سلام
منظورتان ورود مستقیم به دسکتاپ پس از Hibernate یا Sleep است؟
اگر ویندوز password دارد می توانید از این روش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
سلام
منظورتان ورود مستقیم به دسکتاپ پس از Hibernate یا Sleep است؟
اگر ویندوز password دارد می توانید از این روش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
تو صفحه لاگین اسکرین شات نمیگیره متاسفانه
یه صفحه مثل این عکس میاد
بله دقیقا؛ ورود به دسکتاپ بعد از sleep
پسورد نداره سیستمم
اگر تنظیماتی که جناب vissoto فرمودند رو انجام بدید مشکل حل نمی شه ؟ یعنی گزینه never رو در قسمت زیر انتخاب کنید
Settings > Accounts > Sign-in options
این بخشی رو که شما می فرمایید من ندارم
![]()
اگر برای اکانتتان پسورد بذارید اون گزینه براتون فعال میشه و اگر اون رو به never تغییر بدید و اون کاری هم که در لینک قبلی که خدمتتون گفتم انجام بدید قاعدتا نباید اون کلید sign in براتون بیاد ( روی سیستم من که به این صورت هست ) به جز وقتی که خودتان دستی سیستم رو لاک کنید ( مثلا با زدن دکمه ویندوز و کلید L )این بخشی رو که شما می فرمایید من ندارم
در حالتی که اکانتتان پسورد ندارد هم جز در مواقعی که خودتان سیستم رو لاک کنید کلید sign in نخواهد آمد حتی بعد از اینکه سیستم بعد از مدتی به sleep می رود کلید sign in نخواهد آمد ( باز برای من که اینگونه است )
البته لاک اسکرین رو هم که می دونین باید غیر فعال کرده باشین.
این موارد رو در نظر بگیرید باز مشکل داشتید اگر این موارد رو رعایت کردید بفرمایید
Last edited by p30v0rd; 21-10-2016 at 16:57.
سلام دوستان
ویندوز پرو بیلد 10586 اپدیت کردم به بیلد 14393 بعد از اتمام کار دو پوشه old windows و $WINDOWS.~BT در درایو c بوجود اومد که پوشه old windows دیلیت کردم و لی پوشه دوم ارور میده و دیلیت نمیشه ،لطفا کمکم کنید .
با فرض این که از آخرین نسخه ویندوز 10 یعنی نسخه 1607 استفاده می کنید ؛ ابتدا کلید رجیستری با نام Add Require password on wakeup to Power Options را از لینک زیر دریافت و اجرا کنید تا به رجیستری اضافه شود تا تنظیمات Require a password on wake up در Power options قابل مشاهده شود.
گزینه Require a password on wake up به صورت پیشفرض در تنظیمات power options در ویندوز 10 نسخه 1511 و نسخه های قدیمی تر ویندوز 10 ؛ ویندوز 8.1 و ویندوز 7 وجود دارد و نیازی به دانلود این کلید نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به تنظیمات Power options بروید.
گزینه Change plan settings را در مقابل هر پلانی که در حالت فعال قرار دارد و از آن استفاده می کنید را انتخاب کنید.
در پنجره بعدی Change advanced power settings را بزنید.
در پنجره بعدی ابتدا بر Change settings that are currently unavailable کلیک کنید.
سپس گزینه Require a password on wake up را به NO تغییر دهید و OK را بزنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(پس از کلیک بر عکس و باز شدن عکس در تب جدید ؛ چند بار بر آن کلیک کنید تا سایز اصلی را ببینید)
در صورت تغییر پلان ها (Balanced ؛ High Perfomance و ...) مرحله آخر یعنی تنظیم Require a password on wake up را باید مجددا برای آن پلان انجام دهید. (یک بار برای هر پلان)
در صورت استفاده از گزینه Restore default settings for this plan در زیر مجموعه تنظیمات پلان ها ؛ این تنظیم به حالت پیشفرض (یعنی درخواست رمز عبور پس از Sleep یا Hibernate ) تغییر می کند.
Last edited by vissoto; 21-10-2016 at 21:12.
از طریق Disk Cleanup و بعد Clean up system files میتونید اینکارو انجام بدید
دوست عزیز ممنون با این نرم افزار مشکلم حل شد![]()
یه فلش دیسک دارم که نمیتوم هیچ کاری باهاش انجام بدم حتی فرمت و با این اخطار رو به رو میشم
the disk is write protected
چه کنم؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)