خب فقط خارج شهر میشه استفاده کرد. من داشتم به محض اینکه میومدم تو شهر قطع میشد و قابل استفاده نبود.
خب فقط خارج شهر میشه استفاده کرد. من داشتم به محض اینکه میومدم تو شهر قطع میشد و قابل استفاده نبود.
بنده الان وسط شهر دارم استفاده میکنم . به پوشش اپراتور ربط داره نه به خارج شدن از روستا اینجا داخل شهر خیلی بهتر از بیشتر روستاها انتن و سرعت میده
اساتیدی که میگن "های وب" رومینگ ملی نداره قرارداد نداره فلانه بهمانه بو میده دوست ندارم !
صرفا دنبال دلسرد کردنتون هستن
از طریق 195 پیگیر باشین
حتی اگه به جایی هم نرسین شکایت رو ثبت کنین هیچ ضرری نداره هیچ کسی هم کاریتون نداره
طبق مصوبه های رومینگ ملی
مصوبه شماره 3 جلسه 291 مورخه 10/05/1398
مصوبه شماره 1 جلسه 183 مورخه 11/12/1392
مصوبه جلسه 131 مورخه 16/11/1390
مصوبه شماره 5 جلسه 313 مورخه 12/11/1399
مصوبه شماره 2 جلسه شماره 210 مورخ /17/ 12 1393
مصوبه شماره 3 جلسه شماره 253 مورخ 24/11/1395
"های وب" دارای پروانه اپراتور مجازی تلفن همراه (MVNO) نوع اول هست و باید رومینگ ملیش فعال باشه
هزینه رومینگ و تمامی جزئیات داخل مصوبه هست
پیگیر باشین
خجالت هم خوب چیزی هست ! اینم دستت درد نکنه ما هست که شما بهمون تحویل میدی ؟ ملت رو گمراه نکنید و از خودتون رو هوا صحبت نکنید تمامی اون مصوبه ها رو برا وزیر و مدیر عامل ایرانسل و های وب فرستادیم و خودمون هم قبلش مطالعه کردیم در هیچ یک از این مصوبه ها هیچ حرفی از رومینگ های وب بر روی دیگر اپراتورها زده نشده اتفاقا در این مصوبه ها برعکس یعنی رومینگ دیگر اپراتورها بر روی های وب به صراحت بیان شده و اقای وزیر مستقیم مورد رو بررسی کردن و همزمان مدیرعامل ایرانسل و های وب هم همینطور و کار ما از شکایت و 195 گذشته بود و چندین ماه بود داشتیم با 195 سر و کله میزدیم اونم چند نفری کلا به توپ گرفته بودیم 195 رو و در اخر مستقیم رفتیم سراغ وزیر و مدیر عامل دو اپراتور و جواب هم بهمون دادن و خودمون واقعا جا خوردیم از بررسی و جواب قطعی و تموم شد رفت چند صفحه عقب تر جوابیه رو منتشر کردیم و اینجا شما بیخودی ملت رو نکش طرف های وب تا متضرر بشن و بهت ناسزا بدن فردا و سعی کن ملت رو درست راهنمایی کنی . اگر بازم علاقه داری اینطوری صحبت کنی و وعده به ملت بدی به امید رومینگ روی دیگر اپراتورها همینطوری به کارت ادامه بده و انشاالله به جایی میرسی .و در اخر تا تفاهم نامه یا قرارداد رسمی های وب با دیگر اپراتورها برا رومینگ ملی نبنده فعلا خبری از رومینگ ملی نخواهد بود تا جایی که پرس و جو کردیم و افرادی رو برا تست فرستادیم و همین تستها و نتایج رو بار دیگر به مدیرعاملان و وزیر دادیم و گفتیم مثلا چرا در مرز ایران و افعانستان رومینگ میشه کرد روی ایرانسل و همراه اول . جواب دادن اون جدای چیزی به نام رومینگ ملی هست و ما با دو اپراتور در اون منطقه یا مناطق دیگری در کل کشور که لازم باشه و شرایط اقتضا کنه رومینگ میکنیم و این دلیل بر این نیست کل کشور همه سیم کارت روستایی بخرن و بعد برن از شبکه ایرانسل یا همراه اول استفاده کنن و شبکه های وب بیکار بشینه نگاه کنه و در ضمن سیم کارتهای های وب فعلا فقط جهت روستاها و پوشش های خارج از پوش اپراتورهای دیگر مثل ایرانسل و همراه اول طراحی و قابل استفاده هست با اینکه داخل شهر هم میشه با کمی تنظیم مودم یا وصل انتن یا مودم فضای بیرون ازش استفاده کرد هر چند خیلی بی ارزش هست و مثل اینکه adsl رو تبدیل کردی به lte و فقط سیار بودن و قیمت در بسته های بلند مدت به نفع مشتری هست که داخل شهر داره استفاده میکنه و از پوشش خیلی دور هست .
درضمن من راهت رو کوتاه میکنم تا زود به مقصد برسی برو پی وی اقای وزیر یا حتی پیامک بده بهش و هر دو مدیر عامل شرکت ایرانسل و های وب خیلی راحت بهت پاسخ میدن و راهنمایی میکنن و دیگه لازم نیست دنبال مصوبه نادرست و اصرار و پایبندی بی مورد باشی
Last edited by saber73; 23-07-2021 at 23:12.
سلام و درود بر شما جناب قادری
چرا ترش میکنی برادر زحمت های شما رو بردم زیر سوال؟ هممون قدردان زحمتهای شما در ضمینه انلاک مودم و راهنمایی های بخش 4g و ..... هستیم. یه کلام گفتم میای اب پاکی رو میزی رو دست مردمی که های وب خریدن، درست نیست دلسرد میکنی
1- در مصوبه های مربوط به MVNO بطور کلی قوانینی وضع شده که اپراتور های مجازی ( نوع اول و نوع دوم فرقی نداره ) ملزم به عقد قرارداد با MNO برای رومینگ ملی میشن. (مصوبه شماره 2 جلسه شماره 210 مورخ /17/ 12 1393 و مصوبه شماره 1 جلسه شماره 239 مورخ 03/05/1395 )
2- مگه حرف بدی میزنم در مورد شکایت به 195 ؟ تعداد شکایات از 4 جی های وب در سامانه 195 کلا به 10 تا هم نمیرسه بنظرت همینطوری از کنار قضیه گدشتن خوبه ؟ منتظر این باشیم که همینطوری بدون پشتیبانی درست حسابی سیم و مودم درب و داغون HHB بفروشن ؟ تو همین تاپیک چند نفر گفتن بیخیالش شدم انداختم یه گوشه سیم کارت رو ؟ خب اینا هزینه اس 100 تومن برای یه سیم پول میدی میندازیش یه گوشه 2 تومن پول مودم فضای بازشوون رو میدی به لعنت خدا نمیارزه اینا حق الناسه این که شما میای میگی شکایت کلا بی فایده اس درست نیست
3- من کجا تبلیغ های وب کردم ؟ پیشنهاد شکایت کردن پیگیر بودن بحث رومینگ ملی میشه تبلیغ ؟ 31هزار روستا ( ادعایی که تو سایت بخش اینترنت روستایی کردن) از این 31 هزارتا 5 هزار نفر هم خرید کرده باشن باید یه بخش مجزا از Adsl برای پشتیبانی فعال کنن که نکردن هنوز بعدش بیام تبلغ های وب کنم ملت رو سوق بدم به سمت های وب ؟!! توی روستایی که همراه اول مشکل انتن دهی داشته باشه مبین نت360 وصل نمیشه تنها راه یا ADSL عه که با وضعیتی که خطوط مسی داره عملا غیر قابل استفاده اس یا هزینه هنگفت برای نت ایرانسل و همراه اول یا همین های وب
4- من نخواستم بشینم وسط تهران از اینترنت های وب رو تجهیزات ایرانسل استفاده کنم خدا رو شکر موقع خرید 500 جای سایت زده یا بخش فروش میگه اینترنت روستایی در مراکز استان پشتیبانی نمیشه. بحثی که هست اینه تو همون منطقه ایی که ادعا میکنن ( با توجه به گرفتن کد پستی روستایی ) مودم فضای باز آنتن دهی مناسبی داره که نداره، وقتی نمیتونن سرویس ارائه کنن یا نفروشن یا رومینگ رو باز کنن ملت زابراه و علاف نشن. اصل رومینگ ملی همینه زمانی که اپراتور نتونه حداقلی ها رو فراهم کنه ملزمه با یه اپراتوری که تو اون منطقه پوشش دهی مناسبی داره قرارداد ببنده ( اصول حاكم بر ارائه خدمات رومينگ ملي در كشور). رو بستر tdd نیستن که دارن رو باند FDD میفروشن . مبین نت با همرا اول قرارداد رومینگ ملی داره بعد این عتیقه ها بعد 6 سال پروژه اینترنت روستایی استفاده از رانت و.... هنوز یه قرارداد رومینگ نمیتونن منعقد کنن یا قضیه چیز دیگه ایه ؟ اگه قرارداد ندارن پس چرا برای برخی مناطق فعاله برای برخی مناطق نیست ( ربطی هم به سیم کارت نداره به منطقه هست )
5- من نمیدونم سوالی که از وزیر پرسیدن چی بوده که گفتن رومینگ هزینه بره
اما اینو میدونم تو جایی که دارن میفروشن باید حداقلی ها رو تامین کنن، نمیتونن رومینگ رو برای اون منطقه فعال کنن
صحبت های سید میری و عباسی آرند در هر زمینه ایی پشیزی ارزش نداره و همچینن بقیه رجال عتیقه مدیرعامل شرکت های ارتباطی و اینترنتی.
درکل اگه تو پست قبلی فکر میکنین من توهینی به شما کردم من عذر میخوام.
Last edited by galaxy0098919; 27-07-2021 at 00:04.
سیم کارت های های وب USO هست و MVNO نیست اگرچه مجوز داره و این سیم کارت های USO رو شاید به عنوان MVNO ریپورت میده که بعد از چند سال از گرفتن مجوز MVNO که یک دونه سیم کارت هم نفروخته و فقط قسمت ثبت نام MVNO چند ماهه صفحه اول سایتش گذاشته و مشکل داره و کسی عملا نمی تونه ثبت نام کنه, مجوزش باطل نشه یا بتونه تمدیدش کنه
احسنت قربون آدم دانا من برمعرض بنده هم اینه این سیم کارتهایی که من و شما داریم اصلا mvno نیستن اینها سیم کارت روستایی هستن و هیچ قرارداد و تبصره و قانونی برا رومینگ ندارن به جز مواردی که گفتن برخی مناطق یا روستاها یا شهر اونم اونجا یه تفاهم نامه و قرارداد امضا شده و برا اون منطقه هست مثل مرز ایران و افغانستان اونم نه کل مرز . فقط دوستان ایرانسلی و همرا اولی میتونن رومینگ کنن رو شبکه های وب و دیگر هیچ و ما بزرگتر از وزیر و مدیرعامل دو اپراتور کس دیگه ای رو نداریم و وقتی اینها راحت پاسخ ما رو دادن در حالی که 195 مثل توپ مارو شوت میکرد به های وب و ایرانسل و ما مسخره و الاف اونها شده بودیم چه کاریه ملت بره دوباره شکایت کنه که چی بشه ؟ 3 سال بیشتر هست دفترداران و راهنمایی و رانندگی نمیتونن مشکل خودشون رو حل کنن و حکم دیوان عدالت اداری هم زیر پا میزارن و ما موندیم الان بریم دفترخانه یا نریم کلا سند ما کدوم میشه برگ سبز خودرو یا سند دفترخانه ! های وب خیلی مشکل داره و خیلی هم جا داره تا کامل مثل دیگر اپراتورها راه بی افته اینها بیان رومینگ رو ازاد کنن ما بریم رو ایرانسل و همراه اول این های وب بدبخت و ورشکسته میشه و اون ماهیت اینترنت روستایی و اون باند 20 که فقط در اختیار این های وب گذاشتن از بین میره . ممکنه زمانی اینو ازاد کنن در اینده بنا بر صلاح دید خودشون ولی قبلش حتما تا جایی که های وب توان و بودجه داره همه جا رو تحت پوشش خودش میبره و به پهنای باندش اضافه میکنه و بعدا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
در بعضی گوشی های سامسونگ شبکه های وب را با نام tkc نشان میدهد.
سلام
دوست عزیز ، اگر مشکلتون حل نشده به من پیام بدید که پیگیری کنم حل بشه.
فکر نمیکردم کسی در روستای چهل غانی از سایت استفاده کنه
سرویس تلفن ثابت های وب مدتی است که به صورت sip account ارائه نمیشه وبه صورت VoLTE ارائه میشود.
سرویس VoLTE فقط روی شبکه های وب و همچنین دستگاه تلفن با برند hhb که به سفارش های وب تولید شده فعال است و امکان استفاده روی گوشی تلفن همراه را ندارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)