تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 92 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 916

نام تاپيک: FC Barcelona | بلوگرانا |فصل 2016-2017

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

تمام قشنگی و زیبایی فوتبال به همین برد و باخت هاست . اگه همیشه قهرمان و برنده باشی که دیگه لذتی نداره .
    توی زندگیم همیشه فقط طرفدار دو تا تیم بودم . بارسا و یووه !!!
    سر این بازی واقعا نمیدونستم خوشحال باشم یا ناراحت .
    بارسا خوب بود واقعا خوب بازی کرد.
    بعضی وقت فقط طلسم میشه اینم از اون بازیها بود تا صبح نمیرفت گل
    Last edited by shangil; 20-04-2017 at 22:16.

2. 7 کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

غیبت قطعی نیمار در ال کلاسیکو

فرجام خواهی باشگاه بارسلونا برای محرومیت سه جلسه ای نیمار رد شد و به این ترتیب، این ستاره برزیلی در دیدار پیش روی تیمش مقابل رئال مادرید غیب خواهد بود.​​​​​​​

باشگاه بارسلونا اعلام کرده بود که نمی توان ثابت کرد حرکت نیمار خطاب به داور چهارم بوده است اما کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اسپانیا این ادعا را رد کرد و محرومیت نیمار را کاهش نداد.

البته بارسا می تواند برای کاهش این محرومیت، به دادگاه حکمیت ورزشی هم مراجعه کند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

دو ال کلاسیکو در یک ماه!

جمعی از اسطوره های بارسا، 28 آوریل برای تقابل با اسطوره هایی از رئال مادرید، به لبنان سفر خواهند کرد. این بازی در ورزشگاه کمیل شمعون بیروت برگزار خواهد شد.

رونالدینیو که اکنون یکی از سفیران باشگاه بارسلونا به شمار می رود، باید یک بار دیگر پیراهن بارسا را بر تن کند تا در لبنان، در تیم افسانه های باشگاه که توسط باری باکرو انتخاب شده است، بازی کند. لیست کامل بازیکنان این تیم بدین ترتیب است: آنگوی، گازمن، زامبروتا، خوان کارلوس، پوپسکیو، بلتی، آبیدال، نادال، ادمیلسون، گوئگوچئا، مندیتا، داویدز، ژولی، خولیو سالیناس، لوئیس گارسیا، سیمائو سابروسا و رونالدینیو.

لیست بازیکنان رئال مادرید، که خوزه آنتونیو کاماچو انتخاب شده، بدین شرح است: سزار، پاوون، خولیو یورنته، اماویسکا، ساویو، دلارد، مورينتس، روبرتو کارلوس، فرناندو سانز و كارمبئو.

تیم اسطوره های بارسا در نیوکمپ

در ماه مارس اعلام شد که این تیم در تاریخ 30 جولای با تیمی از اسطوره های منچستر یونایتد، در نیوکمپ دیدار خواهد داشت و بازی برگشت، 2 سپتامبر در ورزشگاه اولدترافورد سوت خواهد خورد.

چه کسانی اسطوره های بارسا هستند؟

اسطوره های بارسا حاصل فرآیندی هستند که طی سالیان متمادی، پیراهن مقدس این باشگاه را با افتخار بر تن کرده اند. این پروژه قصد دارد از طریق بازیکنان سابق تیم، نام بارسا را جهانی کند و همچنین باعث شود تا آنها بعد از خداحافظی از دنیای فوتبال، بتوانند باز هم به بهره برداری از آن ادامه دهند. پیش بینی می شود این پروژه بازی های بیشتری حتی در سراسر جهان برگزار کند.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: مبینا پولایی / FCBarcelona.ir

6. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

آلوز: این تقدیر بود که ما را در برابر هم قرار داد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این مدافع برزیلی توضیح داد که چگونه بعد از ناکامی بارسا از صعود به نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، نیمار، این هم تیمی سابق خود را، دلداری داد. در این خبر توضیحات او را خواهید خواند.

قهرمان ثابت سال های اخیر سری آ ایتالیا، با تساوی 0-0 در بازی برگشت یک چهارم نهایی این فصل از رقابت های چمپیونز لیگ، (با توجه به نتیجه بازی رفت) مجموعاً 3 بر 0 پیروز شد و حال در جمع 4 تیم حاضر در قرعه کشی مرحله نیمه نهایی این رقابت هاست.

نیمار بعد از سوت پایان، نتوانست در برابر اشک های خود مقاومت کند و آن ها را سر داد ، اما دنی آلوز و خوان کوادرادو، این دو هموطن برزیلی او، در آغوشش گرفتند.

آلوز گفت: «به او گفتم که زندگی همین است. این تقدیر بود که ما را در برابر یکدیگر قرار داد».

«به خاطر احساساتی که این بازی را احاطه کرده بود، دوست نداشتم در برابر آنها بازی کنم، به خاطر تمام چیزهایی که با هم تجربه کرده بودیم. ما با هم زندگی کرده ایم و وقتی که قرار است جدا شوی، بسیار سخت خواهد بود».

«احساسات باید یک طرف قرار داده شوند و شما تنها باید کار خود را انجام دهید و با افتخار از رنگ پیراهنی که بر تن دارید دفاع کنید. این روش انجام کارهاست».

«شما امروز می برید و فردا شکست می خورید، اما این یک شکست بزرگ نیست. نیمار باید به عنوان یک تجربه از آن درس بگیرد. شما باید سعی کنید در این شرایط سرتان را بالا بگیرید».

این بازیکن 33 ساله همچنین تصویری از در آغوش کشیدن نیمار در صفحه اجتماعی خود قرار داد و زیر آن نوشت: دوستت دارم برادر!

منبع: چهار چهار دو
    مترجم: مبینا پولایی / FCBarcelona.ir

8. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلامی گرم به هوادار عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که چک میکردم انگار خیلی دنبال من میگشتی عزیزم

قشنگ گذاشتم تیمت حذف بشه بعد بیام سراغت بگم بازی با پی اس جی معجزه نکردین بلکه کلاه گذاشته بودین سر ملت

مادرید هم رفت بالا به لطف رونالدو حالا اشتباهاتی بوده منم قبول دارما اما میگی چی کارش کنیم؟؟؟مگه پاریس بارسا تکرار میشه؟

هروقت خواستی دنبال من بگردی بگو شمارمو میدم بهت باهم در ارتباط باشیم شایدم دوستای خوبی شدیم

یا علی

10. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مادرید هم رفت بالا به لطف رونالدو حالا اشتباهاتی بوده منم قبول دارما اما میگی چی کارش کنیم؟؟؟
    چه ملو
    ننگی منگی
    تاریخی
    فریاد عدالت همش فیلم بود نه؟

رونالدو فن که میگم اینه ها

کاش برای بارسا هم میگفتی به لطف نیمار حالا یه اشتباهاتی هم بوده. نه عزیز، زدن گل آفساید میشه به لطف تیم داوری نه رونالدو! نیمارو بگی یه کاشته و پنالتی زد و یه پاس گل داد یه حرفی. همه سالم

12. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

چه ملو
    ننگی منگی
    تاریخی
    فریاد عدالت همش فیلم بود نه؟

رونالدو فن که میگم اینه ها

کاش برای بارسا هم میگفتی به لطف نیمار حالا یه اشتباهاتی هم بوده. نه عزیز، زدن گل آفساید میشه به لطف تیم داوری نه رونالدو! نیمارو بگی یه کاشته و پنالتی زد و یه پاس گل داد یه حرفی. همه سالم
    دوستمون مرخصه سینا جان .
    رعال و رونالدو تو فینال سیخشون نزده ! ولی بارسا و مسی همچین سیخی زدن به منچستر که جاش هنوز که هنوزه میسوزه !

14. 6 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستمون مرخصه سینا جان .
    رعال و رونالدو تو فینال سیخشون نزده ! ولی بارسا و مسی همچین سیخی زدن به منچستر که جاش هنوز که هنوزه میسوزه !
    من زیاد پست نمیدم تو فروم ولی پست زیبای شمارو دیدم نتونستم جلو خودم و بگیرم. اولا که منچستر از ریال هم دل خوشی نباید داشته باشه با اون اخراج نانی درون بازی ،دوما یادمون نره اون دو فینال رو با چه مسیری رسیدید بهش (پنالتی های جلوی چلسی که گرفته نشد و اخراج ون پرسی در مسیر بعدیتون وقتی بعد سوت شوتید و کارت دوم گرفت که من هنوز به امروز همچین صحنه ای ندیدم تو هیچ بازی و در نهایت خوبه حالا همون سال قبل قهرمانیتون تو نیمه نهایی حذفتون کردیم. در کل هم ریال هم بارسا درین 10 سال اخیر عالی بودن و شکی هم درش نیست ولی بعضی جاها داوری به کمکشون اومده (که اتفاقیه که برا همه بازی ها میفته و نمیگم مافیا یا چیزی پشتشه فقط تاثیرشو رو اتفاقاتی که برا تیم ما افتاد گفتم)

16. 6 کاربر از asghar taraghe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

من زیاد پست نمیدم تو فروم ولی پست زیبای شمارو دیدم نتونستم جلو خودم و بگیرم. اولا که منچستر از ریال هم دل خوشی نباید داشته باشه با اون اخراج نانی درون بازی ،دوما یادمون نره اون دو فینال رو با چه مسیری رسیدید بهش (پنالتی های جلوی چلسی که گرفته نشد و اخراج ون پرسی در مسیر بعدیتون وقتی بعد سوت شوتید و کارت دوم گرفت که من هنوز به امروز همچین صحنه ای ندیدم تو هیچ بازی و در نهایت خوبه حالا همون سال قبل قهرمانیتون تو نیمه نهایی حذفتون کردیم. در کل هم ریال هم بارسا درین 10 سال اخیر عالی بودن و شکی هم درش نیست ولی بعضی جاها داوری به کمکشون اومده (که اتفاقیه که برا همه بازی ها میفته و نمیگم مافیا یا چیزی پشتشه فقط تاثیرشو رو اتفاقاتی که برا تیم ما افتاد گفتم)
    واا... این اخراج ون پرسی رو من تا حالا نشنیده بودم که به سود ما بگن . و جالب اینکه شوت کردن بعد سوت داور تو قوانین فیفا و یوفا و حتی لیگ ایران هم کارت داره ! ولی مثلا رونالدو که بعد سوت داور شوت میکنه بعد با دست به گوشش اشاره میکنه که نشنیدم و داور کارت نمیده بحثش یه چیز دیگست ! ضمن اینکه بازی نیوکمپ بارسا فوق العاده بود ! یکی از بهترین بازی های تورنومنت و حتی دهه های اخیر . آرسنال شانس آورده بود نیمه اول فقط یکی خورده بود ! بعد مثلا اخراج طبق قوانین یوفا رو که هیچ جا هم ازش حرف نزدن رو آوردین که چی بشه . باز این قضیه منو به اون نکته دو فینال میرسونه ! شما تا حالا ندیدی بازیکنا بخاطر این کارت بگیرن حتما کم فوتبال میبینی وگرنه من زیاد دیدم . نمونش هم سرچ کنی به وفور پیدا میشه . باز حداقل مثل بقیه میگفتین اخراج پپه منم اینو میذاشتم .

مشکل من اینه که شما منچستری ها و کلا بقیه دشمن های بارسا گیر دادین به داوری های به سود بارسا . ولی مثلا از اخراج اشتباه آبیدال همون بازی چلسی نمیگین . یا از گل آفساید میلیتو 2010 که همون سال هم قهرمان شدن ، یا گل آفساید فینال پارسال که موجب قهرمانی رعال شد ، یا 3 گل خطای بایرن تو بازی 4-0 که بازم اون سال قهرمان شد و حتی جنایت هفته پیش بایرن - کاسای . فقط و فقط از داوری های بسود بارسا میگید . فک کنم راه فینال بارسا رو بیشتر از منچستر نگاه میکنید ! چون اگه فینال 2008 هم دیده باشید میدونید دیگه اخراج دروگپا تو اون بازی چقد مسخره بود . ولی جالبه از ون پرسی گفتین ولی از اون اخراج دروگپا به اون نحو مسخره اونم تو فینال نگفتین !!! احتمالا ندیدین بازیو . اگه داور اخراج نمیکرد دروگپا رو همون یه قهرمانی تو قرن 21 هم نصیبتون نمیشد . چون اون موقع تری نبود که پنالتی بزنه !
    Last edited by omidscafild; 22-04-2017 at 15:10.

18. 5 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

واا... این اخراج ون پرسی رو من تا حالا نشنیده بودم که به سود ما بگن . و جالب اینکه شوت کردن بعد سوت داور تو قوانین فیفا و یوفا و حتی لیگ ایران هم کارت داره ! ولی مثلا رونالدو که بعد سوت داور شوت میکنه بعد با دست به گوشش اشاره میکنه که نشنیدم و داور کارت نمیده بحثش یه چیز دیگست ! ضمن اینکه بازی نیوکمپ بارسا فوق العاده بود ! یکی از بهترین بازی های تورنومنت و حتی دهه های اخیر . آرسنال شانس آورده بود نیمه اول فقط یکی خورده بود ! بعد مثلا اخراج طبق قوانین یوفا رو که هیچ جا هم ازش حرف نزدن رو آوردین که چی بشه . باز این قضیه منو به اون نکته دو فینال میرسونه ! شما تا حالا ندیدی بازیکنا بخاطر این کارت بگیرن حتما کم فوتبال میبینی وگرنه من زیاد دیدم . نمونش هم سرچ کنی به وفور پیدا میشه . باز حداقل مثل بقیه میگفتین اخراج پپه منم اینو میذاشتم .

مشکل من اینه که شما منچستری ها و کلا بقیه دشمن های بارسا گیر دادین به داوری های به سود بارسا . ولی مثلا از اخراج اشتباه آبیدال همون بازی چلسی نمیگین . یا از گل آفساید میلیتو 2011 که همون سال هم قهرمان شدن ، یا گل آفساید فینال پارسال که موجب قهرمانی رعال شد ، یا 3 گل خطای بایرن تو بازی 4-0 که بازم اون سال قهرمان شد و حتی جنایت هفته پیش بایرن - کاسای . فقط و فقط از داوری های بسود بارسا میگید . فک کنم راه فینال بارسا رو بیشتر از منچستر نگاه میکنید ! چون اگه فینال 2008 هم دیده باشید میدونید دیگه اخراج دروگپا تو اون بازی چقد مسخره بود . ولی جالبه از ون پرسی گفتین ولی از اون اخراج دروگپا به اون نحو مسخره اونم تو فینال نگفتین !!! احتمالا ندیدین بازیو . اگه داور اخراج نمیکرد دروگپا رو همون یه قهرمانی تو قرن 21 هم نصیبتون نمیشد . چون اون موقع تری نبود که پنالتی بزنه !
    منظور زرد دوم بود من بد بیان کردم عذر میخوام. شما نمونشو نشونم بدید که زیاد فوتبال میبینید، بله زرد داره ولی من ندیدم باهاش اخراج کنن شما نمونشو مثال بزن شاید واقعا من اشتباه میکنم . شما باز هم معلومه اصن منظور من رو نفهمیدین من گفتم برا خیلیا اشتباهات داوری رخ میده و من به شخصه معنی بهشون نمیدم ولی نمونه هایی که گفتم فقط مربوط به تقدیر تیم خودم بود و بس، من کاری ندارم کجا به ضررتون گرفتن و کجا به نفعتون آخرشم اشاره کردم هردو ریال و بارسا از نظر من در دهه اخیر بهترین تیمای اروپا بودن نمیدونم کجای حرف من دشمنی رسوند به شما، من حتا نمونه داوری اشتباه بازی ریال با منچسترم گفتم من اصن حرفم و جوابم به صحبت شما راجع به منچستر بود و بس دوست عزیز، در مورد اخراج دروگبا هم که قشنگ معلوم بود از خط در رفته بود و تو درگیری خارج از بازی ضربه رو وارد کرد خیالتون راحت من فینال 99 رو هم یادمه چه برسه به اون حالا نمیدونم شما چند سالتونه و چند ساله فوتبال میبینید
    Last edited by asghar taraghe; 22-04-2017 at 15:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •