بستگی به پیگیری خودتون داره ......به نظرم پیگیری کنین می تونین تو این هفته اکی کنین ...خودشون که سریع در خواست رانژه رو می فرستن
بستگی به پیگیری خودتون داره ......به نظرم پیگیری کنین می تونین تو این هفته اکی کنین ...خودشون که سریع در خواست رانژه رو می فرستن
از های وب بهتره
های وب منم قدیم داشتم چند جا هم گرفته بودم .(کرج -کرمان......)
ولی متاسفانه همه جا بد بود ...فقط یادم کرج اون اوایلش خیلی خوب بود یهو خراب شد همونجا هم
من قطع به یقین مطمعنم که از بای وب بهتر خواهد بود،لامصب 3 ماه بود باهاشون در حال جنگ بودم آخرش هم به نتیجه نرسیدم و چون didi هم طرح جدید گذاشته بود درخواست جمع اوری دادمو ازدیده بان ثبت نام کردم،امیدوارم که دیده بان برام خوب باشه.
راستی دیده بان رو کدوم پورت کیفیتش خوبه؟برا یکی از دوستام گرفتم تو تبریز رو پورت پیشگامان بستن افتضاحه، شما ها رو کدوم پورت سرویس خوبی گرفتین؟
دوستان من خطم رانژه شده و بالا اومده اما اصلا اینترنت ندارم،تماس گرفتم میگن یه مشکلی هست که باید رفع کنیم تا کانکت بشی!!!کسی این مشکلو داشته؟و چقدر طول میکشه رفع بشه و کلا مشکل چیه که بعده رانژه نباید وصل بشه؟
خیلیا اینجوری شدن
تا شکایت میکنی فوقش 2 روزه حل میشه
شکایت نکنی تا چند هفته هم طول میکشه
البته بعضیا هم بدون شکایت مشکلشون سریع حل شده
مشکل حل شد الان وصله.
اما زدن کیفیت خط رو داغون کردن
تا 24 ساعت قبل خطم تا 24 مگ کشش داشت الان شده 10 مگ!!!
چند روز طول کشید که رانژه بشه؟
- - - Updated - - -
چند روز طول کشید که رانژه بشه؟
کدوم استانی؟
استان اذربایجان شرقی،تبریز
من دیروز از های وب درخواست جمع آوری دادم و همزمان ثبت سفارش دادم در عرض کمتر از 24 ساعت هم جمع اوری شد هم دیده بان رانژه شد و وصل شد،سرعتشون عالی بود.
این کیفیت خطم بود تا دیروز که از های وب داشتم
و این ماله امروز که از دیده بان رانژه شده،که نشون میده یا پورتی که به من دادن افتضاحه یا کلا اینجوریه!!!چه رو annex aو چه رو annex m پورت و داغون کردن.
و اینم همین الان ساعت 1:40 دقیقه صبح که همه چی خلوته تست هام هستن...
نتیجه گیری و نظر من در مورده این شرکت و سرویسش اینه:
پورت به شدت داغون
پینگ داخلی حدود 90 تا 100 که زیاده خیلی
تک کانکشن افتضاح
تنها خوبیش فقط حجم زیادش هست همین.
سلام
من ثبت نام کردم ولی نه user password به من داد
نه پیامک اومد رو گوشیم
نه به من زنگ زدن... این دیگه چه جور پشتیبانیه
دوستان شما ثبت نام کردین چطور از آخرین وضعیت خط تون با خبر شدین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)