والا من امروز چندین بازی کردم و هرشوت یه گله ندیدم !!!.![]()
والا من امروز چندین بازی کردم و هرشوت یه گله ندیدم !!!.![]()
کنترل هایی با طعم PES .
![]()
آقا ما گذاشتیم رو سوپر استار
بنزما و خامس هر شوتی میکنن تو چارچوبه :|![]()
منم Super Star بازی میکردم .![]()
ممنون بابت توضیحاتت اما اینا که گفتی چه ربطی به پست من داشت شما اصلا متوجه شدی بحث روی چی بود؟ فیس بازیکنان و شباهت اونها به واقعیت! شما بحث رو بردی رسوندی به فیفا 14 و لباس و شورت و زیرپوش و این حرفا خواهشا وقتی پست میدید دقت کنید بحث رو به بیراهه نکشونید ممنونم
به عنوان کسی که از Winning Eleven 3 تا Pes 2006 روی کونامی قسم میخورد و تموم روزم رو با فوتبال بازی کردن سپری میکردم باید بگم از سال 2008 PES خراب شد و هنوز که هنوزه داره خراب میشه. از PES 2013 تا 2015 هم همیشه سی دی کی میخریدم و آنلاین بازی می کردم چون پسرخاله ام که الان موسس سایت معروف آنلاین بازی کردن PES هست از 2013 دیگه کنارم نبود که 24 ساعت بازی کنیم و هردومون به آنلاین رو آوردیم. اما متاسفانه هر سال از سال قبل بیشتر از PES زده میشم.
البته برای دوستانی که خیلی از PES طرفداری می کردن و می کنند در قبال Fifa قابل درک بود ه و هست چون خیلی هاشون مثل من فقط نسخه های قدیمی فیفا رو روی PC بازی می کردند که از کیفیت پایینی برخوردار بود. اما از چند سال پیش با گرفتن XBOX و آشنایی کامل با Fifa تعریفم از فوتبال کامپیوتری عوض شد. واقعاً توی همه چی از PES سرتر بوده و هست. الان هم از روزی که PES 2016 عرضه شد بازی رو بلافاصله دانلود کردم و با امتیازهایی که دیدم گفتم عالیه! حتما امسال دیگه ساله Konami است اما کونامی خیلی وقته که داره گند میزنه به همه ی بازی هاش.
هر چقدر که بیشتر بازی کردم PES رو بیشتر ازش حالم بهم خورد! یک فوتبال بی روح و کسل کننده و تکراری و خشک...
همین پسرخاله ی ما هم تا قبل از 2015 هرچی بهش میگفتم بیا فیفا رو بگیر بازی کنیم توی کتش نمی رفت و قبول نمی کرد، اما در سفری که اومد پیشم وقتی بازی کرد انقدر خوشش اومد که بیشتر از من از PES متنفر شد.
میدونید مقایسه کردن فیفا و پس از جانب دوستان دقیقاً به این شکلیه که میگم:
فیفا مثل یک دانش آموز زرنگ و مودب و دوست داشتنیه که اگر یک کار کوچولو بکنه یا بجای 20 بگیره 19 داد همه در میاد و میگن نگاه کن چقدر بد
پس هم مثل اون دانش آموز رفوضه و مردود و مزخرفه که اگر یک بار بگیره 10 همه حال می کنند و به به و چه چه راه میندازند.
در مورد مقایسه گرافیک هم بگم که فیفا کلاً مدلهاش کوچکتر هستند بخاطر همین بعضی ها فکر می کنند پس خیلی گرافیکش بهتره. همین پس 2016 رو نگاه کنید به چهره های پلاستیکی و بی روح بازیکن ها!!! اون دوستمون که میگفت توی PES چروکی پیراهن بازیکن ها معلومه باید بگم فیفا از خیلی سال قبل این نکته رو به طرز احسن رعایت می کرد که با راه رفتن بازیکن ها چروکی لباسشون هم به صورت داینامیک عوض میشد! الان PES2016 رو نگاه کن همه ی بازیکن ها خط چروکی لباسهاشون به یک صورت هست و ثابت هستند.
نکته ی دیگه از pes سبکی توپ هست که وقتی شوت میکنی اصلاً حس محکم سوار شدن سر توپ رو نداری. جالبه که این شرکت کونامی انقدر مزخرف شده که حتی ایده ی صفحه ی منو و همینطور قسمت تمرینات رو هم کاملاً از فیفا کپی کرده!
خلاصه خیلی تلاش کردم از PES2016 خوشم بیاد اما متاسفانه حتی یک ذره هم نیومد.
سلام. Benzema که واقعاً تو دنیای واقعی هم بازیش فوق العاده ـست و اکثر شوت هاش تو چارچوبه. برا همین این جوری ساختنش ولی James تازه چند ماهه که خیلی خوب شوت می کنه و اینم شاید به خاطر همین این جوری درست کردن.
دقیقاً با همین تیکه از حرفت مؤافقم... بدجور توپ رو سبک کردن! تا خرخره اگه شوت کنی، به زور میرسه دست دروازه بان.
این سبک بودن توپ خیلی چیز بدیه مخصوصاً وقتی که حریفت با دروازه بانش بی موقع خارج بشه و بخوای از راه دور شوت گل بزنی!
مورد دیگه این که بخوای از وسط زمین گل بزنی که من تو PES 15 تونستم از وسط زمین 3 بار گل بزنم، در حالی که دروازه بان تو دروازه ـش بود. چون توپ توی نسخه ی 15 سنگین بود، راحت بلند میشد و سرعت می گرفت ولی اینجا اصلاً!
در اون چند سالی pes ضعیف عمل کرد شکی نیست که فیفا بهتر بود مثله همون زمان که pes عالی بود فیفا تو باقالی ها بود.در مورد نسخه pc کمی حق میدم کونامی کم کاری کرده ولی روی ps4 چیزی کم نداره از فیفا و این بیشتر سلیقه ای هست که گیمر کدوم می پسنده و نمره گیم اسپات هم که همیشه تو سر پیس میزدن حالا داره میخوره تو دهنشون نشون داده که حرفی برای گفتن داره خودم منتقد نسخه pc هستم ولی این ضعف دلیل بر بد بودن pes نیست!
آره این حرفتون درسته من به این بعدش دقت نکردم اگه هدف شما این بوده که فیس بازیکن ها کدوم بهتر مدل شده و به بازیکن در دنیای واقعی نزدیک تر هست من زیاد بحث ندارم چون این فقط یه نکته از کل مباحث گرافیک هست.....ولی من اینطور احساس کردم که شما معتقد هستید فیفا گرافیکش بهتر از pes هست که من با این قضیه مشکل دارم!
مرسی...
فقط نسخه PC ضعیفه یا فقط نسخه PS4 قویه؟
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)