تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 376 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

علامت فیلمه فیک چیه؟
    این فیلمه چنین چیزی نخواسته
    علامت خاصی نداره فایل های فیک بخصوص اګه فیلم باشن به صورت زیپ هستن یا پسورد میخوان
    فیلم های axxo که فیک هستن داخلشون یه فایل متنی هم هست که از شما می خواد یه پلیر رو دانلود کنین تا اون فیلم رو ببینین که اون تروجان و وایروس هستش
    از کجا بفهمم که اولشو دان کرده یا نه؟
    دانلود تورنت دانلودری که داری رو فایلی که داری دانلود میکنی کلیک کن تا انتخاب شه قسمت پایین برنامه مشخصات اون فایل تورنت رو نوشن میده از جمله درصدر دانلود و قسمت های دانلد شده ( داخل مستطیل ابی نرګ اګه utorrent ډاری)
    من برا دانلود از ای لینک استفاده کردم:
    این لینکی که شما ګذاشتی لیست تمام فیلم های axxo هست شما کدوم رو دانلود کردین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه 125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پورت رو جای 30000 بزن 55894 بعد رو test if port is forwarded properly کلیک کن browser رو باز میکنه و پورت رو تست میکنه اګه جواب رو با سبز نشون داد ایرادی نداره بعد از مدتی درست میشه اګه قرمز نشون داد باید قایروالت رو چک کنی ببینی utorrent رو بلاک نکرده باشه

آقا الان با همون 30000 چک کردم سبز شد اولش ولی بعد 4/5 دقیقه نارنجی شد

Welcome to the µTorrent Port Checker.
    A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened.

Checking port 55894 on 85.133.134.95...

OK! Port 55894 is open and accepting connections.

You will be able to receive incoming BitTorrent connections.
    اینم از 55894 که ok میده ولی هنوز نارنجیه
    این لینکی که شما ګذاشتی لیست تمام فیلم های axxo هست شما کدوم رو دانلود کردین؟
    من فیلم The.Good.Shepherd[2006]DvDrip[Eng]-aXXo رو انتخاب کردم

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

اینم از 55894 که ok میده ولی هنوز نارنجیه
    مشکلی نیست بعد از یه مدت درست میشه
    این فایل که دانلود کردی به نظر نمیاد فیک باشه البته کامت نداره ولی اپلودرش خود axxo بود و فیلم سالم هست
    اګه فیلم رو کامل دانلود کردی یه قسمت اولش دانلود شده باشه با vlc باز میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

این client همون طور که خودش ګفته بر اساس azureus ساخته شده و در واقع ورژن بهینه سازی شده ی azureus هستش
    طبق ګفته های سازنده هاش از امکانات این client اینه که میتونه peers هاییی رو که با سرعت کمتری اپلود میکنن رو از peers هایبی که سرعت اپلودشون بیشتر تشخیص بده و هر پییری که سرعت بیشتری رو به شما بده ( سرعت اپلودش بیشتر باشه ) اجازه ی دانلود از client شما با سرعت بیشتری رو داره
    بر اساس ګفته های سازنده ها سرعت این خیلی بیشتر از بقیه torrent client ها هستش
    دارم دانلودش میکنم ببینم چطوره
    موفق باشی

سلام خدمت دوست و استاد گرامی آقا پیمان .
    آقا پیمان من یخورده تستش کردم و فکر میکنم واقعا همونطوریه که سازندش گفته احساس میکنم سرعتش بیشتر از بقیه کلاینت ها هستش ولی خوب به سبکی Utorrent و bitlord نمیرسه ولی درکل نسبت به azureus سبکتر هستش اگه به نتیجه ای رسیدی حتما" اینجا بنویس تا بقیه هم بتونن از نظرات شما در مورد این برنامه جدید استفاده بکنند ؛ باز هم ازت تشکر میکنم .

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    پیمان جان اووون azureus حدیده رو امتحان کردی ؟
    چطور بود ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

سلام
    راستش من نتونستم برنامه رو زیاد استفاده کنم
    من برنامه رو دانلود و نصب کردم از اونحایی که از رو ورژن قبلی azureus ساخته شده شبیه ورژن 2.5 azureus هستش ولی اسمش azureus bityrant هستش به محض اجرا شدن پیغام میده که ورژن جدیدی از هسته ی برنامه( همون azureus core ) وجود داره و میخواین دانلود کنین ؟ من هم قبول کردم ولی بعد از نصب اون برنامه برګشت تبدیل شد به ورژن جدید azureus حتی اسمش هم تغییر کرد و به azureus تبدیل شد بعد ریستارت کرد و بعد از ریستارت هم ارور داد و نتوستم اجراش کنم ( البته علت ارور فک کنم این بود که من یه ورژن دیګه از azureus رو داشتم و با اون کانفلکت کرد )
    به نظر من از azureus شاید بهتر باشه چون بهینه سازی شده ی اون هست ولی مثل utorrent نمیشه
    یکی از مشکلاتی که باعث میشه من خیلی کم از azureus استفاده کنم اینه که اګه یه فایل چند ګیګابایتی رو دانلود کنم بعد از اتمام دانلود چندین دقیقه رم سیستم فول میشه و هیچ کاری نمیتونم انجام بدم ( فک کنم بعد از اتما دانلود برنامه فایل رو چک میکنه ) من فایل بزرګی با این ورژن جدید دانلود نکردم تا چکش کنم نمیدونم این ورژن هم رم این مشکل رو داره یا نه
    از لحاظ سرعت هم نمیتونه از utorrent بهتر باشه چون اګه فایل تورنت خوب باشه utorrent حد اکثر سرعت رو میده ، من خودم الان دارم یه رو با سرعت 28 تا 31 kB رو با utorrent دانلود میکنم که حد اکثر سرعت واسه dsl 256 هستش پس utorrent سرعت رو کند نمیکنه البته aureuse هم حد اکثر سرعت رو میده و من خودم امتحان کردم ولی چون utorrent رم کمتری میګیره از اون استفاده میکنم
    درکل از azureus معمولی میتونه بهتر باش ولی utorrent رو ترجیح میدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

پیمان جان هرچی باشه شما تو اینکار پیشکسوتی و من حرفهای شما رو قبول دارم ضمنا من یه مشکل دیگه تو َazeruse دیدم و اون اینکه بعضی مواقع فرض کنیم ظزفیت یک فایل 700 مگ باشه اگه اونو چند بار استارت و بعد استوپ کنیم بعضی وقتها تا 20 مگ از فایل رو ظاهرا" خراب میکنه و با اینکه ظرفیت کل فایل 700 مگ هستش وقتی 720 مگ دانلود میکنه به 100 درصد میرسه ومن تا حالا نمیدونم این مشکل فقط مال منه یا دوستان دیگه هم این مشکل رو داشتن در حالی که تو Utorrent اصلا" همچین مشکلی نداشتم

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

پیمان جان هرچی باشه شما تو اینکار پیشکسوتی و من حرفهای شما رو قبول دارم ضمنا من یه مشکل دیگه تو َazeruse دیدم و اون اینکه بعضی مواقع فرض کنیم ظزفیت یک فایل 700 مگ باشه اگه اونو چند بار استارت و بعد استوپ کنیم بعضی وقتها تا 20 مگ از فایل رو ظاهرا" خراب میکنه و با اینکه ظرفیت کل فایل 700 مگ هستش وقتی 720 مگ دانلود میکنه به 100 درصد میرسه ومن تا حالا نمیدونم این مشکل فقط مال منه یا دوستان دیگه هم این مشکل رو داشتن در حالی که تو Utorrent اصلا" همچین مشکلی نداشتم
    این مشکل به نظر میاد معمولی باشه واسه من هم چند بار اتفاق افتاده من خیلی از فایل ها رو دارم که فقط اپلود میکنم تو این چند ماهی که دارم این فایل ها رو اپلود میکنم یکی دو بار شده که بعضی از اون فایل ها از صد در صد به 99 یا کمتر کاهش پيدا کردن و چند مګ رو دوباره دانلود کردن تا به صد در صد برسه و بعد دوباره شروع به سید کردن میکنن
    درست نمیدونم مشکلش چیه ولی به دفعات خیلی کم واسه utorrent هم پیش میاد البته حجمی که ازش کم شده بود 4 5 مګ بیشتر نبود

اگه نباشه جاش خالی می مونه e.iglesias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام به دوستان خوبم
    من یه ویندورز لایو از تورنت دانلود کردم اما پسوندش uif هست اینو من چیکارش کنم؟؟؟

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

با سلام به دوستان خوبم
    من یه ویندورز لایو از تورنت دانلود کردم اما پسوندش uif هست اینو من چیکارش کنم؟؟؟
    با Magic ISO اونو Mount کن! یه درایو مجازی برات میسازه یا از اونجا به یه جای دیگه کپی کن یا رو یه CD بریز!
    منم دنبالش می گردم اگه کار کرد لطفا لینکشو برا منم بفرست ممنون
    -----------
    دوتا پست همزمان!
    Last edited by s_a_m4000; 10-09-2007 at 11:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •