پچ گالكسي نسخه 1.0 به خوبي و بدون مشكل نصب و بازي به خوبي اجرا شد . نسخه 1.1 و 1.11 هم شب دانلود ميكنم و فردا نصب ميكنم خبرش رو ميدم به دوستان
پچ گالكسي نسخه 1.0 به خوبي و بدون مشكل نصب و بازي به خوبي اجرا شد . نسخه 1.1 و 1.11 هم شب دانلود ميكنم و فردا نصب ميكنم خبرش رو ميدم به دوستان
ببين دوست عزيز اگر ميتوني نسخه 10 گيگي رو شب بزار دانلود و خودت رو راحت كن هم گزارشگر هاي مختلف رو داره هم اپديت جديد رو
ولي براي حل مشكل زبان گزارشگر بايد بري قسمت اپشن فايل اون گزارش رو عوض كني بزاري رو انگليسي
من نسخه اولیه بازی رو دانلود کردم تو بازی منظورت هست option درسته تو اونجا هم همه چی چینیه
از اون قسمت كه رفتي يه عكس بگير بگم كدوم رو بزني
زبان بازی ژاپنی هست یا گزارشگر ؟ فایلی های دمو رو پاک کن . فایل اصلی دانلود شده رو بریز .
همه راه ها رو از اول برو
سلام دوستان من یه سوال دارم الان اگه من نسخه 5 گیگی رو دان کنم نصب کنم و کرک رو بریزم حله ؟؟؟ یا نیاز به اسیتیم و اینجور چیزا داره چون من از استیم سر در نمیارم یکی هم زبان بازی و گزارشگر انگلسی خواهد بود ؟ وآیا در گرافیک فرقی با نسخه 10 گیگی داره ؟
همه چی داداش چینی شده فکر کنم باید نسخه 10 گیگی رو بزنم
![]()
داداش هم زبان بازی چینیه هم گزارشگر چینیه گزارشگر انگلیسی هم دانلود کردم درست نشد
دمو رو هم پاک کردم فایل اصلی بازی رو ریختم
برای من نسخه دمو ژاپنی یا چینی شده بود .
همه رو پاک کردم . از اول ریختم درست شد
سلام خدمت دوستان
من نسخه 10 گیگی رو گذاشتم برا دانلود !!!
آیا این مشکل زبان و گزارشگر رو داره یا نه ؟؟؟
نسخه CPY کامل هست؟؟؟؟
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)