تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 229 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 2284

نام تاپيک: راهنمايي خريد گوشي براي تمام دوستان

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

ممنون از کمکت . گوشی خوبی به نظر میاد
    پخش موزیکش توی هدفون چطوره ؟ با n91 که گوش دادم عالی بود - اینم تا اون حد هست ؟

قیمت دقیقش الان چنده ؟
    پخش موزیک توی هدفونش عالیه ولی هدفونش خوب توی گوش فیت نمیشه و مثلاً نمی تونی هدفون رو بزاری تو گوشت و بخوابی چون از گوشت میوفته و دوباره باید تو گوشت بزاری... از این داستانا.

اینم در نظر بگیر که ان91 حدوداً 450 هزار تومنه

قیمت این گوشی بی گارانتی از 300 تا 330 هزار تومنه (فکر کنم گرونتره فارسی هم داره)
    با گارانتی پارس قائم هم فکر کنم 375هزار تومنه

اینم مشخصات و عکس این گوشی:

دوربین سه مگاپیکسل با فلاش و اتوفوکوس - کیفیت فیلمبرداری بالا
    قابلیت اتصال به تلویزیون با کیفیت بالا
    حافطه داخلی 60 مگ - ساپورت حافظه خارجی (رم MicroSD) بصورت نامحدود
    حالت آفلاین - منوی فارسی - منشی تلفنی - چهار باند - تقویم هجری شمسی
    اتصال USB - ضبط مکالمات تلفنی - بلوتوث 2 - خواندن فایل های آفیس و PDF

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

دوست خوبم شما از صدای عالی صحبت کردی بعد از هر چی گفتن دوستان جز اصل کاری
    من 1 گوشی MOTOROLA V3i دارم همه چیش عالیه ولی از هد فونش اصلا راضی نیستم . چون موزیک هم زیاد گوش میدم این مساله برام خیلی مهمه و بیشتر میخام هدفون خوبی داشته باشه

از توجهتون ممنونم .

داره خودمونی میشه shavci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض از راهنمایی شما متشکرم!

سلام به همه دوستان عزیز و خردمند.
    گوشی تا 270 هزار تومان چی پیشنهاد می دهید ( این سامسونگ دی 900 - یا ای 900 چطوره که بد جور چشمو گرفته؟)
    - زیبایی تاکید می کنم اول زیبایی
    - حالا حالا ها خز نشه ( شرمنده از دوستان ضد خز )
    - کیفیت ساخت بالا
    - چینی نباشد = سونی اریکسون نباشد
    - دوربین خوب به بالا 2 مگا پیکسل حداقل با فیلم برداری خوب
    - کیفیت صدا هم هنگام صحبت و هم از نظر اسپیکر خوب باشه
    - سرعت گوشی خوب باشه
    - مموری هم بخوره

--- راستش من قبلا ان 90 داشتم و برای همین نمی خوام چیزی باشه که از فروش گوشی قبلیم پشیمان بشم ممنون از راهنماییتون
    --- لطفا قیمت این ای 900 و دی 900 را بگید با گارانتی و بدون گارانتی و اینکه نسبت به قیمت کدومشون به صلاحه؟
    Last edited by shavci; 02-05-2007 at 04:29.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اگه 270 هزار تومان موجودی داری همون n90 رو نگه داری بهتره ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1

من 1 گوشی MOTOROLA V3i دارم همه چیش عالیه ولی از هد فونش اصلا راضی نیستم . چون موزیک هم زیاد گوش میدم این مساله برام خیلی مهمه و بیشتر میخام هدفون خوبی داشته باشه

از توجهتون ممنونم .
    ببين دوست عزيز من يه بار گفتم ديگه....من بازم مي گم
    شما اگه عشق صدايي ...اگه استفادت از هدفون بالاست تنها انتخابت se هست و بس!!!ببين من نه جيره خوارشم نه طرفدار تعصبيش...اما به گواه همه ي دوستان تو برند هاي ديگه سوني اريکسون هيچي نداشته باشه!!(که مه چي داره)صدا رو حتما داره..خوبشم داره
    من پيشنهاد هام و انتخابهامو ديگه تکرار نمي کنم
    همين اقا شهاب خودمونم ازش بپرسي مي بيني الان خودشم دبليو 810 داره
    شما دبيو 810 بگير....با 20-30 تومن زير 300 مي توني گير بياري اصل و بي گارانتيشو....بعد اگه کيفيتش در حد يک اپسيلون راضيت نکرد بيا منو بکش!!!اما اگه صداشم راضيت نکرد اونم راه چاره داره با کمي پول خرج کردنم اونم مي شه در حد اعلاش
    اگه دوستم داري پول بيشتري بدي دبليو 850 يه گوشيه همه چي تکميله...صداش يه کلام بگم بي نظيره
    شاد باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1

گوشی تا 270 هزار تومان چی پیشنهاد می دهید ( این سامسونگ دی 900 - یا ای 900 چطوره که بد جور چشمو گرفته؟)
    - کیفیت ساخت بالا
    - سرعت گوشی خوب باشه
    - مموری هم بخوره

--- راستش من قبلا ان 90 داشتم و برای همین نمی خوام چیزی باشه که از فروش گوشی قبلیم پشیمان بشم ممنون از راهنماییتون
    --- لطفا قیمت این ای 900 و دی 900 را بگید با گارانتی و بدون گارانتی و اینکه نسبت به قیمت کدومشون به صلاحه؟

ببين اقا شما وقتي يه گوشي با اين قيمت مي خواهي بايد توقعاتت منطقي باشه يک گوشي با قيمت 300 تومن يه گوشي نمي تونه باشه که فقط دست تو باشه...البته نه خز اما عموم مي تونن بخرنش...
    ضمن اينکه وقتي يه گوشي الان 270 تومنه تا 6 ماه ديگه خيلي افت پيدا مي کنه و اونوقت مي يوفته تو جاده ي خز شدن...عين کا 750
    من مي خواستم از se گوشي برات بگم اما کمي ترديد دارم
    خواسته هات کمي تناقض دارن
    چيني نباشه...se نباشه....
    مي خواهي چيني نباشه؟کي گفته سوني اريکسون فقط چنيش هست...اصلا سوني اريکسون يه شرکت امريکاييه يکي از کشورهايي که توش توليد داره چين هست..چيني نمي خواهي خوب برو مالزيشو بگير
    اما گه از سون اريکسون خوشت نمي ياد که ديگه جاي بحثي نداره!!!
    به هر حال به اين قيمت ها بهترين انتخاب شما دبليو 810 هست که به دوست قبلي هم پيشنهاد دادم...
    اگه حاضري 30-40 تومن بگذاري رو پولت دي 900 سامسونگ هم هست که شهاب تمام توضيحاتش رو دادن
    شاد باشید

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    mashhad

13

ببين اقا شما وقتي يه گوشي با اين قيمت مي خواهي بايد توقعاتت منطقي باشه يک گوشي با قيمت 300 تومن يه گوشي نمي تونه باشه که فقط دست تو باشه...البته نه خز اما عموم مي تونن بخرنش...
    ضمن اينکه وقتي يه گوشي الان 270 تومنه تا 6 ماه ديگه خيلي افت پيدا مي کنه و اونوقت مي يوفته تو جاده ي خز شدن...عين کا 750
    من مي خواستم از se گوشي برات بگم اما کمي ترديد دارم
    خواسته هات کمي تناقض دارن
    چيني نباشه...se نباشه....
    مي خواهي چيني نباشه؟کي گفته سوني اريکسون فقط چنيش هست...اصلا سوني اريکسون يه شرکت امريکاييه يکي از کشورهايي که توش توليد داره چين هست..چيني نمي خواهي خوب برو مالزيشو بگير
    اما گه از سون اريکسون خوشت نمي ياد که ديگه جاي بحثي نداره!!!
    به هر حال به اين قيمت ها بهترين انتخاب شما دبليو 810 هست که به دوست قبلي هم پيشنهاد دادم...
    اگه حاضري 30-40 تومن بگذاري رو پولت دي 900 سامسونگ هم هست که شهاب تمام توضيحاتش رو دادن
    شاد باشید
    از شما بسیار سپاسگزارم و ممنون از راهنماییت... ولی می دونی بیشتر از همه چیز برام اول ظاهرش مهمه چون هم دوربین دارم هم mp3 player. بزار سوالمو یک جور دیگه مطرح کنم ؟
    درباره NOKIA E50 - SAMSUNG E900 - SAMSUNG D900 و خلاصه توی این ردیف که کیفیت ساختش بالا باشه - و بقیه چیزهاش هم در حد متوسط - تاکید می کنم مطمئنم که هر کسی رسیک اینو نمی کنه که 270 پول E50 بده چون نصف کاراییش تو ایران ارزش نداره بنابراین حالا حالا ها خز نمی شه- کدومشون قابل اعتماد ترند البته قیمتاشون تقریبا در یک رده قرار دارند ..
    - و این که من سونی اریکسون داشتم ولی متاسفنه تجربه خوبی باهاش نداشتم و کلا با طراحیش زیاد حال نمی کنم منظورم مدله های تا 3000 تمنشه( بد سلیقه ام می دونم ) - و پولم هم به W850 و k800 و ... نمی رسه وگرنه بی درنگ می رفتم سراغش .
    - راستی خیلی شرمنده ام, جسارته ولی فکر نکنم سونی اریکسون آمریکایی باشه چون سونی که ژاپنیه و اریکسون هم سوئدی بود و اینم که با هم ادقام شدنو و ژاپنیه اون یکی خریده که دیگه معلومه.

- ببخشید پر چونگی کردم
    Last edited by shavci; 02-05-2007 at 16:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezasafa2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد بحث اخیر منم تو انتخاب موندم
    1- nokia n70 music
    2- w850
    3-d900
    واسم قابلیت خوندن فایل افیس و کیفیت پخش عالی موسیقی و باطری خوب و ضد ضربه بودن مهمه ...
    در ضمن آیا n70 قابلیت ساپورت نرم افزاری زیادی داره که اونو به سونی یا سامسونگ ترجیح بدم ؟
    ممنون میشم دوستان حرفه ای نظر دقیقی بگن

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

در مورد بحث اخیر منم تو انتخاب موندم
    1- nokia n70 music
    2- w850
    3-d900
    واسم قابلیت خوندن فایل افیس و کیفیت پخش عالی موسیقی و باطری خوب و ضد ضربه بودن مهمه ...
    در ضمن آیا n70 قابلیت ساپورت نرم افزاری زیادی داره که اونو به سونی یا سامسونگ ترجیح بدم ؟
    ممنون میشم دوستان حرفه ای نظر دقیقی بگن
    اگر من جای شما بودم حتما روی W850 سرمایه گزاری می کردم حداقل در mp3player و البته قدرت پخش از بقیه بیشتر از چند سروگردن بالاتره . ولی خوب تا جایی که می دونم باز هم از سیستم عامل تحت جاوا استفاده می کنه که این یعنی قابلیت برنامه ریزی زیادی نداره در ضمن قیافشم بد نیست و اما n70 me که با رنگ سیاهش نظر همه رو جلب می کنه ولی یک مشکل که من این جا از بروبچ کشف کردم هنگ کردن اونه ولی خوب قدرت فیلم برداریشو دیدم خیلی خوبه و اما D900 که ظاهرا صدای آنچنانی نداره و اصلا یا به سختی میشه روش نرم افزار ریخت و حالشو برد ...
    - بنابراین اگر پخش موسیقی عالی میخوای با ظاهر کشویی = W850
    - اگر برنامه های فراوان لازم داری در کنار پخش موسیقی قابل اعتماد و البته آفیس و PDF برو سراغ N70me
    - و اگر ضد ضربه و ضد آب و ضد گرد و غبار و پخش خوب و کلا Sport می پسندی 5500Me که قابلیت های جالبی هم داره و البته Symbian
    - و ظاهر شیک و کشویی و لاغری سامسونگ رو می پسندی با خروجی Tv , باز خوانی فایل آفیس و ... منتها با باتری دو روزه ( یعنی شارژش نهایت دو روز ) و دوربین 3.1 خوب D900 گزینه برتریه

--- البته تا بقیه اساتید چی پیشنهاد بدن( کوچک همه هم هستیم)

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

- کیفیت ساخت بالا
    - سرعت گوشی خوب باشه
    - مموری هم بخوره

با 270هزار تومن فقط ای900 رو می تونی بگیری.

دی900 بدون گارانتی حداقلش 320 تومنه.

ولی اگه زیاد تو گوشیت برنامه می ریزی، اصلن سمت برند های دیگه نرو مخصوصاً سامسونگ.
    یا اصلاً روی ریختن برنامه روی گوشیت حساب نکن.
    ولی خب این گوشی زیبایی خاصی داره.

اینم مشخصات E900 :

دوربین 2 مگاپیکسل با فلاش - کیفیت فیلمبرداری بالا
    قابلیت اتصال به تلویزیون با کیفیت بالا
    صفحه کلید لمسی - تنظیم نور صفحه کلید
    حافطه داخلی 80 مگ - ساپورت حافظه خارجی (رم MicroSD) بصورت نامحدود
    حالت آفلاین - منوی فارسی - منشی تلفنی - سه باند - تقویم هجری شمسی
    اتصال USB - ضبط مکالمات تلفنی - بلوتوث - خواندن فایل های آفیس و PDF

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •