تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 104 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1036

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 95 - 1394

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

احتمالا فصل بعد برانکو با یک مهاجم نوک و دو مهاجم کاذب بازی میکنه:(یا امیری یا علیپور)

رامین-احمدزاده-علیپور
    حاجی-عالیشاه-امیری
    وسط هم کمال و مسلمان
    اینا نمیخوان با ماریچ تمدید کنن؟ یا دستور از بالا رسیده؟ به نظر من با وضعیت کنعانی حتما باید بنگر بمونه...
    مهاجم نوک هم تکلیفش مشخص نیس...
    Last edited by teraktor2003; 13-06-2016 at 22:50.

2. 5 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

احتمالا فصل بعد برانکو با یک مهاجم نوک و دو مهاجم کاذب بازی میکنه:(یا امیری یا علیپور)

رامین-احمدزاده-علیپور
    حاجی-عالیشاه-امیری
    وسط هم کمال و مسلمان
    اینا نمیخوان با ماریچ تمدید کنن؟ یا دستور از بالا رسیده؟ به نظر من با وضعیت کنعانی حتما باید بنگر بمونه...
    مهاجم نوک هم تکلیفش مشخص نیس...
    بنگر که با تراکتور تموم کرده.
    شرایط یه کم پیچیده شده. با ماریچ هنوز تمدید نکردیم، خلیل زاده موندگار شده، وضعیت قرارداد کنعانی اینطوری شد و وضعیت خط حمله هم مشخص نیست. ما هنوز تنمون داغه، طول فصل می فهمیم از دست دادن طارمی یعنی چی باید به فکر یه مهاجم خوب باشیم. هافبک های ما هر چقدر هم که گلزن باشن باز هم ما مهاجم نوک می خوایم.

4. 11 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

هافبک دفاعی هست که من میگم انتخاب هوشمندانه ای بود. بازیکنی که توقع فیکس بودن نداره، سهمیه لیگ 1 هست و در پستی هم هست که اگه به مشکل می خوردیم سخت میشذ جایگزین خوبی از بازیکنان الان پیدا کرد. اگه از نظر سطح فنی بتونه خوب کار کنه انتقال خیلی خوبی خواهد بود.

+
    یه خسته نباشید هم بگم به مدیرانی که میان و پست ها رو پاک می کنن حتما توجه دارن که عمده (عمده نه همه) بحث هایی که اینجا شکل میگیره از واکنش دوستان به اتفاقات و پست های تاپیک مقابل هست. هر چند اون پست ها هم دیر یا زود پاک میشن ولی اگه به موقع برخورد بشه بحث ها ادامه دار نمیشه.
    بازیکن چند پسته است محمد
    هم دفاع راست بازی می کنه، هم در بیشتر خطوط هافبک (دفاعی، چپ، راست)
    چقدر این فصل بازیکنای چند پسته خریدیم ؛ و چقدر خوب ...

ربیع خواه: هربازیکنی دوست دارد در پرسپولیس بازی کند

*خودت را کاملا معرفی کن و بگو در چه تیم هایی بازی کردی؟

محسن ربیع خواه هستیم. متولد 1366. تیم های مهرکام پارس تهران، سه سال پاس همدان، یکسال تراکتورسازی تبریز و دو سال گذشته صنعت نفت آبادان.یک قرارداد دوساله با باشگاه پرسپولیس امضا کردم و خیلی خوشحالم که پرسپولیسی شدم.

*چند بازی در لیگ برتر داری؟
    راستش حساب نکردم.در تراکتور که بودم هفته دوازدهم رباط صلیبی پاره کردم و توانستم هشت هفته بازی کنم.

*در خصوص پست بازی ات بگو.
    در صنعت نفت هافبک دفاعی بازی می کردم. در تراکتورسازی هافبک چپ و راست، دفاع راست. در پاس همدان تقریبا در همه خطوط به جز خط حمله و دروازه بان در همه خطوط بازی کردم.

* در مسابقات لیگ گل هم زدی؟
    با تراکتور یک گل به ذوب آهن زدم. در همدان گل نزدم. در بازی های پلی آف لیگ برتر یک گل به ذوب آهن زدم.

*سهمیه محسوب می شوی؟
    سهمیه بزرگسال هستم بالای 23 سال. ولی سهمیه لیگ برتر محسوب نمی شوم. سهمیه لیگ یک حساب می شوم. چون از لیگ یک صعود کردیم.

*در خصوص کادر فنی پرسپولیس و توقعی که از بازیکنان ایرانی دارند بگویید.
    کادر فنی پرسپولیس این قدر بزرگ است که فکر نمی کنم بتوانم در مورد آنها اظهارنظر کنم.

+

برنامه ویژه برانکو برای ستاره کم هزینه تیمش!

ورزش > لیگ برتر - محمد انصاری به احتمال فراوان در فصل جدید تغییر پست می دهد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ پرسپولیس فصل قبل قهرمان نشد و بخش عمده این اتفاق ارتباطی مستقیم داشت با خط دفاعی تیمش. اینکه بنگر ، نورمحمدی و اومانیا در همکاری پیوسته با سوشا مکانی تا توانستند اشتباه کردند و قهرمانی لیگ را ناباورانه از دست دادند. برانکو بعد از آن تصمیم گرفت کل ساختار دفاعی تیمش را تغییر دهد. او هیچ یک از دفاع های پیشینش را نگه نداشته است. برانکو که سید جلال را برای دفاع گرفته و ماریچ را هم دارد ، برای لیگ حتی مردد است که کنعانی زادگان را برگرداند و گفته او را به شرطی بر می گرداند که مطمئن باشد سهمیه لیگ برتری از تیمش نمی سوزاند.
    او اما برای این فصل و برای کنار سید جلال ، می خواهد سورپرایز رو کند. تصمیم گرفته تا ستاره جوان و کم سر و صدای سال قبلش را که برای تیم تنها 200 میلیون تومان هزینه داشت را در خط دفاع به کار ببرد. برانکو در تحلیلهایش از آنالیز بازی های فصل قبل ، به این نتیجه رسیده انصاری فاکتورهای دفاعی اش عالی است و بیشتر رقابت های یک برابر یک را در زمان دفاع برنده شده اما به خاطر ساختار فوتبالش ، بازیکنی نیست که نفوذ کند یا در بازیسازی نقش آفرینی کند. انصاری در تمام طول فصل تنها یک گل در بازی با گسترش فولاد زد.بر این اساس هم هست که برانکو برای پست بازی انصاری ، یک بازیکن گمنام دیگر به نام محسن ربیع خواه را گرفته است. حالا باید دید آیا برانکو که از خرید شجاع خلیل زاده و کنعانی زادگان تقریبا قطع امید کرده است ، بار دیگر می تواند از انصاری یک بازیکن درخشان در پستی جدید بسازد؟ محمد انصاری که بی شک بی حاشیه ترین بازیکن هر دو تیم محبوب پایتخت است. بچه ای از خانواده ای مذهبی در محله ایران تهران که با مترو می رود و می آید و خیلی سعی دارد فراری از حاشیه های ستاره بودن ، باشد.

6. 6 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

لیگ پارسال از 2 نفر خیلی خوشم اومد. یکی همین انصاری و یکی مسلمان. یادمه انصاری اول فصل اصلا مصاحبه نمیکرد. به خبرنگارا میگفت شما هر چی دلتون بخواد چاپ میکنید پس من مصاحبه نمیکنم. مسلمان هم یه انقلاب توی خودش ایجاد کرد. میتونست بره یه تیم دیگه و بدون زحمت فیکس بشه. اما همینجا موند و خودشو به برانکو اثبات کرد. ما باید دنبال همچین بازیکنایی باشیم. به نظرم ساسان انصاری و احمدزاده هم اینجوری هستند. اما کنعانی اگر هم تمدید کنه من بهش علاقه ای ندارم. واقعا اینا نمیدونن پیراهن چه تیمی رو میپوشن. از قدیما 2 نفر هستند که متنفرم ازشون. فکر میکنم اکثر هواداران پرسپولیس هم اینجوری هستند. یکی هاشمی نسب و یک انصاریان. کاش بازیکنای الان به سرنوشت و حس هواداران نسبت به این 2 تا توجه میکردند

8. 7 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

بازیکن چند پسته است محمد
    هم دفاع راست بازی می کنه، هم در بیشتر خطوط هافبک (دفاعی، چپ، راست)
    چقدر این فصل بازیکنای چند پسته خریدیم ؛ و چقدر خوب ...
    اگه اینطوریه که عالیه ! انتخاب هوشمندانه ای بود. فکر می کنم طول فصل خیلی جاها عصای دستمون باشه.

وضعیت کمندانی هم هنوز نامشخص هست.
    در مورد کنعانی طبیعی هست که هر تیمی باهاش مذاکره کنه. اینم بار اول نیست که گزینه ما، گزینه تیم مقابل هست یا برعکس. باید قبول کنیم الان اکثر بازیکن ها جایی میرن که پول بیشتری بگیرن و اون تعصبی که میشناختیم کمتر دیگه وجود داره. ولی این به معنی نیست که اگه کنعانی زادگان اومد پرسپولیس قرار بد بازی کنه ! کنعانی بازیکن ما بوده، حالا چرا نباید راضیش کنیم که بمونه ؟! موفقیت تیم همیشه در اولویت هست و اگه برانکو این بازیکن رو می خواد پس باید جذب بشه. من امیدوارم موندگار بشه چون اگه جذب نشه دوباره دردسر جذب یه مدافع دیگه رو داریم

10. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

کنعانی زادگان با استقلال بست
    نمیدونم چرا بنگر رو الکی از دست دادیم
    محمدی هم با سپاهان بست
    تو دفاع و حمله بازیکن میخوایم

12. 3 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

کنعانی زادگان با استقلال بست
    نمیدونم چرا بنگر رو الکی از دست دادیم
    محمدی هم با سپاهان بست
    تو دفاع و حمله بازیکن میخوایم
    تکذیب کرد کنعانی ؛ و گفت هیچ تماسی هم برقرار نشده حتی
    هنوز با پرسپولیس در حال مذاکره است

پ.ن: البته ظاهرا خالی می بنده ! افشارزاده گفته گرفتیمش ...

در هر حال من هم دیگه راضی نیستم پرسپولیس بگیردش، حتی اگه لازمش داشته باشیم ...

+

این ساسان انصاری هم خوب مهاجمیه ها ! میشه ازش به عنوان فوروارد هم استفاده کرد، نه؟

ساسان انصاری با تلاش فراوان در تمرینات پرسپولیس حاضر شده است تا بتواند نظر برانکو را به خود جلب کند.

به گزارش"ورزش سه"، ساسان انصاری پس از پیوستن به تیم محبوبش در تمرنیات گروهی شرکت کرده است و با جدیت تمام در حال تلاش است تا نظر برانکو را به خودش جلب کند.
    انصاری که در تیم امیدهای فولاد یک مهاجم بود و آقای گل لیگ برتر امیدها شده بود به فولاد پیوست و در فولاد چندین و چند پست را تجربه کرد. از وینگر، هافبک نفوذی، دفاع چپ و مهاجم که این دست برانکو را باز می گذارد تا از انصاری در هرجایی که نیاز باشد استفاده کند.
    پس از رفتن طارمی و بنگستون برانکو برای جایگزینی شان بدنبال یک بازیکن مطمئن است که علاوه بر وحید امیری از ساسان انصاری می تواند استفاده کند. کارنامه ساسان انصاری در لیگ پانزدهم 9 گل و 4 پاس گل بود.

14. 6 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

منصوریان و استقلال بازی کثیفی رو شروع کردن...من فکر میکردم شخصیت داره ولی از وقتی به استقلال پیوسته نظرم کاملا در مورد عوض شده...
    حالم از این فوتبال و کارهای کثیف بهم میخوره.

16. 5 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کنعانی بازیکن خوبی بود ببینید چه گل زیبایی زده خوشحالیش تو حلقم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by وین رونی; 14-06-2016 at 17:28.

18. 4 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

واقعا چقد حالم بهم زن و چندش آورن اینا .

آقای افشار زاده لبخند کثیفتو میبینم بعد از دربی ( اگه باشی البته ).قیافت دیدن داره

واقعا همون بهتر که نیومدش،به همچین بازیکنانی اصلا نیاز نداریم،به قول رفیقمون همون حاجی میذاریم دفاع وسط،سید و ماریچ هم هستن، ولی بنگر رو خیلی حیف شد رد کردیم رفت

----

ادینهو هم رفت تراکتور .......
    محمدی رو هم سپاهان جذب کرد .......
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 14-06-2016 at 17:27.

20. 5 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •