور مجدد این چهره محبوب را در تیم پرسپولیس به فال نیک بگیرند.
بدون شک در شصت و پنجمین دربی پایتخت اکثر نگاههای فوتبالدوستان و کارشناسان به ساقهای جادوگر فوتبال آسیا دوخته خواهد شد و پیش بینی میشود کریمی نقش ارزشمندی در درخشش سرخپوشان در این دیدار حساس ایفا نماید.
این چندمین دربی کریمی به شمار میرود؟
تاکنون چهار مرتبه در دربیها شرکت داشتهام که دو پیروزی، یک شکست و یک تساوی حاصل این مسابقات بوده و امیدوار در پنجمین دربی نیز امیدوارم با پرسپولیس هت تریک کنم زیرا نسبت به برتری پرسپولیس بسیار خوشبین هستم.
بازیهای اخیر استقلال را دیدهاید؟
فقط گلهای استقلال را مقابل استقلال اهواز تماشا کردم و فقط یک نیمه از بازی قبلی این تیم مقابل راه آهن را دیدم. به نظر من استقلال با وجودیکه شروع خوبی در مسابقات فصل جاری نداشت طی چند بازی اخیر علاوه بر کسب امتیازات لازم، به هماهنگی نسبی دست یافته است. به هر جهت امیدوارم هر تیمی که شایسته پیروزی و کسب هر سه امتیاز این دربی است به این مهم دست یابد.
حتماً خبر داری که دربی مهم ایتالیا را قرمزپوشان میلان پیروز شدند؟
بله، اما کلاً علاقه چندانی به مسابقات باشگاههای اروپا ندارم و اکثراً گلهای به ثمر رسیده و نتایج کلی در این بازیها را دنبال میکنم.
دیدگاه حرفهای بازیکنی مثل کریمی را نسبت به این مسابقه بفرمائید...
به نظر من این بازی هم مثل سایر مسابقات فقط سه امتیاز دارد ولی از آنجا که همیشه هواداران دو تیم نسبت به نتیجه تیم محبوبشان در این مسابقه حساس هستند طبیعی است که این موضوع در بین بازیکنان دو تیم نیز استرس ایجاد میکند منتها برخی بازیکنان استرس کمتری خواهند داشت و عدهای با استرس فراوان قدم به این بازی میگذارند.
از طرفی طبیعی است که بیست و چند بازیکن این دیدار دوست دارند در این میدان عرض اندام کنند زیرا حساسیتهای مربوط به این مسابقه این ذهنیت را برای بازیکنان ایجاد خواهد کرد ولی مهم این است تیم با هماهنگی لازم و استرس کمتر وارد این مسابقه شود نکته بعدی نیز به نمایش این مسابقه در شبکههای مختلف تلویزیونی آسیا بخصوص کشورهای عربی مربوط میشود که به نظر من هر دو تیم باید نسبت به این قضیه واقف باشند که بسیاری از کشورهای آسیایی و حتی اروپایی با تماشای این مسابقه به خیلی از مسائل به جز مسائل فنی دقت میکنند پس بر همه ما واجب است که در طول بازی علاوه بر ارائه فوتبالی سرعتی و تکضرب، مراقب مسائل حاشیهای باشیم چون همه بازیکنان و هواداران دوست دارند تیم خودشان برنده این میدان باشد که این موضوع میتواند حاشیه ساز شود.
با این حساب علی کریمی هم با استرس وارد این میدان میشود؟!
فرق نمیکند. گفتم همه استرس دارند منتها بنده سعی میکنم استرس زیادی نداشته باشم ضمن اینکه میتوان این استرس را مثبت دید و اگر اینچنین باشد این استرس میتواند کمک خوبی به بهتر ظاهر شدن بازیکن بکند.
نسبت به پست تخصصی خودت تا چه اندازه حساس هستی؟
اگر بگویم مهم نیست منطقی نگفتهام اما خوشبختانه سرمربی پرسپولیس نسبت به نوع بازی من اطلاعات لازم را دارد و نیک واقف است که در کدام پست بهتر ظاهر میشوم. البته فراموش نکنید که بنده چند ماهی از شرایط مسابقه دور بودهام و برای اینکه به طور کامل با تیم هماهنگ شوم چند هفتهای زمان میبرد اما کلاً اگر بازیکن آماده باشد باید در چند پست به راحتی انجام وظیفه نماید.
میرسیم به مسئله داوری و سعد کمیل...
کمیل از داوران سرشناس آسیا و جهان است که اطلاعات خوبی در مورد تمام تیمهای آسیایی دارد. وی تاکنون در چندین مسابقه که من حضور داشتهام قضاوت کرده است که یکی از بازیهای مهم آن در مسابقات تیم ملی در جام ملتهای آسیا بود ضمن اینکه دو مرتبه نیز در لیگ قطر بازیهای ما را سوت زده است.
آیا تاکنون با او همکلام شدهای؟
خوب با توجه به احترام متقابلی که بین ما وجود دارد چند نوبت به زبان انگلیسی با هم گفتگو کردهایم.
نظرت راجع به پنالتی زدن چیست؟ اگر در بازی پگاه به شما میگفتند پشت توپ میرفتی؟
پنالتی زدن بسیار مهم و حساس است و به نظر من بازیکن باید در شرایطی قرار داشته باشد که مطمئن به گل کردن پنالتی باشد. مثلاً در مسابقات جام ملتهای آسیا وقتی از من خواستند نامم در لیست پنالتی زنان قرار بگیرد گفتم آمادگی ندارم اما خیلی وقتها هم خودم پیشنهاد دادهام که پنالتی بزنم باید دید در چه شرایطی قرار داری اما در بازی پگاه شرایط مساعدی داشتم اما کلاً مربیان هستند که قبل از بازی پنالتیزنها را تعیین میکنند.
به عنوان سوال آخر سطح لیگ کشورمان نسبت به سالهای اخیر که بازی میکردی چه تفاوتهایی کرده است؟
اصلاً قابل قیاس نیست. به نظر من لیگ کشورمان با وجودیکه هنوز به لحاظ امکانات حتی به بسیاری از کشورهای آسیایی هم نرسیده اما بسیار نسبت به گذشته پیشرفت کرده و به نظر من همینکه تیمهای شهرستانی صدرنشین لیگ برتر هستند تائید این ادعا محسوب میگردد. ضمن اینکه به نظر من هیچ تیمی نمیتواند ادعا کند در لیگ هشتم قهرمان میشود چون سطح کیفی مسابقات بسیار بالاست.
پيروانى: بهترين ها را داريم، پس مى بريم
کانون هواداران پرسپولیس : اين اولين دربى او در قامت مربى است. او البته در ۱۹ دربى كه پشت سر گذاشته به اندازه كافى، پيروزى برابر استقلال را تجربه كرده اما حالا همه چيز فرق مى كند. افشين پيروانى كه سال ها با بازوبند كاپيتانى و در زمين سرخپوشان را هدايت مى كرد، جمعه بايد روى نيمكت پرسپوليس بنشيند و دربى متفاوتى را تجربه كند. پيروانى اين بار هم شانس پيروزى را از آن پرسپوليس مى داند: «بهترين تيم و بازيكنان را داريم و با حساسيت ها و شرايط خاص دربى هم غريبه نيستيم. حتماً مى بريم.»
پرسپوليس آمادگى رويارويى با استقلال را دارد
پرسپوليس صد در صد آماده است. ما بهترين بازيكنان را در اختيار داريم و با شرايط و حساسيت هاى خاص دربى آشنا هستيم. از همه نظر برتريم و توانايى شكست دادن استقلال را داريم.
اين روزها بيشتر از هميشه از قطبى انتقاد مى شود و خيلى ها معتقدند او با تفكرات محتاطانه اش حتى با اين تيم آماده هم نمى تواند برنده دربى باشد.
اين را دشمنان قطبى و پرسپوليس مى گويند. وگرنه قطبى مربى كار بلدى است و براى هر بازى، تدابير خاصى دارد. با نظر او براى پيروزى در دربى هم برنامه هاى ويژه اى داريم و مطمئن باشيد يك بازى زيبا را از پرسپوليس خواهيد ديد.
به نظر مى رسد ترافيك بازيكنان، كادر فنى را در انتخاب ارنج دچار مشكل كرده.
ما بهترين بازيكنان را در اختيار داريم. اين خاصيت تيم هاى بزرگ دنيا است كه روى نيمكت و در زمين بهترين ها را داشته باشند. كادر فنى هم از اين بابت نگرانى ندارد. در دربى بازيكنانى را به زمين مى فرستيم كه از نظر فنى و روحى و روانى آماده تر هستند و مى خواهند برنده دربى باشند.
على كريمى مى تواند در دربى همان بازيكن مؤثر و بزرگ لقب بگيرد
چرا كه نه. او در بازى با پگاه هم بازى خوبى انجام داد و اگر در دربى بازى كند مطمئناً تأثير زيادى در بازى و نتيجه خواهد داشت.
ظاهراً باشگاه پرسپوليس به انتخاب سعد كميل معترض بود
سعد كميل داور خوبى است و فكر نمى كنم مشكلى به وجود بيايد. ما بازى خودمان را مى كنيم و كارى هم به قضاوت داور نداريم ولى سعد كميل بايد افتخار كند كه دربى تهران را سوت مى زند
خليلى: دو تا بيشتر از استقلال مى زنيم
کانون هواداران پرسپولیس : هواداران پرسپوليس اين روزها بيشتر از هر زمان ديگرى دلشان براى بازى هاى محسن خليلى تنگ شده. حال محسن روبه بهبودى است و تا چند ماه آينده هواداران مى توانند او را دوباره پا به توپ ببينند. اما در اين دربى گلزن رفت و برگشت دربى هاى سال گذشته پرسپوليس مثل يك هوادار روى سكو مى نشيند و تيم مورد علاقه اش را تشويق مى كند. حالا او مى تواند هيجان هاى بى اندازه هواداران را در دربى احساس كند. او مى توانست در اين بازى پاس گل را از كريمى دريافت كند اما حيف كه مصدوم شد.
يك راست برويم سر دربى. خيلى ها مى گويند مثل بقيه بازى ها است.
شايد ۳ امتياز دربى فرقى نداشته باشد اما نمى شود از حساسيت هاى اين بازى خاص چشم پوشى كرد.
نمى شد اين حساسيت وجود نداشت
آن وقت دربى، دربى نبود كه. جذابيتى نداشت. كرى خوانى ها، هياهو ى هواداران و حال و هواى دربى واقعا لذت بخش است. خيلى ها ليگ را فقط به عشق دربى نگاه مى كنند.
اولين بارى كه در دربى كرى خوانى كردى كى بود
دقيقا يادم نيست. آن زمان مدرسه مى رفتيم و براى بچه محل ها كرى خوانى مى كرديم جداً حال و هواى اين بازى با همه بازى ها فرق مى كند.
فكر مى كردى يك روز خودت با پيراهن پرسپوليس مقابل استقلال گلزنى كنى
به تنها چيزى كه فكر نمى كردم همين بود. من عاشق پرسپوليس بودم. اما هيچ وقت فكر نمى كردم يك روز مى توانم با پيراهن تيم محبوبم به رقيب ديرينه اش گل بزنم.
اولين بارى كه حساسيت اين بازى را براى پرسپوليس درك كردى كى بود
درست همان روزى كه به پرسپوليس آمدم متوجه اين حساسيت ويژه شدم. از همان روز اول همه هواداران در مورد دربى با من صحبت مى كردند و از من مى خواستند تا در اين بازى گلزنى كنم. واقعا برايشان مهم است.
قبول دارى ديگر دربى ها مثل گذشته حساسيت ندارد
اين بازى هميشه حساس است اما يك زمان اين دو تيم فقط تيم هاى قدرتمند ليگ بودند و زمانى كه به هم مى رسيدند زيباترين بازى را مى شد تماشا كرد. شايد به دليل قوى تر شدن ساير تيم ها كمى از حساسيت هاى اين بازى كم شده باشد.
اين فصل پرسپوليس خط هافبك خوبى دارد. دلت نمى خواست جلوى اين خط هافبك بازى مى كردى
خط هافبك پرسپوليس واقعا رويايى است. اين آرزوى هر مهاجمى است كه بتواند با چنين هافبك هايى بازى كند. اگر من در زمين بودم مطمئنا مى توانستم راحت تر گل بزنم. ان شاءا... بازى برگشت ثابت مى كنم كار با اين هافبك ها چقدر آسان تر است.
زمانى كه مصدوم شدى اصلا به دربى فكر كردى
بيشترين دغدغه من در آن روزهاى اول، فوتبالم بود. تمام ذهنم متمركز روزى عمل پايم بود. اما دوست داشتم چنين اتفاقى نمى افتاد و من مى توانستم آمار گل هايم را مقابل استقلال افزايش دهم.
اگر در زمين بودى و گلزنى مى كردى به نظرت پاس گل را چه شكلى و از چه كسى دريافت مى كردى
پاس گل را از على كريمى دريافت مى كردم. كريمى استاد پاس هاى «تودر» است مطمئنا با يك پاس تودر كه از على كريمى مى گرفتم دروازه استقلال را باز مى كردم.
چرا على كريمى نسبت به خيلى هاى ديگر تفاوت دارد
على كريمى براى هر تيمى اعتبار خاصى مى آورد. او نشان داده كه هميشه يكى از بهترين ها بوده است. على كريمى مثل خيلى از هافبك هاى ديگر حرص گل زدن ندارد او فقط به فكر تغذيه مهاجمان است. او واقعا در زمين غيرقابل پيش بينى است. كريمى مى تواند در يك لحظه تمام معادلات بازى را عوض كند.
با كدام يكى از استقلالى ها رفاقت داشته اى
با خيلى از استقلالى ها سلام و عليك داشتم و دارم اما رابطه ام با سيدمهدى رحمتى و منصوريان خوب است و با هم رفت و آمد هم داريم.
تا به حال شده براى هم كرى بخوانيد به شكلى كه مشكلى به وجود بيايد
كرى تا دلتان بخواهد براى هم مى خوانديم اما هيچ وقت اين مسأله باعث نشده كدورتى پيش بيايد.
نتيجه اين دربى را چه پيش بينى مى كنى
استقلال هر چندتا بزند ما دو تا بيشتر مى زنيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)