برنده جايزه بزرگ 50.000 دلاري”نوكيا كانكشنز“ اعلام شد. جُنگ تبليغاتي نوکیا برنامه 10 ماههای بود كه براي كاربران و استفاده كنندگان تلفن هاي همراه در 19 كشور خاورميانه و شمال آفريقا برپا شد.
سرويس خبر ماهنامه شبكه - "احمد صمير محمد" برنده جايزه، تبعه 28 ساله مصري بوسيله قرعهكشي رايانهاي از ميان بيش از 250.000 دارنده تلفنهاي همراه كه در جُنگ تبليغاتي نوكيا شركت كرده بودند انتخاب شد.
وی در اینباره گفت: ”من خوشحال هستم كه نوكيا به من اين فرصت را داد كه والدين خود را به زيارت حج ببرم و آرزوي ديرينه آنان را تحقق بخشم.“
"ادي مالوف" مدير اجرايي بازاريابي منطقه اي نوكيا نیزگفت: ”ما از استقبال شايان توجه كار بران هند ست هاي موبايل از اين طرح مبتكرانه بسيار خوشحال هستيم.دلیل حضور 250.000 نفری آنان در اين برنامه آن بود که این برنامه فقط مختص كاربران محصولات نوكيا نبوده و همه كاربران تلفن هاي همراه را شامل مي شده است، ما با مجموعهاي جهاني از مشتريان بوسيله بازي ها و فعاليت هاي وابسته به شركت ”نوكيا كانكشنز“ ارتباط برقرارکردیم. ”
برنامه ”نوكيا كانكشنز“ شامل يك نامه خبري بود که ماهانه از طريق پست الكترونيكي يا ارسال مستقيم به تلفن همراه ارسال می شد كه آخرين اخبار درباره مدل هاي جديد نوكيا، نگارش نرم افزاري ، نكاتی در خصوص چگونگي استفاده از آنها ، جشن ها و برنامه هاي موسيقي آتي نوكيا را اعلام مي كرد.
شركت نوكيا، جُنگ تبليغاتي خود”Connect2 Win“ را در منطقه خاورميانه و آفريقاي شمالي با ارائه يك فرم ثبت نامه ساده كه بر روي اينترنت و همچنین در هزارها خرده فروشي در دسترس همگان بود، برپا كرد.
این برنامه همچنین دربرگيرنده يك مسابقه قايقراني رايانهاي – اينترنتي بود كه به برنده گان آنها بليتهای سفر به جاذبه توريستي ”مالديوز“ (Maldives) و تلفنهاي مدل Nokia6111 داده شد.
طي سال 2005 ميلادي، شركت نوكيا جُنگهاي تبليغاتي هيجانانگيز و جالب توجهي را براي همگان ارايه داد و وعده برنامههاي متنوع تري را در سال 2006 داده است.
persianbyte.com