بله شما فكر كردي bot هاي كامپيوتر ( هارد و سخت ) مي تونن مثل مغز آدم اين قدر تنوع داشته باشن شما با اسنايپ هم به زور مي توني توي گيم نت بكشي مگر اين كه طرفي كه هد شات يا با اسنايپ كشته ميشه تازه كار باشه ...
دوستان توي اين تاپيك ترينر قرار نمي ديد ؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
بله شما فكر كردي bot هاي كامپيوتر ( هارد و سخت ) مي تونن مثل مغز آدم اين قدر تنوع داشته باشن شما با اسنايپ هم به زور مي توني توي گيم نت بكشي مگر اين كه طرفي كه هد شات يا با اسنايپ كشته ميشه تازه كار باشه ...
دوستان توي اين تاپيك ترينر قرار نمي ديد ؟
بله اصلا هر چه قدر هم که شخت باشه نمتونه مثل یه انسان چست و چابک باشه
مثلا اگه با دوستت داری بازی میکنی وقتی میبینه اسنایپ داری نمیاد جلو
اما اگه با بوت بازی کنی هر چه قدر هم سخت باشه بازم بلانسبت مثل خر سرش رو میندازه میاد تو
تو هم با یه ضربه ..............
كسي نيست جواب اين سوال ما رو بده؟
من اوندفه اي رفته بودم گيم نت يه كانتري داشت كه همشون با هم بودن يعني همه 1.7 و 1.8 با 7 يا هشت تاي ديگه اسم كامل اين بازس چيه كه همه رو داشت اگه كسي ميدونه حتما به من بگه.
آقا محمد یعنی چی همه با هم بودن ؟نوشته شده توسط mohammadagha
بیشتر توضیح بده شاید کسی بتونه کمکت کنه
سلام بچه ها من بازي كانتر استريك رو خريدم و نصبش كردم بطور كامل بدون هيچ دردسري ولي وقتي ميرم تو بازي هيچ كس نسيت حيلي مسخرست
نيميدونم نميشه شما دوستان من رو بطور كامل راهنمايي كنين
![]()
![]()
![]()
![]()
كانترت چيه؟نسخه چنده؟
مال من زيرو است الان روش كار رو برات مي نويسم و pdf آن را آپلود مي كنم واينجا ميگذارم.
دوستان میشه ترینر بذارید دهنم کف کرد ...
شما در هنگام بازي دكمه ~ رو بزنيد و اين كد ها رو تايپ كنيد.سلام بچه ها من بازي كانتر استريك رو خريدم و نصبش كردم بطور كامل بدون هيچ دردسري ولي وقتي ميرم تو بازي هيچ كس نسيت حيلي مسخرست
نيميدونم نميشه شما دوستان من رو بطور كامل راهنمايي كنين
كانتر bot_Add_ct
ترور bot_add_t
مرسي ولي اين كودو ميزني افرادي كه ميده خيلي خيلي ضعيف هستن ميشه ونارو كمي هار كرد نه تو ديوار برن نه ديوارو نشونه بگيرن كمي طبعي بازي كن
دوست عزيز شما اگر از اين راهي كه آقا محمد گفته بريد بايد در ازاي هرنفر يك بار تايپ كنيد اما با اين روش من همزمان كلي بوت ميتوانييد بسازيد.اما روشش چيه؟
در اين كتاب نوشتم.
حجم:415 كيلو بايت
لينك دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرمت : pdf
خوب اميدوارم مفيد باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)